U bekijkt pagina: Home » Matrassen » Stearnsandfoster

Stearnsandfoster Matrassen

Stearnsandfoster Matrassen 1 tot 3 van totaal 3
Magnify Estate Matras
Estate Matras
Estate Matras
Matrassen
Merk dekbedStearnsandFoster
matrassen > merk > stearns foster
Geen EAN beschikbaar
De elegante hoes met kasjmier en geborduurde versieringen maken van de Estate™-matras een heerlijk aanvoelend toonbeeld van perfecte ondersteuning, rijk aan prachtige ontwerpelementen, zowel van binnen als van buiten. Elke millimeter van de Stearns & Foster Estate™-matras, zoals de geborduurde fleur-de-lis, is ontworpen om tijdloze stijlaccenten te combineren met klassiek, optimaal comfort. De Estate™-matras is voorzien van onze exclusieve PrimaCool™-toplaag met OUTLAST®-materiaal. De PrimaCool™-toplaag die uw lichaam omhult, bestaat uit 5 cm dik, zeer goed geventileerd en drukverlagend schuim dat omweven is met luxe, van nature ademende zijden en wollen vezels. De matras bevat PrimaVents™ om 's nachts overtollige warmte af te voeren en de matras extra ademend te maken. Samen met ons heerlijke PrimaCool™-geltraagschuim, zorgen ze ervoor dat u op onze Estate™-matras koeler en verkwikkender slaapt. Onder de luxueuze schuimlagen bevinden zich IntelliCoil™: gepatenteerde spiralen van een titaniumlegering. Het unieke spiraal-in-spiraalontwerp zorgt voor ultiem comfort, doordat de buitenste spiralen zich naar uw lichaam vormen en de binnenste spiralen u ondersteunen. Iedere dubbelspiraal is apart omhuld, waardoor de effecten van uw bewegingen geleidelijk over het hele bed worden verdeeld.
merk
stearns foster
13 tot 17 werkdagen
Review product
 
Review Winkel
Beste dekbed
 
�2798.00
Magnify Estate Pillow Top Matras
Estate Pillow Top Matras
Estate Pillow Top Matras
Matrassen
Merk dekbedStearnsandFoster
matrassen > merk > stearns foster
Geen EAN beschikbaar
De Lux Estate™ Plush is laag-na-laag voortreffelijk afgewerkt en biedt ongeëvenaard comfort. Van de hoes met zijde en kasjmier en de met de hand aangebrachte capitonnering tot de tussenlaag van katoen en wol, ieder detail en iedere naad heeft maar één doel: comfort om van weg te dromen. Een Lux Estate™ Plush-matras is dus simpelweg onovertroffen. Dit perfecte ontwerp is onze beste matras. Iedere Lux Estate™ Plush-matras is nog luxer dankzij een extra tussenlaag van wol en katoen. We gebruiken een unieke mix van hoogwaardig Amerikaans katoen en wol uit Nieuw-Zeeland voor deze diepliggende, dempende laag, die we voor ultiem comfort en isolatie net boven de binnenvering aanbrengen. Onder de hoes voelt u het lichaamsvormende comfort van onze luxueuze toplaag. Onze PrimaCool™-toplaag die uw lichaam omhult, bestaat uit een goed geventileerde, drukverlagende schuimlaag die omweven is met luxe, van nature ademende zijden en wollen vezels. Deze laag biedt uitzonderlijke ondersteuning en voelt zacht als het heerlijkste kussen. Dankzij het koelende OUTLAST®-materiaal in de hoes, reguleert deze lichaamsvormende toplaag ook uw lichaamstemperatuur terwijl u slaapt. Omdat overtollige warmte een van de hoofdoorzaken is van een onderbroken nachtrust, voert ons PrimaVent™-systeem gedurende de gehele nacht overtollige warmte af en verhoogt het ook het ademend vermogen van de matras. Mede dankzij ons heerlijke PrimaCool™-geltraagschuim, zorgt de Estate™ Pillow Top voor een koelere, betere nachtrust. In de kern van deze matras bevinden zich onze IntelliCoil™-spiralen van titaniumlegering. Deze bieden een ongeëvenaarde ondersteuning dankzij het unieke spiraal-in-spiraalontwerp. Terwijl de buitenste spiralen zich naar uw lichaam vormen, geven de binnenste spiralen essentiële, diepe ondersteuning. Samen zorgen ze voor het ultieme comfort.
merk
stearns foster
13 tot 17 werkdagen
Review product
 
Review Winkel
Beste dekbed
 
�3798.00
Magnify Lux Estate Plush Matras
Lux Estate Plush Matras
Lux Estate Plush Matras
Matrassen
Merk dekbedStearnsandFoster
matrassen > merk > stearns foster
Geen EAN beschikbaar
De Lux Estate™ Plush is laag-na-laag voortreffelijk afgewerkt en biedt ongeëvenaard comfort. Van de hoes met zijde en kasjmier en de met de hand aangebrachte capitonnering tot de tussenlaag van katoen en wol, ieder detail en iedere naad heeft maar één doel: comfort om van weg te dromen. Een Lux Estate™ Plush-matras is dus simpelweg onovertroffen. Dit perfecte ontwerp is onze beste matras. Iedere Lux Estate™ Plush-matras is nog luxer dankzij een extra tussenlaag van wol en katoen. We gebruiken een unieke mix van hoogwaardig Amerikaans katoen en wol uit Nieuw-Zeeland voor deze diepliggende, dempende laag, die we voor ultiem comfort en isolatie net boven de binnenvering aanbrengen. Onder deze tussenlaag ligt onze IntelliCoil™-binnenvering van titaniumlegering. Deze heeft een uniek spiraal-in-spiraalontwerp dat de vorm van uw lichaam volgt en u essentiële, diepe ondersteuning biedt. Om te zorgen dat u ongestoord kunt slapen, hebben we het PrimaVent™-systeem ontwikkeld. Dit voert overtollige warmte af en ventileert de matras. De Lux Estate™ Plush-matras is zorgvuldig met de hand gecapitonneerd. Om deze ingewikkelde afwerking -waarbij alle lagen van de matras nauwkeurig aan elkaar worden genaaid- perfect uit te voeren, zijn twee zeer vaardige vaklieden nodig. Het resultaat is een duurzame en perfect lichaamsvormende en -ondersteunende matras en daarmee een ultieme, herstellende slaap.
merk
stearns foster
13 tot 17 werkdagen
Review product
 
Review Winkel
Beste dekbed
 
�4798.00
Stearnsandfoster Matrassen 1 tot 3 van totaal 3

Topper

Geschiedenis

 • Opgeslagen
 • None
 • Recent bekeken
 • None
 • Mijn recente zoekopdrachten
 • None

Laatste nieuws

 • Meubels gezocht online
  (21 November 2017)
  Zoekopdrachten door bezoekers Waar Wilt U Naar Zoeken (3) Tv Meubel (2) Loungestoel (1) Rebecca Tv Kast (1) Brugkasten (1) Gaston (...
 • Meubels online
  (24 August 2017)
  Meubels-online.eu online Met de start van Meubels-online.eu is het een nieuwe plek voor u en jou om rustig de meubels die u zoekt te vergelijken. N...
 • Alle nieuwsberichten »