U bekijkt pagina: Home » Eetkamer » Zaloni

Zaloni Eetkamer

Zaloni Eetkamer 1 tot 14 van totaal 14
Magnify Bartafel Aura 140 Cm Breed - Eiken
Bartafel Aura 140 Cm Breed - Eiken
Bartafel Aura 140 Cm Breed - Eiken
Eetkamer
Zaloni
Bartafel Aura van 140 cm breed in EikenDeze bartafel Aura is uitgevoerd in MDF tafelblad met een mooie afwerking. De afwerking is namelijk voorzien van een 3D-effect waardoor het meubel een hele natuurlijke uitstraling heeft. De Bartafel is verkrijgbaar in een eiken kleur welke voorzien is van speciale antiekwash en in een betonlook. De poten zijn uitgevoerd in zwart gepoedercoat staal.Om uw Bartafel compleet te maken kunt u bijpassende Barstoelen Aura bij bestellen. Deze barstoelen zijn maar liefst in 2 kleuren te verkrijgen bij een minimale afname van 4 stuks. Om meer modellen te bekijken van onze Serie kunt u hieronder bekijkenKenmerken:- Tafelblad van MDF hout- 3D afwerking- Vintage stalen poten- Optioneel barstoel Aura zwartAfmeting:Hoogte: 92 cmBreedte: 140 cmDiepte: 70 cmMateriaal: MDF en staalMontage: Zelf montage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Eetkamer>Eetkamertafels>Bartafels
Eiken
Review product
 
Review Winkel
Meubels online
 
�199.00
Magnify Bartafel Aura 140 Cm Breed - Grijs Beton
Bartafel Aura 140 Cm Breed - Grijs Beton
Bartafel Aura 140 Cm Breed - Grijs Beton
Eetkamer
Zaloni
Bartafel Aura van 140 cm breed in Grijs betonDeze bartafel Aura is uitgevoerd in MDF tafelblad met een mooie afwerking. De afwerking is namelijk voorzien van een 3D-effect waardoor het meubel een hele natuurlijke uitstraling heeft. De Bartafel is ook verkrijgbaar in een eiken kleur welke voorzien is van speciale antiekwash en in een betonlook. De poten zijn uitgevoerd in zwart gepoedercoat staal.Om uw Bartafel compleet te maken kunt u bijpassende Barstoelen Aura bij bestellen. Deze barstoelen zijn maar liefst in 2 kleuren te verkrijgen bij een minimale afname van 4 stuks. Om meer modellen te bekijken van onze Serie kunt u hieronder bekijkenKenmerken:- Tafelblad van MDF hout- 3D afwerking- Vintage stalen poten- Optioneel barstoel Aura zwartAfmeting:Hoogte: 92 cmBreedte: 140 cmDiepte: 70 cmMateriaal: MDF en staalMontage: Zelf montage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Eetkamer>Eetkamertafels>Bartafels
Grijs,Grijs beton
Review product
 
Review Winkel
Meubels online
 
�199.00
Magnify Ronde Eettafel Dayna 120 Cm Breed - Eiken
Ronde Eettafel Dayna 120 Cm Breed - Eiken
Ronde Eettafel Dayna 120 Cm Breed - Eiken
Eetkamer
Zaloni
Ronde eettafel Dayna van 120 cm breed in EikenVerras jouw woonkamer met Ronde eettafel Dayna, een tafel in groot formaat, die is gemaakt is van MDF met staal in de kleur Eiken antiquewash. Deze eettafel komt uit de woonprogramma Dayna. Het meubel is een zeer strak Dutch Design. Eettafel voor in uw eetkamer en keuken die genoeg ruimte biedt om heerlijk uitgebreid te dineren of te ontbijten met het hele gezin of kennissen en vrienden op een bijzonder stijlvol manier. De stijlvolle eettafel is een pure aanwinst voor liefhebbers van Eiken. Uiteraard moeten de meubels ook passen bij de rest van uw interieur. U vindt in onze webshop een hele collectie design meubels, die zeer zeker ook in uw interieur perfect passen.Deze ronde eetkamertafel is uitgevoerd in een MDF-blad met een 3D eiken-decor met een antieke finish of een toffe 3D betonlook. Het speelse frame is uitgevoerd in een industrieel staal, waardoor het een stoer karakter krijgt onder dit optisch dunne blad.Om meer modellen te bekijken van onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- industrieel karakter- 3D eiken decor- Dutch Design- MDF blad- Zwart gepoedercoat stalen potenAfmetingen:Breedte: 120 cmDiepte: 120 cmHoogte: 76 cmKleur: Eiken Eiken antiquewashMateriaal Blad: MDFMateriaal Onderstel: Stalen potenMontage: Wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Eetkamer>Eetkamertafels>Eettafels
Eiken,Zwart
Review product
 
Review Winkel
Meubels online
 
�219.00
Magnify Eettafel Lucy 160 Cm Breed - Eiken
Eettafel Lucy 160 Cm Breed - Eiken
Eettafel Lucy 160 Cm Breed - Eiken
Eetkamer
Zaloni
Eettafel Lucy van 160 cm breed in EikenVerras jouw woonkamer met Eettafel Lucy, een tafel in groot formaat, die is gemaakt is van MDF met staal in de kleur Eiken antiquewash. Deze eettafel komt uit de woonprogramma Lucy. Het meubel is een zeer strak Dutch Design. Eettafel voor in uw eetkamer en keuken die genoeg ruimte biedt om heerlijk uitgebreid te dineren of te ontbijten met het hele gezin of kennissen en vrienden op een bijzonder stijlvol manier. De stijlvolle eettafel is een pure aanwinst voor liefhebbers van Eiken. Uiteraard moeten de meubels ook passen bij de rest van uw interieur. U vindt in onze webshop een hele collectie design meubels, die zeer zeker ook in uw interieur perfect passen.Deze eetkamertafel is uitgevoerd in een MDF blad met een 3D eiken decor met een antieke finish. De tapse poten zijn uitgevoerd in zwart gepoedercoat staal en zorgen voor een stoerder effect onder dit optisch dunne blad.Eenzelfde soort eetkamertafel is tevens verkrijgbaar in 190 centimeter. Deze kan worden geselecteerd in het keuze menu.Om meer modellen te bekijken van onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- 3D eiken decor- Dutch Design- MDF blad- Zwart gepoedercoat stalen potenAfmetingen:Breedte: 160 cmDiepte: 90 cmHoogte: 76 cmKleur: Eiken Eiken antiquewashMateriaal Blad: MDFMateriaal Onderstel: Stalen potenMontage: Wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Eetkamer>Eetkamertafels>Eettafels
Eiken,Zwart
Review product
 
Review Winkel
Meubels online
 
�219.00
Magnify Eettafel Dayna 160 Cm Breed - Eiken
Eettafel Dayna 160 Cm Breed - Eiken
Eettafel Dayna 160 Cm Breed - Eiken
Eetkamer
Zaloni
Eettafel Dayna van 160 cm breed in EikenVerras jouw woonkamer met Eettafel Dayna, een tafel in groot formaat, die is gemaakt is van MDF met staal in de kleur Eiken antiquewash. Deze eettafel komt uit de woonprogramma Dayna. Het meubel is een zeer strak Dutch Design. Eettafel voor in uw eetkamer en keuken die genoeg ruimte biedt om heerlijk uitgebreid te dineren of te ontbijten met het hele gezin of kennissen en vrienden op een bijzonder stijlvol manier. De stijlvolle eettafel is een pure aanwinst voor liefhebbers van Eiken. Uiteraard moeten de meubels ook passen bij de rest van uw interieur. U vindt in onze webshop een hele collectie design meubels, die zeer zeker ook in uw interieur perfect passen.Deze eetkamertafel is uitgevoerd in een ovaal MDF-blad met een 3D eiken-decor met een antieke finish of een toffe 3D betonlook. Het speelse frame is uitgevoerd in zwart gepoedercoat staal en zorgt voor een industrieel karakter onder dit optisch dunne blad. De tafel is 160 centimeter lang. Er is ook eenzelfde soort tafel beschikbaar met een lengte van 190 centimeter. Deze kan worden geselecteerd in het keuze menu.Om meer modellen te bekijken van onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- industrieel karakter- 3D eiken decor- Dutch Design- MDF blad- Zwart gepoedercoat stalen potenAfmetingen:Breedte: 160 cmDiepte: 90 cmHoogte: 76 cmKleur: Eiken Eiken antiquewashMateriaal Blad: MDFMateriaal Onderstel: Stalen potenMontage: Wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Eetkamer>Eetkamertafels>Eettafels
Eiken,Zwart
Review product
 
Review Winkel
Meubels online
 
�219.00
Magnify Eettafel Dayna 160 Cm Breed - Grijs Beton
Eettafel Dayna 160 Cm Breed - Grijs Beton
Eettafel Dayna 160 Cm Breed - Grijs Beton
Eetkamer
Zaloni
Eettafel Dayna van 160 cm breed in Grijs betonVerras jouw woonkamer met Eettafel Dayna, een tafel in groot formaat, die is gemaakt is van MDF met staal in de kleur Grijs beton. Deze eettafel komt uit de woonprogramma Dayna. Het meubel is een zeer strak Dutch Design. Eettafel voor in uw eetkamer en keuken die genoeg ruimte biedt om heerlijk uitgebreid te dineren of te ontbijten met het hele gezin of kennissen en vrienden op een bijzonder stijlvol manier. De stijlvolle eettafel is een pure aanwinst voor liefhebbers van industrieel karakter meubels. Uiteraard moeten de meubels ook passen bij de rest van uw interieur. U vindt in onze webshop een hele collectie design meubels, die zeer zeker ook in uw interieur perfect passen.Deze eetkamertafel is uitgevoerd in een ovaal MDF-blad met een toffe 3D betonlook. Het speelse frame is uitgevoerd in zwart gepoedercoat staal en zorgt voor een industrieel karakter onder dit optisch dunne blad. De tafel is 160 centimeter lang. Er is ook eenzelfde soort tafel beschikbaar met een lengte van 190 centimeter. Deze kan worden geselecteerd in het keuze menu.Om meer modellen te bekijken van onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- industrieel karakter- 3D betonlook- Dutch Design- MDF blad- Zwart gepoedercoat stalen potenAfmetingen:Breedte: 160 cmDiepte: 90 cmHoogte: 76 cmKleur: Grijs betonMateriaal Blad: MDFMateriaal Onderstel: Stalen potenMontage: Wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Eetkamer>Eetkamertafels>Eettafels
Grijs,Grijs beton,Zwart
Review product
 
Review Winkel
Meubels online
 
�219.00
Magnify Ronde Eettafel Dayna 120 Cm Breed - Grijs Beton
Ronde Eettafel Dayna 120 Cm Breed - Grijs Beton
Ronde Eettafel Dayna 120 Cm Breed - Grijs Beton
Eetkamer
Zaloni
Ronde eettafel Dayna van 120 cm breed in Grijs betonVerras jouw woonkamer met Ronde eettafel Dayna, een tafel in groot formaat, die is gemaakt is van MDF met staal in de kleur Grijs beton. Deze eettafel komt uit de woonprogramma Dayna. Het meubel is een zeer strak Dutch Design. Eettafel voor in uw eetkamer en keuken die genoeg ruimte biedt om heerlijk uitgebreid te dineren of te ontbijten met het hele gezin of kennissen en vrienden op een bijzonder stijlvol manier. De stijlvolle eettafel is een pure aanwinst voor liefhebbers van industrieel karakter meubels. Uiteraard moeten de meubels ook passen bij de rest van uw interieur. U vindt in onze webshop een hele collectie design meubels, die zeer zeker ook in uw interieur perfect passen.Deze ronde eetkamertafel is uitgevoerd in een MDF-blad met een 3D eiken-decor met een antieke finish of een toffe 3D betonlook. Het speelse frame is uitgevoerd in een industrieel staal, waardoor het een stoer karakter krijgt onder dit optisch dunne blad.Om meer modellen te bekijken van onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- industrieel karakter- 3D betonlook- Dutch Design- MDF blad- Zwart gepoedercoat stalen poten- Optioneel Eetkamerstoel Dayna Zwart per 4xAfmetingen:Breedte: 120 cmDiepte: 120 cmHoogte: 76 cmKleur: Grijs betonMateriaal Blad: MDFMateriaal Onderstel: Stalen potenMontage: Wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Eetkamer>Eetkamertafels>Eettafels
Grijs,Grijs beton,Zwart
Review product
 
Review Winkel
Meubels online
 
�219.00
Magnify Serveertafel Rift 90 Cm Hoog
Serveertafel Rift 90 Cm Hoog
Serveertafel Rift 90 Cm Hoog
Eetkamer
Zaloni
Serveertafel Rift 90 cm hoogServeertafel Rift komt uit de woonserie Rift. Het meubel heeft 2 dienbladen vervaardigd uit massief mango hout. Het hout heeft een unieke 'patine finish', dat ervoor zorgt dat het model niet overal dezelfde kleur of schakering heeft. Dankzij deze afwerking krijgen de dienbladen een gave vintage look. Serveertafel Rift is verder uitgevoerd in een stalen frame en wieltjes, waardoor hij gemakkelijk verrijdbaar is. Het Meubel geeft u genoeg ruimte voor allerlei objecten. Uiteraard moeten de meubels ook passen bij de rest van uw interieur. U vindt in onze webshop een hele collectie design meubels, die zeer zeker ook in uw interieur perfect passen.Woonserie Rift bevat ook een Salontafel, Ladekast, Open boekenkast, Vitrinekast, Wandrek, Verrijdbaar keukenkast, Ronde Eettafel, Eetkamerstoel, Dressoir en een Opbergkast. Om meer meubels te bekijken van onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- Woonserie Rift- Uitgevoerd in massief Mango hout- Vintage look- Stalen Frame- Op 4 wieltjes- Eenvoudig te reinigenAfmetingen:Hoogte: 90 cmBreedte: 80 cmDiepte: 50 cmKleur: Donker bruin Massief mango leem antiekMateriaal: Massief mango hout, Stalen frameMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Eetkamer>Eetkamertafels
Bruin,Donker bruin
Review product
 
Review Winkel
Meubels online
 
�349.00
Magnify Ronde Eettafel Carin 120 Cm Breed - Grijs Beton
Ronde Eettafel Carin 120 Cm Breed - Grijs Beton
Ronde Eettafel Carin 120 Cm Breed - Grijs Beton
Eetkamer
Zaloni
Ronde eettafel Carin van 120 cm breed in Grijs betonVerras jouw woonkamer met Ronde eettafel Carin, een tafel in groot formaat, die is gemaakt is van geïmpregneerd beton met RVS Poten in de kleur Grijs met zwart. Deze eettafel komt uit de woonprogramma Carin. Het meubel is een zeer strak Dutch Design. Eettafel voor in uw eetkamer en keuken die genoeg ruimte biedt om heerlijk uitgebreid te dineren of te ontbijten met het hele gezin of kennissen en vrienden op een bijzonder stijlvol manier. De stijlvolle eettafel is een pure aanwinst voor liefhebbers van industriële interieur. Uiteraard moeten de meubels ook passen bij de rest van uw interieur. U vindt in onze webshop een hele collectie design meubels, die zeer zeker ook in uw interieur perfect passen.Deze ronde eetkamertafel is uitgevoerd in geïmpregneerd beton, waardoor het blad bescherming biedt tegen vocht. Met een diameter van 120 centimeter is dit een kleine tafel waar vier eetkamerstoelen omheen passen. De zwarte RVS driepoot, van 8 x 4 centimeter, geeft de tafel een stoere uitstralin.Om meer modellen te bekijken van onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- industriële look- Geïmpregneerd beton blad- Woonprogramma Carin- Dutch Design- Zwarte RVS potenAfmetingen:Breedte: 120 cmDiepte: 120 cmHoogte: 77 cmKleur: Grijs beton geïmpregneerd betonMateriaal Blad: geïmpregneerd betonMateriaal Onderstel: RVS potenMontage: Wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Eetkamer>Eetkamertafels>Eettafels
Grijs,Grijs beton,Zwart
Review product
 
Review Winkel
Meubels online
 
�559.00
Magnify Eettafel Carin 180 Cm Breed - Grijs
Eettafel Carin 180 Cm Breed - Grijs
Eettafel Carin 180 Cm Breed - Grijs
Eetkamer
Zaloni
Eettafel Carin van 180 cm breed in GrijsVerras jouw woonkamer met Eettafel Carin, een tafel in groot formaat, die is gemaakt is van geïmpregneerd beton met RVS Poten in de kleur Grijs met zwart. Deze eettafel komt uit de woonprogramma Carin. Het meubel is een zeer strak Dutch Design. Eettafel voor in uw eetkamer en keuken die genoeg ruimte biedt om heerlijk uitgebreid te dineren of te ontbijten met het hele gezin of kennissen en vrienden op een bijzonder stijlvol manier. De stijlvolle eettafel is een pure aanwinst voor liefhebbers van industriële interieur. Uiteraard moeten de meubels ook passen bij de rest van uw interieur. U vindt in onze webshop een hele collectie design meubels, die zeer zeker ook in uw interieur perfect passen.Deze eetkamertafel is uitgevoerd in geïmpregneerd beton, waardoor het blad bescherming biedt tegen vocht. Met een lengte van 180 centimeter en een breedte van 90 centimeter kunnen er 4 eetkamerstoelen onder geplaatst worden. De 4 zwarte RVS poten van 7 centimeter dik zijn voorzien van een dwarsbalk.Om meer modellen te bekijken van onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- industriële look- Geïmpregneerd beton blad- Woonprogramma Carin- Dutch Design- 4 zwarte RVS potenAfmetingen:Breedte: 180 cmDiepte: 90 cmHoogte: 77 cmKleur: Grijs beton geïmpregneerd betonMateriaal Blad: geïmpregneerd betonMateriaal Onderstel: RVS potenMontage: Wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Eetkamer>Eetkamertafels>Eettafels
Grijs,Grijs beton,Zwart
Review product
 
Review Winkel
Meubels online
 
�659.00
Magnify Ronde Eettafel Bobbi 120 Cm Breed - Acacia Naturel
Ronde Eettafel Bobbi 120 Cm Breed - Acacia Naturel
Ronde Eettafel Bobbi 120 Cm Breed - Acacia Naturel
Eetkamer
Zaloni
Ronde Eettafel Bobbi van 120 cm breed in Acacia NaturelVerras jouw woonkamer met Ronde eettafel Bobbi van Ø120, een tafel in groot formaat, die is gemaakt is van massief acacia hout met RVS poten in de kleur Acasia Naturel. Deze eettafel komt uit de woonprogramma Bobbi. Het meubel is een zeer strak Dutch Design. Eettafel voor in uw eetkamer en keuken die genoeg ruimte biedt om heerlijk uitgebreid te dineren of te ontbijten met het hele gezin of kennissen en vrienden op een bijzonder stijlvol manier. De stijlvolle eettafel is een pure aanwinst voor liefhebbers van Acacia. Uiteraard moeten de meubels ook passen bij de rest van uw interieur. U vindt in onze webshop een hele collectie design meubels, die zeer zeker ook in uw interieur perfect passen.Deze ronde eetkamertafel heeft een diameter van 120 centimeter en een bladdikte van 38 millimeter. Het massief uitgevoerde blad is gemaakt van acacia hout. Blank afgelakt tegen vocht en voor een mooie natuurlijke kersenhouten uitstraling. De poten zijn uitgevoerd in geschuurd RVS en zijn 8 bij 4 centimeter dik. De poten hebben robuuste lasnaden voor een stoerder effect.Om meer modellen te bekijken van onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- Dutch Design- Bladdikte van 38 millimeter- Massief acacia houten blad- RVS potenAfmetingen:Breedte: 120 cmDiepte: 120 cmHoogte: 76 cmKleur: Acacia NaturelMateriaal Blad: Acacia boomstamMateriaal Onderstel: RVS potenMontage: Wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Eetkamer>Eetkamertafels>Eettafels
Acacia,Naturel hout
Review product
 
Review Winkel
Meubels online
 
�779.00
Magnify Eettafel Destiny In 3 Afmetingen Grijs Beton
Eettafel Destiny In 3 Afmetingen Grijs Beton
Eettafel Destiny In 3 Afmetingen Grijs Beton
Eetkamer
Zaloni
Eettafel DestinyVerras jouw woonkamer met Eettafel Destiny, een tafel in groot formaat. Deze eettafel komt uit de woonprogramma Destiny. Het meubel is een zeer strak Dutch Design. Eettafel voor in uw eetkamer en keuken die genoeg ruimte biedt om heerlijk uitgebreid te dineren of te ontbijten met het hele gezin of kennissen en vrienden op een bijzonder stijlvol manier. De stijlvolle eettafel is een pure aanwinst voor liefhebbers van industriële interieur. Uiteraard moeten de meubels ook passen bij de rest van uw interieur. U vindt in onze webshop een hele collectie design meubels, die zeer zeker ook in uw interieur perfect passen.Deze eetkamertafel Spann is compleet uitgevoerd in beton. Namelijk een betonnen blad van 11 centimeter dik, dat doorloopt tot aan de grond aan beide zijden. Vanwege het gebruik van polyester en stijfheidstechnieken is de tafel maatvast. Bovendien is het beton geïmpregneerd, waardoor het vocht en vuil afstoot. Eetkamertafel is zowel voor binnen als voor buitengebruik.Optioneel is het eettafel verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Deze kan worden geselecteerd in het keuze menu.Om meer modellen te bekijken van onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- leverbaar in 3 afmetingen- industriële look- Geïmpregneerd beton- Dutch Design- Beton geïmpregneerdAfmetingen:Breedte: 200 cm tot 300 cmDiepte: 90 cmHoogte: 78 cmKleur: Grijs beton geïmpregneerd betonMateriaal Blad: Geïmpregneerd beton
Eetkamer>Eetkamertafels>Eettafels
Grijs,Grijs beton
Review product
 
Review Winkel
Meubels online
 
�799.00
Magnify Eettafel Stam In 3 Afmetingen - Massief Acacia Hout
Eettafel Stam In 3 Afmetingen - Massief Acacia Hout
Eettafel Stam In 3 Afmetingen - Massief Acacia Hout
Eetkamer
Zaloni
Eettafel Stam van 200 cm breed in Acacia NaturelVerras jouw woonkamer met Eettafel Stam, een tafel in groot formaat, die is gemaakt is van massief acacia hout met RVS poten in de kleur Acasia Naturel. Eettafel Stam komt uit de woonprogramma Stam. Het meubel is een zeer strak Dutch Design. Eettafel voor in uw eetkamer en keuken die genoeg ruimte biedt om heerlijk uitgebreid te dineren of te ontbijten met het hele gezin of kennissen en vrienden op een bijzonder stijlvol manier. De stijlvolle eettafel is een pure aanwinst voor liefhebbers van Acacia. Uiteraard moeten de meubels ook passen bij de rest van uw interieur. U vindt in onze webshop een hele collectie design meubels, die zeer zeker ook in uw interieur perfect passen.Deze eettafel is 200 centimeter breed en heeft een bladdikte van 38 millimeter. Het massief uitgevoerde blad is gemaakt van 'eco vriendelijk plantagehout'. Zorgvuldig geselecteerd acacia hout, dat wordt afgeschuurd waardoor de natuurlijke vormen worden behouden. Uiteindelijk is het blad blank afgelakt tegen vocht en voor een mooie natuurlijke kersenhouten uitstraling. De geschuurde RVS poten zijn trapezevormig en hebben een dikte van 8 centimeter.Optioneel is het eettafel verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Deze kan worden geselecteerd in het keuze menu.Om meer modellen te bekijken van onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- Leverbaar in 3 afmetingen: 200 cm, 240 cm en 300 cm- Dutch Design- Bladdikte van 38 millimeter- Natuurlijke vorm van een boomstam- RVS potenAfmetingen:Breedte: 200 cmDiepte: 100 cmHoogte: 77 cmKleur: Acacia NaturelMateriaal Blad: Massief acacia houtMateriaal Onderstel: RVS potenMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Eetkamer>Eetkamertafels>Eettafels
Acacia,Naturel hout
Review product
 
Review Winkel
Meubels online
 
�1099.00
Magnify Eettafel Neon In 3 Afmetingen - Massief Acacia Hout
Eettafel Neon In 3 Afmetingen - Massief Acacia Hout
Eettafel Neon In 3 Afmetingen - Massief Acacia Hout
Eetkamer
Zaloni
Eettafel Neon van 200 cm breed in Acacia NaturelVerras jouw woonkamer met Eettafel Neon, een tafel in groot formaat, die is gemaakt is van massief acacia hout met RVS poten in de kleur Acasia Naturel. Eettafel Stam komt uit de woonprogramma Stam. Het meubel is een zeer strak Dutch Design. Eettafel voor in uw eetkamer en keuken die genoeg ruimte biedt om heerlijk uitgebreid te dineren of te ontbijten met het hele gezin of kennissen en vrienden op een bijzonder stijlvol manier. De stijlvolle eettafel is een pure aanwinst voor liefhebbers van Acacia. Uiteraard moeten de meubels ook passen bij de rest van uw interieur. U vindt in onze webshop een hele collectie design meubels, die zeer zeker ook in uw interieur perfect passen.Optioneel is het eettafel verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Deze kan worden geselecteerd in het keuze menu.Deze eettafel is 200 centimeter breed en heeft een bladdikte van 60 millimeter. Het massief uitgevoerde blad is gemaakt van 'eco vriendelijk plantagehout'. Zorgvuldig geselecteerd acacia hout, dat wordt afgeschuurd waardoor de natuurlijke vormen worden behouden. Uiteindelijk is het blad blank afgelakt tegen vocht en voor een mooie natuurlijke kersenhouten-uitstraling. De geschuurde RVS-poten zijn trapezevormig en hebben een dikte van 10 centimeter. De robuuste lasnaden op het frame zorgen voor een stoere vintage-tafel.Deze eetkamertafel is tevens verkrijgbaar in twee andere afmetingen. Om meer modellen te bekijken van onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- Leverbaar is 3 afmetingen 200 cm, 240 cm en 300 cm- Woonprogramma Stam- Dutch Design- Bladdikte 60 mm- Pootdikte 100 mm- Natuurlijke vorm van een boomstam- RVS potenAfmetingen:Breedte: 200 cmDiepte: 100 cmHoogte: 75 cmKleur: Acacia NaturelMateriaal Blad: Massief acacia houtMateriaal Onderstel: RVS PotenMontage: Wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Eetkamer>Eetkamertafels>Eettafels
Acacia,Naturel hout
Review product
 
Review Winkel
Meubels online
 
�1299.00
Zaloni Eetkamer 1 tot 14 van totaal 14

Geschiedenis

 • Opgeslagen
 • None
 • Recent bekeken
 • None
 • Mijn recente zoekopdrachten
 • None

Laatste nieuws

 • Meubels-online meubelen vergeleken
  (24 March 2018)
  Meubels-online meubelen vergeleken Zoekopdrachten door bezoekers Tv Meubel (3) Tobi (2) Rennes Le Chateau (2) Salontafel (2) Loung...
 • Meubels gezocht online
  (21 November 2017)
  Zoekopdrachten door bezoekers Waar Wilt U Naar Zoeken (3) Tv Meubel (2) Loungestoel (1) Rebecca Tv Kast (1) Brugkasten (1) Gaston (...
 • Meubels online
  (24 August 2017)
  Meubels-online.eu online Met de start van Meubels-online.eu is het een nieuwe plek voor u en jou om rustig de meubels die u zoekt te vergelijken. N...
 • Alle nieuwsberichten »