U bekijkt pagina: Home » Kantoormeubels » Young Furniture

Young Furniture Kantoormeubels

Young Furniture Kantoormeubels 1 tot 8 van totaal 8
Magnify Kinderbureau Switch 94 Cm Breed
Kinderbureau Switch 94 Cm Breed
Kinderbureau Switch 94 Cm Breed
Kantoormeubels
Young Furniture
Kinderbureau Switch 94 cm breedKinderbureau Switch komt uit de kinderkamer Switch. Het Bureau is mooi afgewerkt in de kleur wit met blauw roze randen. Het meubel is geschikt voor zowel jongens als meisjes, dit komt doordat de panelen kunnen worden omgedraaid waardoor je kan kiezen tussen een blauwe of roze kleur. Het roze of het blauwe kleur dat op de foto is te zien, kan dus simpel in blauw en roze worden veranderd door het paneel om te draaien. Ook de handclips zijn in blauw of roze te kiezen. Het is een simpel bureau met mooie uitstraling voor in uw Kinderkamer. Het Kinderbureau is voorzien van een groot lade. Daarnaast is de Kinderbureau door haar mooie en stijlvolle design een eyecatcher in jouw Kinderkamer of slaapkamer. Uiteraard moeten de meubels ook passen bij de rest van uw interieur. U vindt in onze webshop een hele collectie design meubels, die zeer zeker ook in uw interieur perfect passen.Het meubel is uitgevoerd in Hoogwaardig Kwalitatief hout met Melaminehars coating. Melamine hout is plaat bedekt met folie en drie lagen hars voor verhoogde weerstand tegen externe factoren. Melaminehars gecoate platen zijn slijtvast en eenvoudig te reinigen. Dit garandeert een langere levensduur waardoor jij eindeloos kun genieten van jouw kinderbureau.Deze leuke Kinderkamer bestaat uit een Kinderbed, Kinderbureau, Hoofdeinde, Nachtkastje en een Kledingkast. Om meer meubels te bekijken van onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- Kinderkamer Switch - 1 lade- Krasbestendig- Eenvoudig en snel te monteren- Zowel voor jongens en meisjesAfmetingen:Hoogte: 77 cmBreedte: 95 cmDiepte: 50 cmKleur: wit met blauw en rozeMateriaal: Hoogwaardig Spaanplaat met melamine coatingMontage: Wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Kantoormeubels>Kantoortafels>Computer Bureau
Roze,Wit,Blauw
Review product
 
Review Winkel
Meubels online
 
�59.00
Magnify Kinderbureau Filou 84 Cm Breed - Wit Met Grijs
Kinderbureau Filou 84 Cm Breed - Wit Met Grijs
Kinderbureau Filou 84 Cm Breed - Wit Met Grijs
Kantoormeubels
Young Furniture
Kinderbureau Filou van 84 cm breed in Wit met grijsKinderbureau Filou komt uit de kinderkamer Filou. Het Bureau is mooi afgewerkt in de kleur Wit met grijs tafelblad. Het is een simpel bureau met mooie uitstraling voor in uw Kinderkamer. Het Kinderbureau is voorzien van 4 wielen zodat het makkelijk te verplaatsen is. Daarnaast is de kinderbureau door haar mooie en stijlvolle design een eyecatcher in jouw Kinderkamer of slaapkamer. Uiteraard moeten de meubels ook passen bij de rest van uw interieur. U vindt in onze webshop een hele collectie design meubels, die zeer zeker ook in uw interieur perfect passen.Het meubel is uitgevoerd in Hoogwaardig Kwalitatief hout met Melaminehars coating. Melamine hout is plaat bedekt met folie en drie lagen hars voor verhoogde weerstand tegen externe factoren. Melaminehars gecoate platen zijn slijtvast en eenvoudig te reinigen. Dit garandeert een langere levensduur waardoor jij eindeloos kun genieten van jouw kinderbureau.Deze Kinderkamer bevat onder andere: Kinderbed, Halfhoogslaper, Hoogslaper, Kinderbureau, Ladeblok, Nachtkastje en een Kledingkast. Om meer meubels te bekijken van onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- Kinderkamer Filou - 1 Lade- Krasbestendig- Eenvoudig en snel te monterenAfmetingen:Hoogte: 65 cmBreedte: 84 cmDiepte: 45 cmKleur: Wit met grijsMateriaal: Hoogwaardig Spaanplaat met melamine coatingMontage: Wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Kantoormeubels>Kantoortafels>Computer Bureau
Wit,Grijs
Review product
 
Review Winkel
Meubels online
 
�59.00
Magnify Ladeblok Filou 65 Cm Hoog - Wit Met Grijs
Ladeblok Filou 65 Cm Hoog - Wit Met Grijs
Ladeblok Filou 65 Cm Hoog - Wit Met Grijs
Kantoormeubels
Young Furniture
Ladeblok Filou van 65 cm hoog in Wit met grijsDeze Ladeblok Filou komt uit de Kinderkamer Filou. Het meubel is afgewerkt in de kleur Wit met grijs. Het ladeblok is voorzien van wielen waardoor u het gemakkelijk kunt verplaatsen binnen uw slaapkamer. Of je kunt het schuiven onder een tafel of computer bureau zodat je extra ruimte krijgt. Daarnaast is de Ladeblok door haar mooie en stijlvolle design een eyecatcher in jouw Kinderkamer, slaapkamer, hal of bijkamer. Uiteraard moeten de meubels ook passen bij de rest van uw interieur. U vindt in onze webshop een hele collectie design meubels, die zeer zeker ook in uw interieur perfect passen.Het meubel is uitgevoerd in Hoogwaardig Kwalitatief hout met Melaminehars coating. Melamine hout is plaat bedekt met folie en drie lagen hars voor verhoogde weerstand tegen externe factoren. Melaminehars gecoate platen zijn slijtvast en eenvoudig te reinigen. Dit garandeert een langere levensduur waardoor jij eindeloos kun genieten van jouw ladeblok.Deze Kinderkamer bevat onder andere: Kinderbed, Halfhoogslaper, Hoogslaper, Kinderbureau, Ladeblok, Nachtkastje en een Kledingkast. Om meer meubels te bekijken van onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- Kinderkamer Filou- Mobiel ladeblok- 3 ladevakken- KrasbestendigAfmetingen:Hoogte: 65 cmBreedte: 79 cmDiepte: 41 cmKleur: Wit met GrijsMateriaal: Hoogwaardig spaanplaat met Melaminehars coatingMontage: Wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Kantoormeubels>Kantoorkasten>Ladeblokken
Wit,Grijs
Review product
 
Review Winkel
Meubels online
 
�99.00
Magnify Kinderbureau Fee 87 Cm Breed - Roze
Kinderbureau Fee 87 Cm Breed - Roze
Kinderbureau Fee 87 Cm Breed - Roze
Kantoormeubels
Young Furniture
Kinderbureau Fee van 87 cm breed in RozeKinderbureau Fee komt uit de kinderkamer Fee. Het Bureau is mooi afgewerkt in de kleur roze. Het is een simpel bureau met mooie uitstraling voor in uw Kinderkamer. Het Kinderbureau is voorzien van een lade met opbergruimte. Daarnaast is de Kinderbureau door haar mooie en stijlvolle design een eyecatcher in jouw Kinderkamer of slaapkamer. De kamer is uitgevoerd in Roze meubels en is gedecoreerd met een roze print met sterren met fee. Een erg leuke set voor uw kleine meid! Uiteraard moeten de meubels ook passen bij de rest van uw interieur. U vindt in onze webshop een hele collectie design meubels, die zeer zeker ook in uw interieur perfect passen.Het meubel is uitgevoerd in Hoogwaardig Kwalitatief hout met Melaminehars coating. Melamine hout is plaat bedekt met folie en drie lagen hars voor verhoogde weerstand tegen externe factoren. Melaminehars gecoate platen zijn slijtvast en eenvoudig te reinigen. Dit garandeert een langere levensduur waardoor jij eindeloos kun genieten van jouw kinderbureau.Deze leuke Kinderkamer bestaat uit een Kinderbed, Kinderbureau, Commode, Nachtkastje en een Kledingkast. Om meer meubels te bekijken van onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- Kinderkamer Fee - 1 lade- Krasbestendig- Eenvoudig en snel te monterenAfmetingen:Hoogte: 94 cmBreedte: 87 cmDiepte: 50 cmKleur: Roze LilaMateriaal: Hoogwaardig Spaanplaat met melamine coatingMontage: Wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Kantoormeubels>Kantoortafels>Computer Bureau
Roze
Review product
 
Review Winkel
Meubels online
 
�109.00
Magnify Mini Office Bureau Tong - Wit
Mini Office Bureau Tong - Wit
Mini Office Bureau Tong - Wit
Kantoormeubels
Young Furniture
Mini Office bureau Tong in WitDeze Stijlvolle Mini Office bureau Tong is compleet afgewerkt in de kleur Wit. Het meubel is een chique mini office bureau met klassiek uitstraling voor in uw werkkamer of kantoor. Deze moderne mini office bestaat uit een Tafelblad van 120 cm breed en 66 cm diep. De zijkanten van het meubel zijn uitgevoerd met ABS randen. Het computer bureau geeft u genoeg ruimte voor allerlei objecten, zoals een computer, mappen en printers.Voor de productie is gebruik gemaakt van Hoogwaardig Spaanplaat met melaminehars coating. Melamine hout is plaat bedekt met folie en drie lagen hars voor verhoogde weerstand tegen externe factoren. Melaminehars gecoate platen zijn slijtvast en eenvoudig te reinigen. De oppervlakken voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit: ze zijn bijzonder kras-bestendig.Om meer Computer Bureaus te bekijken van onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- Bureaublad van 22mm dik- ABS randen- 2 verchroomd metaal voeten- Poten diameter van 6 cm- 8 opbergvakken- Krasbestendig- Eenvoudig en snel te monterenAfmetingen Plank:Hoogte: 70 cmBreedte: 120cmDiepte: 45 cmAfmetingen:Breedte: 120 cmHoogte: 142 cmDiepte: 66 cmKleur: WitMateriaal: Hoogwaardig Spaanplaat met melamine coatingMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Kantoormeubels>Kantoortafels>Computer Bureau
Wit
Review product
 
Review Winkel
Meubels online
 
�139.00
Magnify Kinderbureau Papillon 101 Cm Breed - Roze Met Wit
Kinderbureau Papillon 101 Cm Breed - Roze Met Wit
Kinderbureau Papillon 101 Cm Breed - Roze Met Wit
Kantoormeubels
Young Furniture
Kinderbureau Papillon van 101 cm breed in Roze met witKinderbureau Papillon komt uit de kinderkamer Papillon . Het Bureau is mooi afgewerkt in de kleur Wit met roze tafelblad. Het is een simpel bureau met mooie uitstraling voor in uw Kinderkamer. Het Kinderbureau is voorzien van kast unit met lade en opbergruimte. Daarnaast is de Kinderbureau door haar mooie en stijlvolle design een eyecatcher in jouw Kinderkamer of slaapkamer. De kamer is uitgevoerd in zachtroze met wit en is gedecoreerd met een roze met paarse print met vlinders, hartjes, strikjes en sterren. Een erg leuke set voor uw kleine meid! Uiteraard moeten de meubels ook passen bij de rest van uw interieur. U vindt in onze webshop een hele collectie design meubels, die zeer zeker ook in uw interieur perfect passen.Het meubel is uitgevoerd in Hoogwaardig Kwalitatief hout met Melaminehars coating. Melamine hout is plaat bedekt met folie en drie lagen hars voor verhoogde weerstand tegen externe factoren. Melaminehars gecoate platen zijn slijtvast en eenvoudig te reinigen. Dit garandeert een langere levensduur waardoor jij eindeloos kun genieten van jouw kinderbureau.Deze leuke Kinderkamer bestaat uit een Kinderbed, Kinderbureau, Commode, Nachtkastje en een Kledingkast. Om meer meubels te bekijken van onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- Kinderkamer Papillon - 1 kast unit- Krasbestendig- Eenvoudig en snel te monterenAfmetingen:Hoogte: 96 cmBreedte: 101 cmDiepte: 50 cmKleur: Roze met witMateriaal: Hoogwaardig Spaanplaat met melamine coatingMontage: Wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Kantoormeubels>Kantoortafels>Computer Bureau
Roze,Wit
Review product
 
Review Winkel
Meubels online
 
�149.00
Magnify Computer Bureau Ambre - Wit
Computer Bureau Ambre - Wit
Computer Bureau Ambre - Wit
Kantoormeubels
Young Furniture
Computer Bureau Ambre in WitDeze computer bureau is een simpel computer bureau met mooie uitstraling. Het meubel is voorzien van 1 deur met 3 verstelbare planken is het perfecte bureau voor op de hobby kamer of kantoor. Dit bureau is gemaakt van spaanplaat en afgewerkt met geborsteld eiken met wit. De achterwand is ideaal om spullen op te zetten. Ook is er een gat voorgeboord voor bekabeling.Het meubel is uitgevoerd in Hoogwaardig Kwalitatief hout met Melaminehars coating. Melamine hout is plaat bedekt met folie en drie lagen hars voor verhoogde weerstand tegen externe factoren. Melaminehars gecoate platen zijn slijtvast en eenvoudig te reinigen. Dit garandeert een langere levensduur waardoor jij eindeloos kun genieten.Om meer Computer Bureaus te bekijken van onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- 1 Deur- Verstelbare planken- Krasbestendig- Eenvoudig en snel te monterenAfmetingen:Hoogte: 127 cmBreedte: 135 cmDiepte: 50 cmKleur: Wit met geborsteld eikenMateriaal: Hoogwaardig Spaanplaat met melamine coatingMontage: Zelf montage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Kantoormeubels>Kantoortafels>Computer Bureau
Wit,Eiken,Geborsteld eiken
Review product
 
Review Winkel
Meubels online
 
�159.00
Magnify Keukenkast Urban 182 Cm Hoog - Geborsteld Eiken Met Wit
Keukenkast Urban 182 Cm Hoog - Geborsteld Eiken Met Wit
Keukenkast Urban 182 Cm Hoog - Geborsteld Eiken Met Wit
Kantoormeubels
Young Furniture
Keukenkast Urban van 182 cm hoog in Geborsteld eiken met WitAls je studeert of je bent kort geleden verhuisd en je woont alleen in een klein kamer, dan is deze keuken kast is ideaal voor jou. Keukenkast Urban is uitgevoerd in de kleur Geborsteld eiken met Wit. Het meubel is een chique Keukenkast met klassiek uitstraling voor in uw Keuken of kantoor. Deze moderne Keuken kast heeft een Pull out blad op wielen. Het Meubel geeft u genoeg ruimte voor allerlei objecten, zoals een magnetron, Borden en decoratie.Voor de productie is gebruik gemaakt van Hoogwaardig Spaanplaat met melaminehars coating. Melamine hout is plaat bedekt met folie en drie lagen hars voor verhoogde weerstand tegen externe factoren. Melaminehars gecoate platen zijn slijtvast en eenvoudig te reinigen. De oppervlakken voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit: ze zijn bijzonder kras-bestendig.Om meer meubels te bekijken van onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- Blad afmetingen: 90x40 cm- Blad op wielen- Pull out bureaublad- Opbergvakken- In hoogte verstelbare plank- Krasbestendig- Eenvoudig en snel te monterenAfmetingen:Hoogte: 182 cmBreedte: 100 cmDiepte: 42 / 134 cmKleur: Geborsteld eiken met WitMateriaal: Hoogwaardig Spaanplaat met melaminehars coatingMontage: Zelf montage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Kantoormeubels>Kantoortafels>Computer Bureau
Wit,Eiken,Geborsteld eiken
Review product
 
Review Winkel
Meubels online
 
�289.00
Young Furniture Kantoormeubels 1 tot 8 van totaal 8

Geschiedenis

 • Opgeslagen
 • None
 • Recent bekeken
 • None
 • Mijn recente zoekopdrachten
 • None

Laatste nieuws

 • Meubels-online meubelen vergeleken
  (24 March 2018)
  Meubels-online meubelen vergeleken Zoekopdrachten door bezoekers Tv Meubel (3) Tobi (2) Rennes Le Chateau (2) Salontafel (2) Loung...
 • Meubels gezocht online
  (21 November 2017)
  Zoekopdrachten door bezoekers Waar Wilt U Naar Zoeken (3) Tv Meubel (2) Loungestoel (1) Rebecca Tv Kast (1) Brugkasten (1) Gaston (...
 • Meubels online
  (24 August 2017)
  Meubels-online.eu online Met de start van Meubels-online.eu is het een nieuwe plek voor u en jou om rustig de meubels die u zoekt te vergelijken. N...
 • Alle nieuwsberichten »