U bekijkt pagina: Home » Matrassen » Ubica

Ubica Matrassen

Ubica Matrassen 1 tot 4 van totaal 4
Magnify Matras Geltex Inside Gi4
Matras Geltex Inside Gi4
Matras Geltex Inside Gi4
Matrassen
Merk dekbedUbica
matrassen > merk > ubica > geltex inside
Geen EAN beschikbaar
Het Ubica Geltex Inside Gi4 matras doet alles wat u van een goed matras verwacht. Een goede ondersteuning én drukverlaging tegelijk. Dat komt u al niet vaak tegen bij een matras. Maar als dat ook nog wordt gecombineerd met een goed ventilerend vermogen is dat helemaal uniek.De Gi4 doet dat allemaal! De kern is voorzien van 15cm hoge pocketveren van hoge kwaliteit. Deze zorgen voor de ondersteuning. Onder de druk van uw gewicht vormen deze veertjes zich volledig naar uw lichaam. Het comfort komt geheel van de 4cm hoge toplaag. Er zijn ook varianten met een 6cm (https://www.beste-dekbed.nl/ubica-geltex-inside-gi6-matras.html) en 8cm (https://www.beste-dekbed.nl/ubica-geltex-inside-gi8-matras.html) dikke bovenlaag. Geltex Inside Deze 4cm dikke afdeklaag is bijzonder. Er zijn wel meer gelfoam matrassen op de markt, maar alleen de Ubica matras collectie maakt gebruikt van de Geltex Inside technologie. Deze schuimlaag is voorzien van gel tijdens het opschuimproces. Dus het wordt niet achteraf geïnjecteerd. Ubica is namelijk onderdeel van de Recticel Groep. Een van de grootste schuim producenten van de wereld. Als zodanig biedt de Ubica Geltex Inside Gi4 matras enkele unieke (wetenschappelijk bewezen) voordelen: * Anti Bacterieel * Anti Allergisch * Uitstekende vochtregulatie en ventilatie * Comfortabele drukverdeling * Zacht comfort, maar toch een stevige ondersteuning Comfortgarantie U heeft maar liefst 90 dagen de tijd om te bepalen of de gekozen stevigheid de juiste is. Na minimaal 30 dagen slapen kunt u aangeven of u liever een zachtere, of juist de stevigere variant wenst.  Iedereen moet immers even wennen aan een nieuw slaapsysteem. Zeker de revolutionaire Ubica Geltex Inside Gi4 matras biedt een totaal nieuw comfort! Uiteraard bent u van harte welkom in onze ruime showroom te Zaandam om deze matrassen zelf te testen. Of, u bestelt ze nu gewoon online bij Beste-Dekbed.  In de standaard maten (90cm x 200cm en 90cm x 210cm is de levertijd slechts 1 week. De overige maten hebben een levertijd van ca. 4 à 6 weken. Wacht dus niet langer en geniet supersnel van het comfort van uw nieuwe Ubica Geltex Inside Gi4 matras!
merk
ubica
Ubica
Review product
 
Review Winkel
Beste dekbed
 
�749.00
Magnify Matras Geltex Inside Gi6
Matras Geltex Inside Gi6
Matras Geltex Inside Gi6
Matrassen
Merk dekbedUbica
matrassen > merk > ubica > geltex inside
Geen EAN beschikbaar
Vergeleken met de Gi4 (https://www.beste-dekbed.nl/ubica-geltex-inside-gi4-matras.html) heeft de Ubica Geltex Inside Gi6 matras een 2cm dikkere toplaag. Deze bovenlaag zorgt er voor dat u net iets dieper in het matras weg zakt en het voelt daardoor lekker zacht aan. De 15cm hoge pocketveren geven een stevige ondersteuning waardoor de Gi6 het lichaam goed draagt en ondersteunt. De combinatie van Geltex Inside en pocketveren zorgen voor een uniek soort matras. Ondersteuning, ventilatie en drukverlaging vinden elkaar in één matras. De Ubica Geltex Inside Gi6 matras. Dankzij de luxe toplaag voelt u zich gelijk ontspannen. Een gevoel dat u de gehele nacht behoudt. Als u nóg een zachter gevoel wenst, is er ook nog de Gi8 (https://www.beste-dekbed.nl/ubica-geltex-inside-gi8-matras.html). De Gi6 is leverbaar in 2 stevigheden. Voor mensen met een gemiddeld postuur, of slanker, raden we de Regular variant aan. Als u een gemiddeld postuur heeft, of wat steviger is het verstandiger om voor de Extra stevigheid te kiezen. Geltex Inside Deze 6cm dikke afdeklaag is speciaal. Er zijn meerdere soorten gelfoam matrassen verkrijgbaar, maar alleen de matrassen van Ubica maken gebruik van de gepatenteerde Recticel Geltex Inside technologie. Deze schuimlaag wordt gemengd met gel gedurende het opschuimen. Dus het wordt niet achteraf ingespoten. Dit komt omdat Ubica een deel is van de Recticel familie. Een van de grootste schuim producenten van de wereld. Als zodanig biedt de Ubica Geltex Inside Gi6 matras enkele unieke (wetenschappelijk bewezen) voordelen: * Anti Bacterieel * Anti Allergisch * Uitstekende vochtregulatie en ventilatie * Comfortabele drukverdeling * Zacht comfort, maar toch een stevige ondersteuning 90 dagen slaapgarantie U heeft maar liefst 90 dagen de tijd om te bepalen of de gekozen stevigheid de juiste is. Na minimaal 30 dagen slapen kunt u aangeven of u liever een zachtere, of juist de stevigere variant wenst.  Iedereen moet immers even wennen aan een nieuw slaapsysteem. Zeker de revolutionaire Ubica Geltex Inside Gi6 matras biedt een totaal nieuw comfort! Uiteraard bent u van harte welkom in onze ruime showroom te Zaandam om deze matrassen zelf te testen. Of, u bestelt ze nu gewoon online bij Beste-Dekbed.  In de standaard maten (90cm x 200cm en 90cm x 210cm is de levertijd slechts 1 week. De overige maten hebben een levertijd van ca. 4 à 6 weken. Wacht dus niet langer en geniet supersnel van het comfort van uw nieuwe Ubica Geltex Inside Gi6 matras!
merk
ubica
3 tot 5 weken
Review product
 
Review Winkel
Beste dekbed
 
�929.00
Magnify Matras Geltex Inside Gi8
Matras Geltex Inside Gi8
Matras Geltex Inside Gi8
Matrassen
Merk dekbedUbica
matrassen > merk > ubica > geltex inside
Geen EAN beschikbaar
Het ultieme comfort vindt u bij de Ubica Geltex Inside Gi8 matras. Een dikke bovenlaag van maar liefst 8cm Geltex Inside schuim zorgt voor perfecte drukverlaging. De vering kan aangepast worden op uw postuur. Voor mensen met een gemiddeld postuur, of slanker, raden we de Regular variant aan. Als u een gemiddeld postuur heeft, of wat steviger is het verstandiger om voor de Extra stevigheid te kiezen. Het is eventueel ook mogelijk om te kiezen voor een variant speciaal voor mensen met wat meer overgewicht. Dit is dan het Gi8+ model. Deze is voorzien van een dubbele rij pocketveren. Dit type is qua hoogte gelijk aan de Ubica Geltex Inside Gi8 matras. Waardoor beide partners het perfecte matras uit kunnen zoeken. Geltex Inside Deze 8cm dikke Geltex Inside laag ligt 'los' bovenop de vering. Dit zorgt ervoor dat deze laag zich zonder compromis naar het lichaam kan vormen. Deze afdeklaag ligt opgesloten in een afritsbare hoes. Deze kan gewoon op 60 graden gewassen worden. Dat is wel zo fris! Maar de Ubica Geltex Inside Gi8 matras heeft nog meer voordelen: * Anti Bacterieel * Anti Allergisch * Uitstekende vochtregulatie en ventilatie * Comfortabele drukverdeling * Zacht comfort, maar toch een stevige ondersteuning Comfortgarantie U heeft maar liefst 90 dagen de tijd om te bepalen of de gekozen stevigheid de juiste is. Na minimaal 30 dagen slapen kunt u aangeven of u liever een zachtere, of juist de stevigere variant wenst.  Iedereen moet immers even wennen aan een nieuw slaapsysteem. Zeker de revolutionaire Ubica Geltex Inside Gi8 matras biedt een totaal nieuw comfort! Uiteraard bent u van harte welkom in onze ruime showroom te Zaandam om deze matrassen zelf te testen. Of, u bestelt ze nu gewoon online bij Beste-Dekbed.  In de standaard maten (90cm x 200cm en 90cm x 210cm is de levertijd slechts 1 week. De overige maten hebben een levertijd van ca. 4 à 6 weken. Wacht dus niet langer en geniet supersnel van het comfort van uw nieuwe Ubica Geltex Inside Gi8 matras!
merk
ubica
3 tot 5 weken
Review product
 
Review Winkel
Beste dekbed
 
�1099.00
Magnify Matras Geltex Inside Gi8+
Matras Geltex Inside Gi8+
Matras Geltex Inside Gi8+
Matrassen
Merk dekbedUbica
matrassen > merk > ubica > geltex inside
Geen EAN beschikbaar
Als u iets zwaarder bent weet u hoe moeilijk het kan zijn om een geschikte matras te vinden. De meeste zijn te zacht, en hebben daardoor eerder kans op kuilvorming. Of ze liggen simpelweg niet lekker. Het ideale matras is dan de Ubica Geltex Inside Gi8+ matras. Een speciale toplaag van maar liefst 8cm Geltex Inside schuim zorgt voor drukverlaging. Precies wat u nodig heeft! De Ubica Geltex Inside Gi8+ matras is voorzien van een dubbele rij pocketveren. Dit type is qua hoogte gelijk aan de Gi8 variant (https://www.beste-dekbed.nl/ubica-geltex-inside-gi8-matras.html). Deze is verkrijgbaar in een Regular en Extra stevigheid. Waardoor beide partners van een verschillende postuur ieder het ideale matras uit kunnen zoeken. Geltex Inside Deze 8cm dikke Geltex Inside laag ligt 'los' bovenop de vering. Dit zorgt ervoor dat deze laag zich zonder compromis naar het lichaam kan vormen. Deze afdeklaag ligt opgesloten in een afritsbare hoes. Deze kan gewoon op 60 graden gewassen worden. Dat is wel zo fris! Maar de Ubica Geltex Inside Gi8+ matras heeft nog meer voordelen: * Anti Bacterieel * Anti Allergisch * Uitstekende vochtregulatie en ventilatie * Comfortabele drukverdeling * Zacht comfort, maar toch een stevige ondersteuning Comfortgarantie Uiteraard bent u van harte welkom in onze ruime showroom te Zaandam om deze matrassen zelf te testen. Of, u bestelt ze nu gewoon online bij Beste-Dekbed.  In de standaard maten (90cm x 200cm en 90cm x 210cm is de levertijd slechts 1 week. De overige maten hebben een levertijd van ca. 4 à 6 weken. Wacht dus niet langer en geniet supersnel van het comfort van uw nieuwe Ubica Geltex Inside Gi8+ matras!
merk
ubica
3 tot 5 weken
Review product
 
Review Winkel
Beste dekbed
 
�1189.00
Ubica Matrassen 1 tot 4 van totaal 4

Topper

Geschiedenis

 • Opgeslagen
 • None
 • Recent bekeken
 • None
 • Mijn recente zoekopdrachten
 • None

Laatste nieuws

 • Meubels-online meubelen vergeleken
  (24 March 2018)
  Meubels-online meubelen vergeleken Zoekopdrachten door bezoekers Tv Meubel (3) Tobi (2) Rennes Le Chateau (2) Salontafel (2) Loung...
 • Meubels gezocht online
  (21 November 2017)
  Zoekopdrachten door bezoekers Waar Wilt U Naar Zoeken (3) Tv Meubel (2) Loungestoel (1) Rebecca Tv Kast (1) Brugkasten (1) Gaston (...
 • Meubels online
  (24 August 2017)
  Meubels-online.eu online Met de start van Meubels-online.eu is het een nieuwe plek voor u en jou om rustig de meubels die u zoekt te vergelijken. N...
 • Alle nieuwsberichten »