U bekijkt pagina: Home » Kantoor » Alamania

Alamania Kantoor

Alamania Kantoor 1 tot 30 van totaal 39 Eerste | Vorige | 1 | 2 | Volgende | Laatste
Magnify Ladeblok Reamon 58 Cm Hoog - Wit
Ladeblok Reamon 58 Cm Hoog - Wit
Ladeblok Reamon 58 Cm Hoog - Wit
Kantoor
Alamania
ladeblok reamon van 58 cm hoog in witladeblok reamon is een stijlvol mobiel ladekast op wielen en is mooi afgewerkt in de kleur wit. de ladeblok is voorzien 3 ladevakken die je kunt gebruiken om je bureauaccessoires op te bergen zodat je bureau altijd netjes is. de ladefronten zijn voorzien van stijlvolle handgrepen met abs-stootranden. tevens is de meubel voorzien van 4 wielen waardoor u het makkelijk kunt verplaatsen binnen uw werkkamer of kantoor. het ladeblok is perfect afgewerkt en verkrijgbaar in twee kleurenin wit en antraciet.uiteraard moeten de meubels ook passen bij de rest van uw interieur. u vindt in onze webshop een hele collectie design meubels die zeer zeker ook in uw interieur perfect passen.ladeblok reamon is een passend kantoor meubel bij bureau reamon. voor de productie is gebruik gemaakt van hoogwaardig spaanplaat met abs-randen voor extra bescherming. de oppervlakken voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit.deze kantoor serie reamon bestaat uit bureau ladeblok kantoor kast en boekenkast. om meer modellen te bekijken van onze serie kunt u hieronder bekijken.kenmerken:- leverbaar in 2 kleuren- abs-randen- handgrepen- 4 wielen - duits kwaliteitafmetingen:hoogte: 60 cmbreedte: 41 cmdiepte: 45 cmkleur: witmateriaal:- hoogwaardig spaanplaat- melaminehars coatingmontage: zelf montage wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Wit
n/a
Review product
 
Review Winkel
Meubels online
 
�129.00
Magnify Open Boekenkast Power 110 Cm Hoog - Sonoma Eiken
Open Boekenkast Power 110 Cm Hoog - Sonoma Eiken
Open Boekenkast Power 110 Cm Hoog - Sonoma Eiken
Kantoor
Alamania
open boekenkast power van 110 cm hoog in sonoma eikenopen boekenkast power is mooi afgewerkt in de kleur sonoma eiken. het is een modulair boekenkast met open vakken voor in uw woning of voor op kantoor en werkkamer met een uitstekende kwaliteit. kantoormeubel power laat met zijn helder design lijnen en hoogwaardige materialen niets te wensen over in termen van individuele samenstelling een flexibel kantoorprogramma met optimale oplossingen ook voor kleine kantoren. uiteraard moeten de meubels ook passen bij de rest van uw interieur. u vindt in onze webshop een hele collectie design meubels die zeer zeker ook in uw interieur perfect passen.inlegplanken zijn in hoogte verstelbaar. de randen van de kast is beschermd met stootvaste abs-rand. tevens is de boekenkast voorzien van 4 voetjes. de modulair kast kunt u verder zelf indelen met bijpassende deuren en ladevakken geheel naar uw eigen behoeften.het meubel is uitgevoerd in hoogwaardig kwalitatief hout met melaminehars coating. melamine hout is plaat bedekt met folie en drie lagen hars voor verhoogde weerstand tegen externe factoren. melamine hars gecoate platen zijn slijtvast en eenvoudig te reinigen. de oppervlakken voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit: ze zijn bijzonder krasbestendig.deze meubel komt uit de kantoormeubels power in deze serie vind je onder andere een bureau computer hoekbureau ladeblok opbergkast en een open boekenkast. om meer meubels te bekijken van onze serie kunt u hieronder kijken.kenmerken:- abs randen- legplanken in hoogte verstelbaar- krasbestendig- inlegplanken- duits kwaliteitafmetingen:hoogte: 110 cmbreedte: 69 cmdiepte: 34 cmkleur: sonoma eikenmateriaal: hoogwaardig spaanplaat met melaminehars coatingmontage: zelf montage wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
n/a
Review product
 
Review Winkel
Meubels online
 
�139.00
Magnify Bureau Power 120 Cm Breed - Walnoot
Bureau Power 120 Cm Breed - Walnoot
Bureau Power 120 Cm Breed - Walnoot
Kantoor
Alamania
bureau power van 120 cm breed in walnootdeze bureau power is mooi afgewerkt in de kleur walnoot. het is een chique bureau met klassiek uitstraling voor in uw werkkamer of kantoor met extra ruime afmetingen. daarnaast heeft het bureau kabelopeningen zodat je de kabels van je computer netjes kunt wegwerken. de achter plank zorgt ervoor dat je de kabels niet ziet. daarnaast is dit bureau afgewerkt met abs randen en melamine. uiteraard moeten de meubels ook passen bij de rest van uw interieur. u vindt in onze webshop een hele collectie design meubels die zeer zeker ook in uw interieur perfect passen.het meubel is uitgevoerd in hoogwaardig kwalitatief hout met melaminehars coating. melamine hout is plaat bedekt met folie en drie lagen hars voor verhoogde weerstand tegen externe factoren. melamine hars gecoate platen zijn slijtvast en eenvoudig te reinigen. de oppervlakken voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit: ze zijn bijzonder krasbestendig.deze meubel komt uit de kantoormeubels power in deze serie vind je onder andere een bureau computer hoekbureau ladeblok opbergkast en een open boekenkast. om meer meubels te bekijken van onze serie kunt u hieronder kijken.kenmerken:- zwevend tafelblad- abs randen- 1 kabelgoot- duits kwaliteit- ladeblok en tafel vrij positioneerbaar van elkaar- optioneel ladeblok powerafmetingen bureau:hoogte: 75 cmbreedte: 120 cmdiepte: 80 cmafmetingen ladeblok:hoogte: 58 cmbreedte: 40 cmdiepte: 50 cmkleur: walnootmateriaal: hoogwaardig spaanplaat met melaminehars coatingmontage: zelf montage wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
n/a
Review product
 
Review Winkel
Meubels online
 
�149.00
Magnify Bureau Power 120 Cm Breed - Sonoma Eiken
Bureau Power 120 Cm Breed - Sonoma Eiken
Bureau Power 120 Cm Breed - Sonoma Eiken
Kantoor
Alamania
bureau power van 120 cm breed in sonoma eikendeze bureau power is mooi afgewerkt in de kleur sonoma eiken. het is een chique bureau met klassiek uitstraling voor in uw werkkamer of kantoor met extra ruime afmetingen. daarnaast heeft het bureau kabelopeningen zodat je de kabels van je computer netjes kunt wegwerken. de achter plank zorgt ervoor dat je de kabels niet ziet. daarnaast is dit bureau afgewerkt met abs randen en melamine. uiteraard moeten de meubels ook passen bij de rest van uw interieur. u vindt in onze webshop een hele collectie design meubels die zeer zeker ook in uw interieur perfect passen.het meubel is uitgevoerd in hoogwaardig kwalitatief hout met melaminehars coating. melamine hout is plaat bedekt met folie en drie lagen hars voor verhoogde weerstand tegen externe factoren. melamine hars gecoate platen zijn slijtvast en eenvoudig te reinigen. de oppervlakken voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit: ze zijn bijzonder krasbestendig.deze meubel komt uit de kantoormeubels power in deze serie vind je onder andere een bureau computer hoekbureau ladeblok opbergkast en een open boekenkast. om meer meubels te bekijken van onze serie kunt u hieronder kijken.kenmerken:- zwevend tafelblad- abs randen- 1 kabelgoot- duits kwaliteit- ladeblok en tafel vrij positioneerbaar van elkaar- optioneel ladeblok powerafmetingen bureau:hoogte: 75 cmbreedte: 120 cmdiepte: 80 cmafmetingen ladeblok:hoogte: 58 cmbreedte: 40 cmdiepte: 50 cmkleur: sonoma eikenmateriaal: hoogwaardig spaanplaat met melaminehars coatingmontage: zelf montage wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
n/a
Review product
 
Review Winkel
Meubels online
 
�149.00
Magnify Opbergkast Power 110 Cm Hoog - Sonoma Eiken
Opbergkast Power 110 Cm Hoog - Sonoma Eiken
Opbergkast Power 110 Cm Hoog - Sonoma Eiken
Kantoor
Alamania
opbergkast power van 110 cm hoog in sonoma eikenopbergkast volda is mooi afgewerkt in de kleur sonoma eiken. het meubel komt uit de kantoormeubels power. de power kantoor serie biedt een flexibel en op maat gemaakte oplossing voor iedereen die een overzichtelijke aantrekkelijke werksfeer in kantoor of werkruimte wilt hebben. de opbergkast power is voorzien van twee deuren en twee legplanken. de deuren hebben sierlijke metalen handgrepen wat het werkkamer meubel een vriendelijk sfeer geeft. het power kantoormeubels onderscheidt zich dankzij de duurzame abs randen en hoge kwaliteit deuren en laden. gebruik de opbergkast om al je mappen en papieren in je werkkamer of kantoor op te bergen. deze stijlvolleopbergkast power kunt u zowel als bergkast voor in uw woonkamer of keuken gebruiken of als archiefkast voor in uw kantoor of werkkamer als ordnerkast voor uw mappen en documenten.oor de productie is gebruik gemaakt van hoogwaardig spaanplaat met melaminehars coating. melamine hout is plaat bedekt met folie en drie lagen hars voor verhoogde weerstand tegen externe factoren. melaminehars gecoate platen zijn slijtvast en eenvoudig te reinigen. de oppervlakken voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit: ze zijn bijzonder kras-bestendig.deze meubel komt uit de kantoormeubels power in deze serie vind je onder andere een bureau computer hoekbureau ladeblok opbergkast en een open boekenkast. om meer meubels te bekijken van onze serie kunt u hieronder kijken.kenmerken:- 2 deuren- 2 inlegplanken- metalen handgrepen- krasbestendig- abs bescherm randenafmetingen:breedte: 69 cmhoogte: 110 cmdiepte: 34 cmkleur: sonoma eikenmateriaal: hoogwaardig spaanplaat met melaminehars coatingmontage: wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
n/a
Review product
 
Review Winkel
Meubels online
 
�159.00
Magnify Opbergkast Power 110 Cm Hoog - Walnoot
Opbergkast Power 110 Cm Hoog - Walnoot
Opbergkast Power 110 Cm Hoog - Walnoot
Kantoor
Alamania
opbergkast power van 110 cm hoog in walnootopbergkast volda is mooi afgewerkt in de kleur walnoot. het meubel komt uit de kantoormeubels power. de power kantoor serie biedt een flexibel en op maat gemaakte oplossing voor iedereen die een overzichtelijke aantrekkelijke werksfeer in kantoor of werkruimte wilt hebben. de opbergkast power is voorzien van twee deuren en twee legplanken. de deuren hebben sierlijke metalen handgrepen wat het werkkamer meubel een vriendelijk sfeer geeft. het power kantoormeubels onderscheidt zich dankzij de duurzame abs randen en hoge kwaliteit deuren en laden. gebruik de opbergkast om al je mappen en papieren in je werkkamer of kantoor op te bergen. deze stijlvolleopbergkast power kunt u zowel als bergkast voor in uw woonkamer of keuken gebruiken of als archiefkast voor in uw kantoor of werkkamer als ordnerkast voor uw mappen en documenten.oor de productie is gebruik gemaakt van hoogwaardig spaanplaat met melaminehars coating. melamine hout is plaat bedekt met folie en drie lagen hars voor verhoogde weerstand tegen externe factoren. melaminehars gecoate platen zijn slijtvast en eenvoudig te reinigen. de oppervlakken voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit: ze zijn bijzonder kras-bestendig.deze meubel komt uit de kantoormeubels power in deze serie vind je onder andere een bureau computer hoekbureau ladeblok opbergkast en een open boekenkast. om meer meubels te bekijken van onze serie kunt u hieronder kijken.kenmerken:- 2 deuren- 2 inlegplanken- metalen handgrepen- krasbestendig- abs bescherm randenafmetingen:breedte: 69 cmhoogte: 110 cmdiepte: 34 cmkleur: walnootmateriaal: hoogwaardig spaanplaat met melaminehars coatingmontage: wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
n/a
Review product
 
Review Winkel
Meubels online
 
�159.00
Magnify Hangkast Altino 120 Cm Breed - Wit Met Grijs Basalt
Hangkast Altino 120 Cm Breed - Wit Met Grijs Basalt
Hangkast Altino 120 Cm Breed - Wit Met Grijs Basalt
Kantoor
Alamania
hangkast altino van 120 cm breed in wit met grijs basaltdezehangkast altino is mooi afgewerkt in de kleur wit met grijs basalt schuifdeur. het is een stijlvol boekenkast met 2 vakken ideaal is voor in uw woonkamer of werkkamer. wat deze meubel extra bijzonder maakt zijn de deuren. deze kast is namelijk voorzien van 1schuifdeurdie je eenvoudig heen en weer kunt schuiven. hierdoor kun je zelf bepalen hoe je de hangkastwilt indelen. zo kun je kiezen voor een speelse boekenkast waarbij open en gesloten vakken elkaar afwisselen. je kunt het meubel voor verschillende doeleinde gebruiken waardoor het leven voor jou een stukje leuker en gemakkelijker wordt. zo kun je je woonaccessoires een mooi plek geven de boeken gerangschikt opbergen of je schoenen netjes neerzetten. uiteraard moeten de meubels ook passen bij de rest van uw interieur. u vindt in onze webshop een hele collectie design meubels die zeer zeker ook in uw interieur perfect passen.om uw hangkast compleet te maken kunt u bijpassende opbergboxen bij bestellen.de opbergboxen zijn maar liefst in 9 kleuren te verkrijgen bij een minimale afname van 2 stuks.het meubel is uitgevoerd in hoogwaardig kwalitatief hout met melaminehars coating. melamine hout is plaat bedekt met folie en drie lagen hars voor verhoogde weerstand tegen externe factoren. melamine hars gecoate platen zijn slijtvast en eenvoudig te reinigen. de oppervlakken voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit: ze zijn bijzonder krasbestendig.deze meubel komt uit de kantoor programma altino in deze serie vind je onder andere een computer bureau computer hoekbureau ladeblok hangkast en een open boekenkast. om meer meubels te bekijken van onze serie kunt u hieronder kijken.kenmerken:- marmerlook- schuifdeur- hoog kwaliteit- krasbestendig- eenvoudig te reinigen- opbergboxen in 9 kleuren minimaal 2! optioneelafmetingen kast:breedte: 120 cmhoogte: 37 cmdiepte: 36 cmafmeting box:breedte: 32 cmhoogte: 32 cmdiepte: 32 cmkleur: wit met grijs basaltmateriaal:- hoogwaardig spaanplaat- melaminehars coatingmontage: wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Wit
n/a
Review product
 
Review Winkel
Meubels online
 
�159.00
Magnify Bureau Power 160 Cm Breed - Walnoot
Bureau Power 160 Cm Breed - Walnoot
Bureau Power 160 Cm Breed - Walnoot
Kantoor
Alamania
bureau power van 160 cm breed in walnootdeze bureau power is mooi afgewerkt in de kleur walnoot. het is een chique bureau met klassiek uitstraling voor in uw werkkamer of kantoor met extra ruime afmetingen. daarnaast heeft het bureau kabelopeningen zodat je de kabels van je computer netjes kunt wegwerken. de achter plank zorgt ervoor dat je de kabels niet ziet. daarnaast is dit bureau afgewerkt met abs randen en melamine. uiteraard moeten de meubels ook passen bij de rest van uw interieur. u vindt in onze webshop een hele collectie design meubels die zeer zeker ook in uw interieur perfect passen.het meubel is uitgevoerd in hoogwaardig kwalitatief hout met melaminehars coating. melamine hout is plaat bedekt met folie en drie lagen hars voor verhoogde weerstand tegen externe factoren. melamine hars gecoate platen zijn slijtvast en eenvoudig te reinigen. de oppervlakken voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit: ze zijn bijzonder krasbestendig.deze meubel komt uit de kantoormeubels power in deze serie vind je onder andere een bureau computer hoekbureau ladeblok opbergkast en een open boekenkast. om meer meubels te bekijken van onze serie kunt u hieronder kijken.kenmerken:- zwevend tafelblad- abs randen- 1 kabelgoot- duits kwaliteit- ladeblok en tafel vrij positioneerbaar van elkaar- optioneel ladeblok powerafmetingen bureau:hoogte: 75 cmbreedte: 160 cmdiepte: 80 cmafmetingen ladeblok:hoogte: 58 cmbreedte: 40 cmdiepte: 50 cmkleur: walnootmateriaal: hoogwaardig spaanplaat met melaminehars coatingmontage: zelf montage wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
n/a
Review product
 
Review Winkel
Meubels online
 
�159.00
Magnify Ladeblok Altino 58 Cm Hoog - Wit Met Grijs Basalt
Ladeblok Altino 58 Cm Hoog - Wit Met Grijs Basalt
Ladeblok Altino 58 Cm Hoog - Wit Met Grijs Basalt
Kantoor
Alamania
ladeblok altino van 58 cm hoog in wit met grijs basaltdeze ladeblok altino komt uit de kantoor programma altino die afgewerkt is in wit met grijs basalt lades. het ladeblok biedt voldoende opbergruimte voor uw kantoormateriaal en kantooraccessoires. het ladeblok is voorzien van wielen waardoor u het gemakkelijk kunt verplaatsen binnen uw werkvloer. of je kunt het schuiven onder een tafel of computer bureau zodat je extra ruimte krijgt. uiteraard moeten de meubels ook passen bij de rest van uw interieur. u vindt in onze webshop een hele collectie design meubels die zeer zeker ook in uw interieur perfect passen.het meubel is uitgevoerd in hoogwaardig kwalitatief hout met melaminehars coating. melamine hout is plaat bedekt met folie en drie lagen hars voor verhoogde weerstand tegen externe factoren. melamine hars gecoate platen zijn slijtvast en eenvoudig te reinigen. de oppervlakken voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit: ze zijn bijzonder krasbestendig.deze meubel komt uit de kantoor programma altino in deze serie vind je onder andere een computer bureau computer hoekbureau ladeblok hangkast en een open boekenkast. om meer meubels te bekijken van onze serie kunt u hieronder kijken.kenmerken:- 3 lades- abs beschermranden- verrijdbaar op wielen- krasbestendig- eenvoudig te reinigen- duits kwaliteit- pefc keurmerkafmetingen:breedte: 40 cmhoogte: 58 cmdiepte: 50 cmkleur: wit met grijs basaltmateriaal: hoogwaardig spaanplaat met melamine coatingmontage: zelf montage wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Wit
n/a
Review product
 
Review Winkel
Meubels online
 
�159.00
Magnify Bureau Power 160 Cm Breed - Sonoma Eiken
Bureau Power 160 Cm Breed - Sonoma Eiken
Bureau Power 160 Cm Breed - Sonoma Eiken
Kantoor
Alamania
bureau power van 160 cm breed in sonoma eikendeze bureau power is mooi afgewerkt in de kleur sonoma eiken. het is een chique bureau met klassiek uitstraling voor in uw werkkamer of kantoor met extra ruime afmetingen. daarnaast heeft het bureau kabelopeningen zodat je de kabels van je computer netjes kunt wegwerken. de achter plank zorgt ervoor dat je de kabels niet ziet. daarnaast is dit bureau afgewerkt met abs randen en melamine. uiteraard moeten de meubels ook passen bij de rest van uw interieur. u vindt in onze webshop een hele collectie design meubels die zeer zeker ook in uw interieur perfect passen.het meubel is uitgevoerd in hoogwaardig kwalitatief hout met melaminehars coating. melamine hout is plaat bedekt met folie en drie lagen hars voor verhoogde weerstand tegen externe factoren. melamine hars gecoate platen zijn slijtvast en eenvoudig te reinigen. de oppervlakken voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit: ze zijn bijzonder krasbestendig.deze meubel komt uit de kantoormeubels power in deze serie vind je onder andere een bureau computer hoekbureau ladeblok opbergkast en een open boekenkast. om meer meubels te bekijken van onze serie kunt u hieronder kijken.kenmerken:- zwevend tafelblad- abs randen- 1 kabelgoot- duits kwaliteit- ladeblok en tafel vrij positioneerbaar van elkaar- optioneel ladeblok powerafmetingen bureau:hoogte: 75 cmbreedte: 160 cmdiepte: 80 cmafmetingen ladeblok:hoogte: 58 cmbreedte: 40 cmdiepte: 50 cmkleur: sonoma eikenmateriaal: hoogwaardig spaanplaat met melaminehars coatingmontage: zelf montage wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
n/a
Review product
 
Review Winkel
Meubels online
 
�159.00
Magnify Open Boekenkast Power 180 Cm Hoog - Sonoma Eiken
Open Boekenkast Power 180 Cm Hoog - Sonoma Eiken
Open Boekenkast Power 180 Cm Hoog - Sonoma Eiken
Kantoor
Alamania
open boekenkast power van 180 cm hoog in sonoma eikenopen boekenkast power is mooi afgewerkt in de kleur sonoma eiken. het is een modulair boekenkast met open vakken voor in uw woning of voor op kantoor en werkkamer met een uitstekende kwaliteit. kantoormeubel power laat met zijn helder design lijnen en hoogwaardige materialen niets te wensen over in termen van individuele samenstelling een flexibel kantoorprogramma met optimale oplossingen ook voor kleine kantoren. uiteraard moeten de meubels ook passen bij de rest van uw interieur. u vindt in onze webshop een hele collectie design meubels die zeer zeker ook in uw interieur perfect passen.de inlegplanken zijn in hoogte verstelbaar. de randen van de kast is beschermd met stootvaste abs-rand. tevens is de boekenkast voorzien van 4 voetjes. de modulair kast kunt u verder zelf indelen met bijpassende deuren en ladevakken geheel naar uw eigen behoeften.het meubel is uitgevoerd in hoogwaardig kwalitatief hout met melaminehars coating. melamine hout is plaat bedekt met folie en drie lagen hars voor verhoogde weerstand tegen externe factoren. melamine hars gecoate platen zijn slijtvast en eenvoudig te reinigen. de oppervlakken voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit: ze zijn bijzonder krasbestendig.deze meubel komt uit de kantoormeubels power in deze serie vind je onder andere een bureau computer hoekbureau ladeblok opbergkast en een open boekenkast. om meer meubels te bekijken van onze serie kunt u hieronder kijken.kenmerken:- abs randen- legplanken in hoogte verstelbaar- krasbestendig- inlegplanken- duits kwaliteitafmetingen:hoogte: 180 cmbreedte: 69 cmdiepte: 34 cmkleur:sonoma eikenmateriaal: hoogwaardig spaanplaat met melaminehars coatingmontage: zelf montage wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
n/a
Review product
 
Review Winkel
Meubels online
 
�179.00
Magnify Open Boekenkast Knight 112 Cm Hoog - Antraciet
Open Boekenkast Knight 112 Cm Hoog - Antraciet
Open Boekenkast Knight 112 Cm Hoog - Antraciet
Kantoor
Alamania
open boekenkast knight van 112 cm hoog in antracietopen boekenkast knightis een design open boekenkast met 3 open vakken voor in uw kantoor of werkkamer uit de kantoormeubels knight. open wandkast knight is een chique kantoor meubel met een opvallende uitstraling in de kleur antraciet met rosales hout effect randen. het meubel is voorzien van van 4 zilverkleurige voetjes wat de kast extra klasse geeft. de 2 legplanken in de kast zijn niet in hoogte verstelbaar.uiteraard moeten de meubels ook passen bij de rest van uw interieur. u vindt in onze webshop een hele collectie design meubels die zeer zeker ook in uw interieur perfect passen.voor de productie is gebruik gemaakt van hoogwaardig spaanplaat. de oppervlakken voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit.kantoor programma knightbevat ook een dressoir archiefkast computer bureau verrijdbaar ladekast en een open boekenkast. om meer meubels te bekijken van onze serie kunt u hieronder bekijken.eigenschappen:- abs randen bescherming- 2 legplanken 3 vakken- legplanken niet in hoogte verstelbaar- 4 zilver kleurig voeten- duits kwaliteitafmetingen:hoogte: 112 cmbreedte: 75 cmdiepte: 38 cmmateriaal: hoogwaardig spaanplaatzelfmontage: wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
n/a
Review product
 
Review Winkel
Meubels online
 
�199.00
Magnify Open Boekenkast Profi 122 Cm Hoog - Beuken Met Grijs
Open Boekenkast Profi 122 Cm Hoog - Beuken Met Grijs
Open Boekenkast Profi 122 Cm Hoog - Beuken Met Grijs
Kantoor
Alamania
open boekenkast profi van 122 cm hoog in beuken met grijsdeze open boekenkast is verdeeld in 3 open vakken met 2 verstelbare inlegplanken die u zelf kunt bepalen. het meubel is geschikt voor uw boeken en woonaccessoires. ook te gebruiken als 'room divider' zo kunt u ruimtes afscheiden van elkaar. voor de productie is gebruik gemaakt van hoogwaardig spaanplaat met abs randen.kenmerken:- 3 vakken- verstelbaar legplanken- abs bescherm randen- krasbestendig- duits kwaliteitafmetingen kast:hoogte: 122 cmbreedte: 80 cmdiepte: 38 cm materiaal:- hoogwaardig spaanplaat- melaminehars coatingmontage: zelf montage wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!kantoor programma profi bevat ook een archiefkast bureau ladeblok en een open boekenkast. om meer meubels te bekijken van onze serie kunt u hieronder bekijken.
Grijs
n/a
Review product
 
Review Winkel
Meubels online
 
�199.00
Magnify Open Boekenkast Profi 122 Cm Hoog - Licht Grijs
Open Boekenkast Profi 122 Cm Hoog - Licht Grijs
Open Boekenkast Profi 122 Cm Hoog - Licht Grijs
Kantoor
Alamania
open boekenkast profi van 122 cm hoog in licht grijsdeze open boekenkast is verdeeld in 3 open vakken met 2 verstelbare inlegplanken die u zelf kunt bepalen. het meubel is geschikt voor uw boeken en woonaccessoires. ook te gebruiken als 'room divider' zo kunt u ruimtes afscheiden van elkaar. voor de productie is gebruik gemaakt van hoogwaardig spaanplaat met abs randen.kenmerken:- 3 vakken- verstelbaar legplanken- abs bescherm randen- krasbestendig- duits kwaliteitafmetingen kast:hoogte: 122 cmbreedte: 80 cmdiepte: 38 cm materiaal:- hoogwaardig spaanplaat- melaminehars coatingmontage: zelf montage wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!kantoor programma profi bevat ook een archiefkast bureau ladeblok en een open boekenkast. om meer meubels te bekijken van onze serie kunt u hieronder bekijken.
Grijs
n/a
Review product
 
Review Winkel
Meubels online
 
�199.00
Magnify Open Boekenkast Altino - Wit Met Grijs Basalt
Open Boekenkast Altino - Wit Met Grijs Basalt
Open Boekenkast Altino - Wit Met Grijs Basalt
Kantoor
Alamania
open boekenkast altino in wit met grijs basaltdeze open boekenkast altino is mooi afgewerkt in de kleur wit met grijs basalt schuifdeuren. het is een stijlvol boekenkast met 4 vakken ideaal is voor in uw woonkamer of werkkamer. wat deze meubel extra bijzonder maakt zijn de deuren. deze kast is namelijk voorzien van 2 schuifdeuren die je eenvoudig heen en weer kunt schuiven. hierdoor kun je zelf bepalen hoe je de boekenkast wilt indelen. zo kun je kiezen voor een speelse boekenkast waarbij open en gesloten vakken elkaar afwisselen. je kunt het meubel voor verschillende doeleinde gebruiken waardoor het leven voor jou een stukje leuker en gemakkelijker wordt. zo kun je je woonaccessoires een mooi plek geven de boeken gerangschikt opbergen of je schoenen netjes neerzetten. uiteraard moeten de meubels ook passen bij de rest van uw interieur. u vindt in onze webshop een hele collectie design meubels die zeer zeker ook in uw interieur perfect passen.om uw kast compleet te maken kunt u bijpassende opbergboxen bij bestellen.de opbergboxen zijn maar liefst in 9 kleuren te verkrijgen bij een minimale afname van 2 stuks.het meubel is uitgevoerd in hoogwaardig kwalitatief hout met melaminehars coating. melamine hout is plaat bedekt met folie en drie lagen hars voor verhoogde weerstand tegen externe factoren. melamine hars gecoate platen zijn slijtvast en eenvoudig te reinigen. de oppervlakken voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit: ze zijn bijzonder krasbestendig.deze meubel komt uit de kantoor programma altino in deze serie vind je onder andere een computer bureau computer hoekbureau ladeblok hangkast en een open boekenkast. om meer meubels te bekijken van onze serie kunt u hieronder kijken.kenmerken:- marmerlook- 2 schuifdeuren- hoog kwaliteit- krasbestendig- vakken met schuifdeuren- eenvoudig te reinigen- opbergboxen in 9 kleuren minimaal 2! optioneelafmetingen kast:breedte: 120 cmhoogte: 74 cmdiepte: 35 cmafmeting box:breedte: 32 cmhoogte: 32 cmdiepte: 32 cmkleur: wit met grijs basaltmateriaal:- hoogwaardig spaanplaat- melaminehars coatingmontage: wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Wit
n/a
Review product
 
Review Winkel
Meubels online
 
�219.00
Magnify Opbergkast Power 180 Cm Hoog - Sonoma Eiken
Opbergkast Power 180 Cm Hoog - Sonoma Eiken
Opbergkast Power 180 Cm Hoog - Sonoma Eiken
Kantoor
Alamania
opbergkast power van 180 cm hoog in sonoma eikenopbergkast volda is mooi afgewerkt in de kleur sonoma eiken. het meubel komt uit de kantoormeubels power. de power kantoor serie biedt een flexibel en op maat gemaakte oplossing voor iedereen die een overzichtelijke aantrekkelijke werksfeer in kantoor of werkruimte wilt hebben. de opbergkast power is voorzien van twee deuren en legplanken. de deuren hebben sierlijke metalen handgrepen wat het werkkamer meubel een vriendelijk sfeer geeft. het power kantoormeubels onderscheidt zich dankzij de duurzame abs randen en hoge kwaliteit deuren en laden. gebruik de opbergkast om al je mappen en papieren in je werkkamer of kantoor op te bergen. deze stijlvolleopbergkast power kunt u zowel als bergkast voor in uw woonkamer of keuken gebruiken of als archiefkast voor in uw kantoor of werkkamer als ordnerkast voor uw mappen en documenten.oor de productie is gebruik gemaakt van hoogwaardig spaanplaat met melaminehars coating. melamine hout is plaat bedekt met folie en drie lagen hars voor verhoogde weerstand tegen externe factoren. melaminehars gecoate platen zijn slijtvast en eenvoudig te reinigen. de oppervlakken voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit: ze zijn bijzonder kras-bestendig.deze meubel komt uit de kantoormeubels power in deze serie vind je onder andere een bureau computer hoekbureau ladeblok opbergkast en een open boekenkast. om meer meubels te bekijken van onze serie kunt u hieronder kijken.kenmerken:- 2 deuren- 4 inlegplanken- metalen handgrepen- krasbestendig- abs bescherm randenafmetingen:breedte: 69 cmhoogte: 180 cmdiepte: 34 cmkleur: sonoma eikenmateriaal: hoogwaardig spaanplaat met melaminehars coatingmontage: wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
n/a
Review product
 
Review Winkel
Meubels online
 
�229.00
Magnify Computer Hoekbureau Altino - Wit Met Grijs Basalt
Computer Hoekbureau Altino - Wit Met Grijs Basalt
Computer Hoekbureau Altino - Wit Met Grijs Basalt
Kantoor
Alamania
computer hoekbureau altino in wit met grijs basaltdeze computer hoekbureau altino is mooi afgewerkt in de kleur wit metgrijs basalt schuifdeuren.het is een chique hoekbureaumet klassiek uitstraling voor in uw werkkamer of kantoor met extra ruime afmetingen. wat deze meubel extra bijzonder maakt zijn de deuren. deze kast is namelijk voorzien van 2 schuifdeuren die je eenvoudig heen en weer kunt schuiven. hierdoor kun je zelf bepalen hoe je de hoekbureauwilt indelen. zo kun je kiezen voor een speelse bureauwaarbij open en gesloten vakken elkaar afwisselen.schuifdeuren hebben een donkere basalt grijze kleur met een marmerlook. door de melamine afwerking en abs randen heeft het werkkamer meubel een lange levensduur. het gehele meubel is uitgevoerd in mat wit en kan in spiegelbeeld gemonteerd worden.uiteraard moeten de meubels ook passen bij de rest van uw interieur. u vindt in onze webshop een hele collectie design meubels die zeer zeker ook in uw interieur perfect passen.het meubel is uitgevoerd in hoogwaardig kwalitatief hout met melaminehars coating. melamine hout is plaat bedekt met folie en drie lagen hars voor verhoogde weerstand tegen externe factoren. melamine hars gecoate platen zijn slijtvast en eenvoudig te reinigen. de oppervlakken voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit: ze zijn bijzonder krasbestendig.deze meubel komt uit de kantoor programma altino in deze serie vind je onder andere een computer bureau computer hoekbureau ladeblok hangkast en een open boekenkast. om meer meubels te bekijken van onze serie kunt u hieronder kijken.kenmerken:- spiegelbeeld monteerbaar- marmerlook schuifdeuren- abs randen- duits kwaliteit- optioneelladeblok altinoafmetingen bureau:hoogte: 75 cmbreedte: 120 cmdiepte: 120 cmafmetingen ladeblok:hoogte: 58 cmbreedte: 40 cmdiepte: 50 cmkleur: wit met grijs basaltmateriaal: hoogwaardig spaanplaat met melaminehars coatingmontage: zelf montage wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Wit
n/a
Review product
 
Review Winkel
Meubels online
 
�239.00
Magnify Open Boekenkast Volda 91 Cm Hoog - Mat Wit Met Sanremo Eiken
Open Boekenkast Volda 91 Cm Hoog - Mat Wit Met Sanremo Eiken
Open Boekenkast Volda 91 Cm Hoog - Mat Wit Met Sanremo Eiken
Kantoor
Alamania
open boekenkast volda van 91 cm hoog in mat wit met sanremo eikenopen boekenkast volda is mooi afgewerkt in de kleur mat wit met sanremo eiken. het meubel heeft een modern scandinavisch design. de volda serie biedt een flexibel en op maat gemaakte oplossing voor iedereen die een overzichtelijke aantrekkelijke kantoor aan huis wilt opzetten. de kasten reeks is in extreme mat wit oppervlakte voorzien van massief houten a-voeten en een centrale voet ondersteuning voor een goede positionering de hoge kwaliteit massief houten voeten en handgrepen zorgen voor een elegante trendy uitstraling. het volda houten meubilair onderscheidt zich dankzij de duurzame abs-randen en hoge kwaliteit mdf deuren en laden met zelf zacht sluitend mechanisme.de openkasten voor ordners en boeken vormen een perfecte eenheid met het bureau en dressoir. het bijzondere van deze ruimtebesparende volda set is de oplossing georinteerd ontwerp want er is voldoende ruimte voor bestanden en documenten in het dressoir en in de openkasten. uw bureau zal niet overbelast raken en kan gebruikt worden als een stijlvol bureau voor een laptop lichte werkzaamheden en schrijfgerei. de gecombineerde bureau en dressoir kan zowel links of rechts van elkaar worden gemonteerd.deze stijlvolle volda boekenkast voor het plaatsen van uw boeken en ordnermappen is voorzien van 4 open vakken.voor de productie is gebruik gemaakt van sanremo eiken hout met mdf hout. de oppervlakken voldoen aan de hoogste kwaliteit eisen.deze meubel komt uit de volda-collectie in deze collectie vind je onder andere een tv meubel opbergkast wandspiegel wandkapstok schoenenkast schoenenbank salontafel eettafel vitrinekast dressoir ladekast en een open boekenkast. om meer meubels te bekijken van onze serie kunt u hieronder kijken.kenmerken:- woonprogramma volda- scandinavisch ontwerp- extreme mat wit oppervlak- sanremo eiken decor- 4 open vakken- massief houten voeten - abs-randenafmetingen:breedte: 120 cmhoogte: 91 cmdiepte: 40 cmkleur: extra mat wit met sanremo eikenmateriaal: mdf hout met eiken houtmontage: zelf montage wordt geleverd in onderdelen met een handig duidelijk montage-instructies!
Wit
n/a
Review product
 
Review Winkel
Meubels online
 
�239.00
Magnify Ladeblok Knight 60 Cm Hoog - Antraciet
Ladeblok Knight 60 Cm Hoog - Antraciet
Ladeblok Knight 60 Cm Hoog - Antraciet
Kantoor
Alamania
ladeblok knight van 60 cm hoog in antracietladeblok knightis mooi afgewerkt in de kleur antraciet. het is een stijlvol ladeblok met een buiten gewoon uitstraling. het meubel is voorzien van cilinderslot inclusief 2 sleutels zodat u belangrijke documenten veilig kunt opbergen. de ladefronten zijn voorzien van stijlvolle rail handgrepen. tevens is de meubel voorzien van 4 wielen waardoor u het makkelijk kunt verplaatsen binnen uw werkkamer of kantoor. uiteraard moeten de meubels ook passen bij de rest van uw interieur. u vindt in onze webshop een hele collectie design meubels die zeer zeker ook in uw interieur perfect passen.voor de productie is gebruik gemaakt van hoogwaardig spaanplaat met melaminehars coating. melamine hout is plaat bedekt met folie en drie lagen hars voor verhoogde weerstand tegen externe factoren. melaminehars gecoate platen zijn slijtvast en eenvoudig te reinigen. de oppervlakken voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit: ze zijn bijzonder kras-bestendig.kantoor programma knight bevat ook een dressoir archiefkast computer bureau verrijdbaar ladekast en een open boekenkast. om meer meubels te bekijken van onze serie kunt u hieronder bekijken.kenmerken:- metalen handgrepen- abs stootranden- 4 wielen- cilinderslot- duits kwaliteitafmetingen:hoogte: 60 cmbreedte: 42 cmdiepte: 45 cmkleur: antracietmateriaal: hoogwaardig spaanplaat met metaalzelfmontage: wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
n/a
Review product
 
Review Winkel
Meubels online
 
�249.00
Magnify Ladeblok Helsinki 59 Cm Hoog - Wit
Ladeblok Helsinki 59 Cm Hoog - Wit
Ladeblok Helsinki 59 Cm Hoog - Wit
Kantoor
Alamania
ladeblok helsinki van 59 cm hoog in witladeblok helsinki is voorzien van vier lades die je gemakkelijk kunt openen en sluiten. de lades zijn voorzien van metalen handgrepen en kunnen door middel van het meegeleverde slot vergrendeld worden. door de verschillende lades heb je genoeg opbergruimte om niet alleen je bureauaccessoires maar ook je overige spullen zoals mappen blaadjes of rapporten netjes kunt opbergen. kenmerken:- 4 lades- abs beschermranden- 1 lade met slot- verrijdbaar op wielen- krasbestendig- white wash afwerking- duits kwaliteit- pefc keurmerkafmetingen:hoogte: 59 cmbreedte: 43 cmdiepte: 44 cmmateriaal: hoogwaardig spaanplaat met mdf houtmontage: zelf montage wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!deze meubel komt uit de kantoor programma helsinki in deze serie vind je onder andere een computer bureau computer hoekbureau ladeblok hangkast en een open boekenkast. om meer meubels te bekijken van onze serie kunt u hieronder kijken.
Wit
n/a
Review product
 
Review Winkel
Meubels online
 
�249.00
Magnify Ladeblok Helsinki 59 Cm Hoog - Antraciet
Ladeblok Helsinki 59 Cm Hoog - Antraciet
Ladeblok Helsinki 59 Cm Hoog - Antraciet
Kantoor
Alamania
ladeblok helsinki van 59 cm hoog in antracietdeze ladeblok helsinki komt uit de kantoormeubels helsinki die afgewerkt is in de kleur antraciet. ladeblok helsinki is voorzien van vier lades die je gemakkelijk kunt openen en sluiten. de lades zijn voorzien van metalen handgrepen en kunnen door middel van het meegeleverde slot vergrendeld worden. door de verschillende lades heb je genoeg opbergruimte om niet alleen je bureauaccessoires maar ook je overige spullen zoals mappen blaadjes of rapporten netjes kunt opbergen. het ladeblok is ook voorzien van 4 wielen waardoor u het gemakkelijk kunt verplaatsen binnen uw werkvloer. of je kunt het schuiven onder een tafel of computer bureau zodat je extra ruimte krijgt. uiteraard moeten de meubels ook passen bij de rest van uw interieur. u vindt in onze webshop een hele collectie design meubels die zeer zeker ook in uw interieur perfect passen.het meubel is uitgevoerd in hoogwaardig kwalitatief hout met melaminehars coating. melamine hout is plaat bedekt met folie en drie lagen hars voor verhoogde weerstand tegen externe factoren. melamine hars gecoate platen zijn slijtvast en eenvoudig te reinigen. de oppervlakken voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit: ze zijn bijzonder krasbestendig.deze meubel komt uit de kantoor programma altino in deze serie vind je onder andere een computer bureau computer hoekbureau ladeblok hangkast en een open boekenkast. om meer meubels te bekijken van onze serie kunt u hieronder kijken.kenmerken:- 4 lades- abs beschermranden- 1 lade met slot- verrijdbaar op wielen- krasbestendig- eenvoudig te reinigen- duits kwaliteit- pefc keurmerkafmetingen:breedte: 43 cmhoogte: 59 cmdiepte: 44 cmkleur: antracietmateriaal: hoogwaardig spaanplaat met melamine coatingmontage: zelf montage wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
n/a
Review product
 
Review Winkel
Meubels online
 
�259.00
Magnify Open Boekenkast Profi 199 Cm Hoog - Beuken Met Grijs
Open Boekenkast Profi 199 Cm Hoog - Beuken Met Grijs
Open Boekenkast Profi 199 Cm Hoog - Beuken Met Grijs
Kantoor
Alamania
open boekenkast profi van 199 cm hoog in beuken met grijsdeze open boekenkast is verdeeld in 5 open vakken met verstelbare inlegplanken die u zelf kunt bepalen. het meubel is geschikt voor uw boeken en woonaccessoires. ook te gebruiken als 'room divider' zo kunt u ruimtes afscheiden van elkaar. voor de productie is gebruik gemaakt van hoogwaardig spaanplaat met abs randen.kenmerken:- 5 vakken- verstelbaar legplanken- abs bescherm randen- krasbestendig- duits kwaliteitafmetingen kast:hoogte: 199 cmbreedte: 80 cmdiepte: 38 cm materiaal:- hoogwaardig spaanplaat- melaminehars coatingmontage: zelf montage wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!kantoor programma profi bevat ook een archiefkast bureau ladeblok en een open boekenkast. om meer meubels te bekijken van onze serie kunt u hieronder bekijken.
Grijs
n/a
Review product
 
Review Winkel
Meubels online
 
�259.00
Magnify Open Boekenkast Profi 199 Cm Hoog - Licht Grijs
Open Boekenkast Profi 199 Cm Hoog - Licht Grijs
Open Boekenkast Profi 199 Cm Hoog - Licht Grijs
Kantoor
Alamania
open boekenkast profi van 199 cm hoog in licht grijsdeze open boekenkast is verdeeld in 5 open vakken met verstelbare inlegplanken die u zelf kunt bepalen. het meubel is geschikt voor uw boeken en woonaccessoires. ook te gebruiken als 'room divider' zo kunt u ruimtes afscheiden van elkaar. voor de productie is gebruik gemaakt van hoogwaardig spaanplaat met abs randen.kenmerken:- 5 vakken- verstelbaar legplanken- abs bescherm randen- krasbestendig- duits kwaliteitafmetingen kast:hoogte: 199 cmbreedte: 80 cmdiepte: 38 cm materiaal:- hoogwaardig spaanplaat- melaminehars coatingmontage: zelf montage wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!kantoor programma profi bevat ook een archiefkast bureau ladeblok en een open boekenkast. om meer meubels te bekijken van onze serie kunt u hieronder bekijken.
Grijs
n/a
Review product
 
Review Winkel
Meubels online
 
�259.00
Magnify Lessenaar Lectern - Antraciet
Lessenaar Lectern - Antraciet
Lessenaar Lectern - Antraciet
Kantoor
Alamania
lessenaar lectern - antracietdesign lessenaar is een ware lectern voor in de werkkamer of kantoor. deze moderne meubel is geschikt voor presentaties laptop i-pad en of computer. deze lectern heeft aan de zijkanten extra 2 bovenbladen waardoor het in de breedte uitklapbaar is. het bovenblad kunt u ook instellen om bijvoorbeeld presentaties te geven op grote metingen of vergaderingen.de body gedeelte van de meubel is gemaakt vanhoogwaardig spaanplaat.zo is de lessenaar verrijdbaar waardoor het meubel gemakkelijk te verplaatsen is. het meubel is van hoog kwaliteit materiaal gemaakt en garandeert u een lange gebruiksduur.lessenaar lecternis ook leverbaar in de kleur beukenkenmerken:- 2x uitklapbladen- 1 lade- 2 opbergvak- 4x wielen- krasbestendig melamine afwerkingafmetingen:hoogte: 130 cmbreedte: 65 t/m 126 cmdiepte: 37 cmkleur: antracietmateriaal:hoogwaardig spaanplaatmontage: dit meubel is voor zelf montage. in de doos is een gedetailleerde installatie handleiding aanwezig.
n/a
Review product
 
Review Winkel
Meubels online
 
�279.00
Magnify Lessenaar Lectern - Beuken
Lessenaar Lectern - Beuken
Lessenaar Lectern - Beuken
Kantoor
Alamania
lessenaar lectern -beukendesign lessenaar is een ware lectern voor in de werkkamer of kantoor. deze moderne meubel is geschikt voor presentaties laptop i-pad en of computer. deze lectern heeft aan de zijkanten extra 2 bovenbladen waardoor het in de breedte uitklapbaar is. het bovenblad kunt u ook instellen om bijvoorbeeld presentaties te geven op grote metingen of vergaderingen.de body gedeelte van de meubel is gemaakt vanhoogwaardig spaanplaat.zo is de lessenaar verrijdbaar waardoor het meubel gemakkelijk te verplaatsen is. het meubel is van hoog kwaliteit materiaal gemaakt en garandeert u een lange gebruiksduur.lessenaar lecternis ook leverbaar in de kleur antracietkenmerken:- 2x uitklapbladen- 1 lade- 2 opbergvak- 4x wielen- krasbestendig melamine afwerkingafmetingen:hoogte: 130 cmbreedte: 65 t/m 126 cmdiepte: 37 cmkleur:beukenmateriaal:hoogwaardig spaanplaatmontage: dit meubel is voor zelf montage. in de doos is een gedetailleerde installatie handleiding aanwezig.
n/a
Review product
 
Review Winkel
Meubels online
 
�279.00
Magnify Open Boekenkast Knight 182 Cm Hoog - Antraciet
Open Boekenkast Knight 182 Cm Hoog - Antraciet
Open Boekenkast Knight 182 Cm Hoog - Antraciet
Kantoor
Alamania
open boekenkast knight van 182 cm hoog in antracietopen boekenkast knightis een modern open kast met 5 open vakken voor in uw kantoor of werkkamer uit de kantoormeubels knight. open wandkast knight is een chique kantoor meubel met een opvallende uitstraling in de kleur antraciet met rosales hout effect randen. het meubelis voorzien van van 4 zilverkleurige voetjes wat de kast extra klasse geeft. de 4 legplanken in de kast zijn niet in hoogte verstelbaar. heeft u meer archief ruimte nodig en wilt u een extra hoog kast van knight dan kunt u als extra optie ervoor kiezen een extra klein kast bovenop te plaatsen.uiteraard moeten de meubels ook passen bij de rest van uw interieur. u vindt in onze webshop een hele collectie design meubels die zeer zeker ook in uw interieur perfect passen.voor de productie is gebruik gemaakt van hoogwaardig spaanplaat. de oppervlakken voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit.kantoor programma knightbevat ook een dressoir archiefkast computer bureau verrijdbaar ladekast en een open boekenkast. om meer meubels te bekijken van onze serie kunt u hieronder bekijken.eigenschappen:- abs randen bescherming- 4 legplanken 5 vakken- legplanken niet in hoogte verstelbaar- 4 zilver kleurig voeten- duits kwaliteitafmetingen:hoogte: 182 cmbreedte: 75 cmdiepte: 38 cmmateriaal: hoogwaardig spaanplaatzelfmontage: wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
n/a
Review product
 
Review Winkel
Meubels online
 
�279.00
Magnify Archiefkast Knight 112 Cm Hoog - Antraciet
Archiefkast Knight 112 Cm Hoog - Antraciet
Archiefkast Knight 112 Cm Hoog - Antraciet
Kantoor
Alamania
archiefkast knight van 112 cm hoog in antracietarchiefkast knightis een design stellingkast met 3 vakken voor in uw kantoor of werkkamer uit de kantoormeubels knight. archiefkast knight is een chique kantoor meubel met een opvallende uitstraling in de kleur antraciet met rosales hout effect randen.uiteraard moeten de meubels ook passen bij de rest van uw interieur. u vindt in onze webshop een hele collectie design meubels die zeer zeker ook in uw interieur perfect passen.de wandkast is voorzien van stijlvol metalen handgrepen en van 4 zilverkleurige voetjes wat de kast extra klasse geeft. de 2 legplanken in de kast zijn niet in hoogte verstelbaar. de archiefkast is verder voorzien van een cilinderslot waarmee u belangrijke documenten netjes en veilig kunt opbergen.kantoor programma knightbevat ook een dressoir archiefkast computer bureau verrijdbaar ladekast en een open boekenkast. om meer meubels te bekijken van onze serie kunt u hieronder bekijken.eigenschappen:- antraciet decor oppervlakte- 2 legplanken 3 vakken- legplanken niet in hoogte verstelbaar- 4 zilver kleurig voeten - metalen handgrepen- cilinderslot- duits kwaliteitafmetingen:hoogte: 112 cmbreedte: 75 cmdiepte: 38 cmmateriaal: hoogwaardig spaanplaat met metaalzelfmontage: wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
n/a
Review product
 
Review Winkel
Meubels online
 
�289.00
Magnify Computer Hoekbureau Paseo 120 Cm Breed - Wit Met Eiken
Computer Hoekbureau Paseo 120 Cm Breed - Wit Met Eiken
Computer Hoekbureau Paseo 120 Cm Breed - Wit Met Eiken
Kantoor
Alamania
computer hoekbureau paseo van 120 cm breed in wit met eikendeze computer hoekbureau paseo is afgewerkt in de kleur wit met eiken. wat deze bureau extra bijzonder maakt zijn de deuren. deze kast is namelijk voorzien van een schuifdeuren die je eenvoudig heen en weer kunt schuiven. hierdoor kun je zelf bepalen hoe je de hoekbureau wilt indelen. achter het deur bevind zich een lade met genoeg ruimte voor jouw smartphone notitieblok mappen papieren en bureauaccessoires.kenmerken:- spiegelbeeld monteerbaar- inlegplank in hoogte verstelbaar- schuifdeur- 1 lade- eiken look schuifdeur- abs randen- duits kwaliteitafmetingen:breedte: 120 cmhoogte: 75 cmdiepte: 117 cmmateriaal: hoogwaardig spaanplaat met melaminehars coatingmontage: zelf montage wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!deze meubel komt uit de kantoor programma paseo in deze serie vind je onder andere een computer hoekbureau en een open boekenkast. om meer meubels te bekijken van onze serie kunt u hieronder kijken.
Wit
n/a
Review product
 
Review Winkel
Meubels online
 
�299.00
Magnify Opbergkast Oslo 122 Cm Hoog - Grijs Met Eiken
Opbergkast Oslo 122 Cm Hoog - Grijs Met Eiken
Opbergkast Oslo 122 Cm Hoog - Grijs Met Eiken
Kantoor
Alamania
opbergkast oslo van 122 cm hoog in grijs met eikendeze opbergkast oslo is mooi afgewerkt in de kleur grijs met eiken. de kantoorkast oslo is ontworpen om dossiermappen netjes te kunnen ordenen. daarnaast kun je de kantoorkast natuurlijk gebruiken voor het opbergen van overige kantoor spullen. de abs randen zorgen voor een lange levensduur en het soft-clos systeem van deuren zorgt voor een optimaal gebruikersgemak. voor de productie is gebruik gemaakt van massief hout met mdf hout.kenmerken:- scandinavisch kast- eiken hout accent- massief houten voeten- massief houten handgrepen- mdf thermoformed deuren- abs bescherm randenafmetingen:hoogte: 122 cmbreedte: 75 cmdiepte: 37 cmmateriaal: mdf hout met massief houtmontage: zelf montage wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!deze meubel komt uit de oslo-collectie in deze collectie vind je onder andere een tv meubel opbergkast wandspiegel wandkapstok schoenenkast schoenenbank salontafel eettafel vitrinekast dressoir ladekast en een open boekenkast. om meer meubels te bekijken van onze serie kunt u hieronder kijken.
Grijs
n/a
Review product
 
Review Winkel
Meubels online
 
�319.00
Magnify Open Boekenkast Volda 166 Cm Hoog - Mat Wit Met Sanremo Eiken
Open Boekenkast Volda 166 Cm Hoog - Mat Wit Met Sanremo Eiken
Open Boekenkast Volda 166 Cm Hoog - Mat Wit Met Sanremo Eiken
Kantoor
Alamania
open boekenkast volda van 166 cm hoog in mat wit met sanremo eikenopen boekenkast volda is mooi afgewerkt in de kleur mat wit met sanremo eiken. het meubel heeft een modern scandinavisch design. de volda serie biedt een flexibel en op maat gemaakte oplossing voor iedereen die een overzichtelijke aantrekkelijke kantoor aan huis wilt opzetten. de kasten reeks is in extreme mat wit oppervlakte voorzien van massief houten a-voeten en een centrale voet ondersteuning voor een goede positionering de hoge kwaliteit massief houten voeten en handgrepen zorgen voor een elegante trendy uitstraling. het volda houten meubilair onderscheidt zich dankzij de duurzame abs-randen en hoge kwaliteit mdf deuren en laden met zelf zacht sluitend mechanisme.de openkasten voor ordners en boeken vormen een perfecte eenheid met het bureau en dressoir. het bijzondere van deze ruimtebesparende volda set is de oplossing georinteerd ontwerp want er is voldoende ruimte voor bestanden en documenten in het dressoir en in de openkasten. uw bureau zal niet overbelast raken en kan gebruikt worden als een stijlvol bureau voor een laptop lichte werkzaamheden en schrijfgerei. de gecombineerde bureau en dressoir kan zowel links of rechts van elkaar worden gemonteerd.deze stijlvolle volda boekenkast voor het plaatsen van uw boeken en ordnermappen is voorzien van 8 open vakken verdeeld op een speels manier..voor de productie is gebruik gemaakt van sanremo eiken hout met mdf hout. de oppervlakken voldoen aan de hoogste kwaliteit eisen.deze meubel komt uit de volda-collectie in deze collectie vind je onder andere een tv meubel opbergkast wandspiegel wandkapstok schoenenkast schoenenbank salontafel eettafel vitrinekast dressoir ladekast en een open boekenkast. om meer meubels te bekijken van onze serie kunt u hieronder kijken.kenmerken:- scandinavisch ontwerp- extreme mat wit oppervlak- sanremo eiken decor- 8 open vakken- massief houten voeten - abs-randenafmetingen:breedte: 96 cmhoogte: 166 cmdiepte: 40 cmkleur: extra mat wit met sanremo eikenmateriaal: mdf hout met eiken houtmontage: zelf montage wordt geleverd in onderdelen met een handig duidelijk montage-instructies!
Wit
n/a
Review product
 
Review Winkel
Meubels online
 
�319.00
Alamania Kantoor 1 tot 30 van totaal 39 Eerste | Vorige | 1 | 2 | Volgende | Laatste

Geschiedenis

 • Opgeslagen
 • None
 • Recent bekeken
 • None
 • Mijn recente zoekopdrachten
 • None

Laatste nieuws

 • Meubels-online meubelen vergeleken
  (24 March 2018)
  Meubels-online meubelen vergeleken Zoekopdrachten door bezoekers Tv Meubel (3) Tobi (2) Rennes Le Chateau (2) Salontafel (2) Loung...
 • Meubels gezocht online
  (21 November 2017)
  Zoekopdrachten door bezoekers Waar Wilt U Naar Zoeken (3) Tv Meubel (2) Loungestoel (1) Rebecca Tv Kast (1) Brugkasten (1) Gaston (...
 • Meubels online
  (24 August 2017)
  Meubels-online.eu online Met de start van Meubels-online.eu is het een nieuwe plek voor u en jou om rustig de meubels die u zoekt te vergelijken. N...
 • Alle nieuwsberichten »