U bekijkt pagina: Home » Halmeubels » Fd Furniture

Fd Furniture Halmeubels

Fd Furniture Halmeubels 1 tot 8 van totaal 8
Magnify Schoenenbank Alexa - Hoogglans Wit Met Zand Eiken
Schoenenbank Alexa - Hoogglans Wit Met Zand Eiken
Schoenenbank Alexa - Hoogglans Wit Met Zand Eiken
Halmeubels
Fd Furniture
Schoenenbank Alexa in hoogglans wit met Zand eikenDeze Schoenenbank Alexa is uitgevoerd in de kleur hoogglans wit met zand eiken. Deze meubel komt uit de hal programma Alexa het is een modern modulair programma die u veel variatie en mogelijkheden biedt met zijn uitgebreide hal assortiment. Multifunctioneel hal programma die u zelf geheel naar uw eigen smaak en inrichting kunt bepalen. Uiteraard moeten de meubels ook passen bij de rest van uw interieur. U vindt in onze webshop een hele collectie design meubels, die zeer zeker ook in uw interieur perfect passen.Schoenenbank is voorzien van een groot lade en open vakken voor uw schoenen. Het schoenenbank heeft het hoogte van 42 cm. Hiermee zit je lekker comfort als je bijvoorbeeld je schoenen of laarzen aan wilt trekken.Optioneel is er een Wandkapstok Alexa bij te bestellen. Deze kan worden geselecteerd in het keuze-menu.Voor de productie is gebruik gemaakt van Hoogwaardig Spaanplaat met melaminehars coating. Melamine hout is plaat bedekt met folie en drie lagen hars voor verhoogde weerstand tegen externe factoren. Melaminehars gecoate platen zijn slijtvast en eenvoudig te reinigen. De oppervlakken voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit: ze zijn bijzonder kras-bestendig.Deze hal combinatie set Alexa bevat ook een wandspiegel, Schoenenbank, Schoenenkast, halkast, Garderobe. Om meer stukken te bekijken van onze Serie kunt u hieronder bekijken.Kenmerken:- 1 Lade- Krasbestendig- Open vakken- Duits Kwaliteit- Inclusief kussen- Optioneel wandkapstok AlexaAfmetingen:Breedte: 50 cmHoogte: 42 cmDiepte: 38 cmKleur: Hoogglans wit met zand eikenMateriaal: Hoogwaardig Spaanplaat met Melaminehars coatingMontage: Wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Halmeubels>Schoenenbanken
Hoogglans wit,Wit,Zand eiken
Review product
 
Review Winkel
Meubels online
 
�95.00
Magnify Schoenenkast Penny - Eiken
Schoenenkast Penny - Eiken
Schoenenkast Penny - Eiken
Halmeubels
Fd Furniture
Schoenenkast Penny - EikenSchoenenkast Penny voor in de hal of entree uit de halprogramma Penny. Deze hal meubel voor uw schoenen is voorzien van  schoenvakken voor ongeveer 12 paar schoenen. Boven de 2 vakken bevindt zich ook een ruim ladevak met voor het opbergen van uw kleine spullen in de gang.De deurfronten zijn tevens voorzien van handgrepen. Boven de kast kunt u ook mooi een stijlvol bijpassend spiegel ophangen aan de wand. Zodat u voor het vetrekken uit huis nog even een laatste check aan u zelf kunt doen. En spiegels zorgen binnen een woning voor extra licht reflectie. Dus uw hal of entree zal extra oplichten. Voor de productie is gebruik gemaakt van Hoogwaardig Spaanplaat van Top Kwaliteit. De oppervlakken voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit. Schoenenkast Penny is ook leverbaar in de kleur Wit.Voor meer producten uit deze serie kunt u hieronder bekijken. - 4 Schoenvakken voor ongeveer 12 paar schoenen- 3 open vakken- Handgrepen- Duits Kwaliteit Afmetingen kast:Breedte: 102 cmHoogte: 98 cmDiepte: 26 cmKleur: EikenMateriaal: Hoogwaardig spaanplaat met Melaminehars coatingMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Halmeubels>Schoenenkasten
Eiken
Review product
 
Review Winkel
Meubels online
 
�99.00
Magnify Schoenenkast Penny - Wit
Schoenenkast Penny - Wit
Schoenenkast Penny - Wit
Halmeubels
Fd Furniture
Schoenenkast Penny in EikenSchoenenkast Penny voor in de hal of entree uit de halprogramma Penny. Deze hal meubel voor uw schoenen is voorzien van  schoenvakken voor ongeveer 12 paar schoenen. Boven de 2 vakken bevindt zich ook een ruim ladevak met voor het opbergen van uw kleine spullen in de gang.De deurfronten zijn tevens voorzien van handgrepen. Boven de kast kunt u ook mooi een stijlvol bijpassend spiegel ophangen aan de wand. Zodat u voor het vetrekken uit huis nog even een laatste check aan u zelf kunt doen. En spiegels zorgen binnen een woning voor extra licht reflectie. Dus uw hal of entree zal extra oplichten. Voor de productie is gebruik gemaakt van Hoogwaardig Spaanplaat van Top Kwaliteit. De oppervlakken voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit. Schoenenkast Penny is ook leverbaar in de kleur Eiken.Voor meer producten uit deze serie kunt u hieronder bekijken.Kenmerken:- 4 Schoenvakken voor ongeveer 12 paar schoenen- 3 open vakken- Handgrepen- Duits KwaliteitAfmetingen kast:Breedte: 102 cmHoogte: 98 cmDiepte: 26 cmKleur: WitMateriaal: Hoogwaardig spaanplaat met Melaminehars coatingMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Halmeubels>Schoenenkasten
Wit
Review product
 
Review Winkel
Meubels online
 
�99.00
Magnify Schoenenkast Jessy - Zand Eiken Met Lava
Schoenenkast Jessy - Zand Eiken Met Lava
Schoenenkast Jessy - Zand Eiken Met Lava
Halmeubels
Fd Furniture
Schoenenkast Jessy in Zand eiken met LavaSchoenenkast Jessy voor in de hal of entree uit de halprogramma Jessy. Deze hal meubel voor uw schoenen is voorzien van 2 deuren met schoenvakken voor schoenen en 1 lade. Bovenin de kast bevindt zich ook een ruim ladevak met voor het opbergen van uw kleine spullen in de gang. De deurfronten zijn tevens voorzien van handgrepen. Boven de kast kunt u ook mooi een stijlvol bijpassend spiegel ophangen aan de wand. Zodat u voor het vetrekken uit huis nog even een laatste check aan u zelf kunt doen. En spiegels zorgen binnen een woning voor extra licht reflectie. Dus uw hal of entree zal extra oplichten. Uiteraard moeten de meubels ook passen bij de rest van uw interieur. U vindt in onze webshop een hele collectie design meubels, die zeer zeker ook in uw interieur perfect passen.Optioneel is er een wandspiegel Jessy bij te bestellen. Deze kan worden geselecteerd in het keuze-menu.Voor de productie is gebruik gemaakt van Hoogwaardig Spaanplaat met melaminehars coating. Melamine hout is plaat bedekt met folie en drie lagen hars voor verhoogde weerstand tegen externe factoren. Melaminehars gecoate platen zijn slijtvast en eenvoudig te reinigen. De oppervlakken voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit: ze zijn bijzonder kras-bestendig.Deze hal combinatie set bevat ook een wandspiegel, Schoenenbank, Schoenenkast, halkast, Garderobe. Om meer stukken te bekijken van onze Serie kunt u hieronder bekijken.Kenmerken:- 1 Ladevak- 2 Deuren- Handgrepen- Duits Kwaliteit- Optioneel wandspiegel JessyAfmetingen kast:Breedte: 80 cmHoogte: 100 cmDiepte: 38 cmKleur: Zand eiken met LavaMateriaal: Hoogwaardig spaanplaat met Melaminehars coatingMontage: Zelf montage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Halmeubels>Schoenenkasten
Zand eiken
Review product
 
Review Winkel
Meubels online
 
�119.00
Magnify Schoenenbank Jessy - Zand Eiken Met Lava
Schoenenbank Jessy - Zand Eiken Met Lava
Schoenenbank Jessy - Zand Eiken Met Lava
Halmeubels
Fd Furniture
Schoenenbank Jessy met Zand eiken en lavaDeze Schoenenbank Jessy is uitgevoerd in de kleur zand eiken met lava. Deze meubel komt uit de hal programma Jessy het is een modern modulair programma die u veel variatie en mogelijkheden biedt met zijn uitgebreide hal assortiment. Multifunctioneel hal programma die u zelf geheel naar uw eigen smaak en inrichting kunt bepalen. Uiteraard moeten de meubels ook passen bij de rest van uw interieur. U vindt in onze webshop een hele collectie design meubels, die zeer zeker ook in uw interieur perfect passen.Schoenenbank is voorzien van een groot lade en open vakken voor uw schoenen. Het schoenenbank heeft het hoogte van 42 cm. Hiermee zit je lekker comfort als je bijvoorbeeld je schoenen of laarzen aan wilt trekken.Voor de productie is gebruik gemaakt van Hoogwaardig Spaanplaat met melaminehars coating. Melamine hout is plaat bedekt met folie en drie lagen hars voor verhoogde weerstand tegen externe factoren. Melaminehars gecoate platen zijn slijtvast en eenvoudig te reinigen. De oppervlakken voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit: ze zijn bijzonder kras-bestendig.Deze hal combinatie set Jessy bevat ook een wandspiegel, Schoenenbank, Schoenenkast, halkast, Garderobe. Om meer stukken te bekijken van onze Serie kunt u hieronder bekijken.Kenmerken:- Krasbestendig- 1 groot lade- Open vakken- Duits Kwaliteit- Inclusief kussen- Optioneel wandkapstok JessyAfmetingen:Breedte: 100 cmHoogte: 42 cmDiepte: 38 cmKleur: Zand eiken met LavaMateriaal: Hoogwaardig Spaanplaat met Melaminehars coatingMontage: Zelf montage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Halmeubels>Schoenenbanken
Lava,Zand eiken
Review product
 
Review Winkel
Meubels online
 
�119.00
Magnify Schoenenkast Jessy Large - Zand Eiken Met Lava
Schoenenkast Jessy Large - Zand Eiken Met Lava
Schoenenkast Jessy Large - Zand Eiken Met Lava
Halmeubels
Fd Furniture
Schoenenkast Jessy Large in zand eiken met LavaSchoenenkast Jessy voor in de hal of entree uit de halprogramma Jessy. Deze hal meubel voor uw schoenen is voorzien van 2 deuren met schoenvakken voor schoenen. De deurfronten zijn tevens voorzien van handgrepen. Naast de kast kunt u ook mooi een stijlvol bijpassend spiegel ophangen aan de wand. Zodat u voor het vetrekken uit huis nog even een laatste check aan u zelf kunt doen. En spiegels zorgen binnen een woning voor extra licht reflectie. Dus uw hal of entree zal extra oplichten. Uiteraard moeten de meubels ook passen bij de rest van uw interieur. U vindt in onze webshop een hele collectie design meubels, die zeer zeker ook in uw interieur perfect passen.Voor de productie is gebruik gemaakt van Hoogwaardig Spaanplaat met melaminehars coating. Melamine hout is plaat bedekt met folie en drie lagen hars voor verhoogde weerstand tegen externe factoren. Melaminehars gecoate platen zijn slijtvast en eenvoudig te reinigen. De oppervlakken voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit: ze zijn bijzonder kras-bestendig.Deze hal combinatie set Jessy bevat ook een wandspiegel, Schoenenbank, Schoenenkast, halkast, Garderobe. Om meer stukken te bekijken van onze Serie kunt u hieronder bekijken.Kenmerken:- 5 Inlegplanken- 2 Deuren- Handgrepen- Duits Kwaliteit- Optioneel wandspiegel JessyAfmetingen kast:Breedte: 60 cmHoogte: 186 cmDiepte: 38 cmKleur: Zand eiken met LavaMateriaal: Hoogwaardig spaanplaat met Melaminehars coatingMontage: Zelf montage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Halmeubels>Schoenenkasten
Lava,Zand eiken
Review product
 
Review Winkel
Meubels online
 
�149.00
Magnify Schoenenkast Alexa - Hoogglans Wit Met Zand Eiken
Schoenenkast Alexa - Hoogglans Wit Met Zand Eiken
Schoenenkast Alexa - Hoogglans Wit Met Zand Eiken
Halmeubels
Fd Furniture
Schoenenkast Alexa in Hoogglans wit met zand eikenSchoenenkast Alexa voor in de hal of entree uit de hal programma Alexa. Deze hal meubel voor uw schoenen is voorzien van 2 deuren met schoenvakken voor schoenen en 1 lade. Bovenin de kast bevindt zich ook een ruim ladevak met voor het opbergen van uw kleine spullen in de gang. De deurfronten zijn tevens voorzien van handgrepen. Boven de kast kunt u ook mooi een stijlvol bijpassend spiegel ophangen aan de wand. Zodat u voor het vetrekken uit huis nog even een laatste check aan u zelf kunt doen. En spiegels zorgen binnen een woning voor extra licht reflectie. Dus uw hal of entree zal extra oplichten. Uiteraard moeten de meubels ook passen bij de rest van uw interieur. U vindt in onze webshop een hele collectie design meubels, die zeer zeker ook in uw interieur perfect passen.Optioneel is er een wandspiegel Alexa bij te bestellen. Deze kan worden geselecteerd in het keuze-menu.Voor de productie is gebruik gemaakt van Hoogwaardig Spaanplaat met melaminehars coating. Melamine hout is plaat bedekt met folie en drie lagen hars voor verhoogde weerstand tegen externe factoren. Melaminehars gecoate platen zijn slijtvast en eenvoudig te reinigen. De oppervlakken voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit: ze zijn bijzonder kras-bestendig.Deze hal combinatie set Alexa bevat ook een wandspiegel, Schoenenbank, Schoenenkast, halkast, Garderobe. Om meer stukken te bekijken van onze Serie kunt u hieronder bekijken.Kenmerken: - 1 Ladevak - 2 Deuren - Handgrepen - Duits Kwaliteit - Optioneel wandspiegel Alexa Afmetingen kast:Breedte: 100 cmHoogte: 109 cmDiepte: 38 cmKleur: Hogglans wit met Zand eikenMateriaal: Hoogwaardig spaanplaat met Melaminehars coatingMontage: Wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Halmeubels>Schoenenkasten
Wit,Hoogglans wit,Zand eiken
Review product
 
Review Winkel
Meubels online
 
�199.00
Magnify Schoenenkast Alexa Large - Hoogglans Wit Met Zand Eiken
Schoenenkast Alexa Large - Hoogglans Wit Met Zand Eiken
Schoenenkast Alexa Large - Hoogglans Wit Met Zand Eiken
Halmeubels
Fd Furniture
Schoenenkast Alexa Large in Hoogglans wit met zand eikenSchoenenkast Alexa voor in de hal of entree uit de hal programma Alexa. Deze hal meubel voor uw schoenen is voorzien van 2 deuren met schoenvakken voor schoenen. De deurfronten zijn tevens voorzien van handgrepen. Naast de kast kunt u ook mooi een stijlvol bijpassend spiegel ophangen aan de wand. Zodat u voor het vetrekken uit huis nog even een laatste check aan u zelf kunt doen. En spiegels zorgen binnen een woning voor extra licht reflectie. Dus uw hal of entree zal extra oplichten. Uiteraard moeten de meubels ook passen bij de rest van uw interieur. U vindt in onze webshop een hele collectie design meubels, die zeer zeker ook in uw interieur perfect passen.Optioneel is er een wandspiegel Alexa bij te bestellen. Deze kan worden geselecteerd in het keuze-menu.Voor de productie is gebruik gemaakt van Hoogwaardig Spaanplaat met melaminehars coating. Melamine hout is plaat bedekt met folie en drie lagen hars voor verhoogde weerstand tegen externe factoren. Melaminehars gecoate platen zijn slijtvast en eenvoudig te reinigen. De oppervlakken voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit: ze zijn bijzonder kras-bestendig.Deze hal combinatie set Alexa bevat ook een wandspiegel, Schoenenbank, Schoenenkast, halkast, Garderobe. Om meer stukken te bekijken van onze Serie kunt u hieronder bekijken.Kenmerken:- 5 Inlegplanken- 2 Deuren- Handgrepen- Duits Kwaliteit- Optioneel wandspiegel AlexaAfmetingen kast:Breedte: 60 cmHoogte: 186 cmDiepte: 38 cmKleur: Hoogglans wit met zand eikenMateriaal: Hoogwaardig spaanplaat met Melaminehars coatingMontage: Wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Halmeubels>Schoenenkasten
Wit,Hoogglans wit,Zand eiken
Review product
 
Review Winkel
Meubels online
 
�199.00
Fd Furniture Halmeubels 1 tot 8 van totaal 8

Geschiedenis

 • Opgeslagen
 • None
 • Recent bekeken
 • None
 • Mijn recente zoekopdrachten
 • None

Laatste nieuws

 • Meubels-online meubelen vergeleken
  (24 March 2018)
  Meubels-online meubelen vergeleken Zoekopdrachten door bezoekers Tv Meubel (3) Tobi (2) Rennes Le Chateau (2) Salontafel (2) Loung...
 • Meubels gezocht online
  (21 November 2017)
  Zoekopdrachten door bezoekers Waar Wilt U Naar Zoeken (3) Tv Meubel (2) Loungestoel (1) Rebecca Tv Kast (1) Brugkasten (1) Gaston (...
 • Meubels online
  (24 August 2017)
  Meubels-online.eu online Met de start van Meubels-online.eu is het een nieuwe plek voor u en jou om rustig de meubels die u zoekt te vergelijken. N...
 • Alle nieuwsberichten »