U bekijkt pagina: Home » Eetkamer » Pesaro Mobilia

Pesaro Mobilia Eetkamer

Pesaro Mobilia Eetkamer 1 tot 27 van totaal 27
Magnify Eetkamerstoel Sky - Cognac Bruin
Eetkamerstoel Sky - Cognac Bruin
Eetkamerstoel Sky - Cognac Bruin
Eetkamer
Pesaro Mobilia
Eetkamerstoel SKY in Cognac bruinEetkamerstoel SKY is Bekleed met Donker bruin lederlook is een stijlvol stoel met een modern design. De eetkamerstoel is Bekleed met Kunstleer PU met 4 houten poten. Dankzij deze design heeft het stoel een lekkere zit comfort en is gebruiksvriendelijk. Ze creëren een moderne en warme sfeer binnen uw huis.Woonprogramma SKY bestaat uit Wit, wit met grijs beton, wit met cognac bruin, cognac bruin, gestreept wit en wit met eiken meubels die je interieur een moderne en warme uitstraling geeft. Zo is deze serie een uitgebreid programma voor liefhebbers van Cognac bruin, grijs beton en eikenkleuren, een ware aanwinst voor uw woonkamer of eetkamer. Deze Tv meubel is verkrijgbaar in verschillende kleuren zodat het makkelijk te combineren is met de bestaande meubels in je woonkamer. Uiteraard moeten de meubels ook passen bij de rest van uw interieur. U vindt in onze webshop een hele collectie design meubels, die zeer zeker ook in uw interieur perfect passen.Woonserie Sky bevat ook een Dressoir, Tv meubel, Opbergkast, Vitrinekast, Salontafel en een Eettafel. Om meer meubels te te bekijken uit deze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- Lederlook- PU- Houten poten- Eenvoudig te reinigen- Handleiding bijgevoegdAfmetingen:Hoogte: 100 cmBreedte: 45 cmZitdiepte: 60 cmKleur: Cognac bruinMateriaal: KunstleerMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Eetkamer>Eetkamerstoelen>Eetkamerstoel
Bruin,Donker bruin
Review product
 
Review Winkel
Meubels online
 
�149.00
Magnify Eetkamerstoel Sky - Wit
Eetkamerstoel Sky - Wit
Eetkamerstoel Sky - Wit
Eetkamer
Pesaro Mobilia
Eetkamerstoel SKY in WitEetkamerstoel SKY is Bekleed met Witte lederlook is een stijlvol stoel met een modern design. De eetkamerstoel is Bekleed met Kunstleer PU met 4 houten poten. Dankzij deze design heeft het stoel een lekkere zit comfort en is gebruiksvriendelijk. Ze creëren een moderne en warme sfeer binnen uw huis.Woonprogramma SKY bestaat uit Wit, wit met grijs beton, wit met cognac bruin, cognac bruin, gestreept wit en wit met eiken meubels die je interieur een moderne en warme uitstraling geeft. Zo is deze serie een uitgebreid programma voor liefhebbers van Cognac bruin, grijs beton en eikenkleuren, een ware aanwinst voor uw woonkamer of eetkamer. Deze Tv meubel is verkrijgbaar in verschillende kleuren zodat het makkelijk te combineren is met de bestaande meubels in je woonkamer. Uiteraard moeten de meubels ook passen bij de rest van uw interieur. U vindt in onze webshop een hele collectie design meubels, die zeer zeker ook in uw interieur perfect passen.Woonserie Sky bevat ook een Dressoir, Tv meubel, Opbergkast, Vitrinekast, Salontafel en een Eettafel. Om meer meubels te te bekijken uit deze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- Lederlook- PU- Houten poten- Eenvoudig te reinigen- Handleiding bijgevoegdAfmetingen:Hoogte: 100 cmBreedte: 45 cmZitdiepte: 60 cmKleur: WitMateriaal: KunstleerMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Eetkamer>Eetkamerstoelen>Eetkamerstoel
Wit
Review product
 
Review Winkel
Meubels online
 
�149.00
Magnify Eettafel Dama 137 Cm Breed - Hoogglans Wit
Eettafel Dama 137 Cm Breed - Hoogglans Wit
Eettafel Dama 137 Cm Breed - Hoogglans Wit
Eetkamer
Pesaro Mobilia
Eettafel Dama 137 cm breed - Hoogglans witDeze eettafel Dama is een nieuw modern tafel die afgewerkt is in de kleur Hoogglans wit. Het meubel is uitgevoerd uit melamine en MDF hout. Afmetingen van het eettafels zijn 137 breed, 88 cm hoog en 90 diep en is ook te verkrijgen in 180 cm breed. Zo kunt u met deze geweldige tafel heerlijk uitgebreid dineren en ontbijten met uw hele familie en vrienden, ideaal voor de feestdagen en speciale gelegenheden.Kenmerken:- Woonprogramma Dama- FSC gecertificeerd houtmateriaal- Italiaans design- Eenvoudig te monteren- Verkrijgbaar in 2 verschillende afmetingen- Optioneel eetkamerstoelen Lucca witAfmetingen:Breedte: 137 cmHoogte: 88 cmDiepte: 90 cmMateriaal:- Hoogwaardig Kwalitatief hout- Melaminehars coating- MDF houtMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!De Woonprogramma Dama bevat ook een Tv wandmeubel, Dressoir, Opbergkast, Vitrinekast, Salontafel, eettafel 165 en 189 cm breed en een Tv meubel. Om meer Meubels te bekijken van onze Serie kunt u hieronder bekijken.
Eetkamer>Eetkamertafels>Eettafels
Hoogglans wit,Wit
Review product
 
Review Winkel
Meubels online
 
�239.00
Magnify Eettafel Sky 137 Cm Breed - Wit
Eettafel Sky 137 Cm Breed - Wit
Eettafel Sky 137 Cm Breed - Wit
Eetkamer
Pesaro Mobilia
Eettafel SKY van 137 cm breed in WitEettafel SKY is mooi afgewerkt in de kleur Wit. Het eettafel is 137 cm breed en 79 cm hoog met de diepte van 90 cm. Het tafel is verkrijgbaar is 2 afmetingen. Deze serie bestaat uit Wit, wit met grijs beton, wit met cognac bruin, cognac bruin, gestreept wit en wit met eiken meubels die je interieur een moderne en warme uitstraling geeft.Kenmerken:- UIt de woonprogramma SKY- Krasbestendig- Handleiding bijgevoegd- Eenvoudig te onderhouden oppervlakte- Leverbaar in 137 en 180 cm breed- Optioneel eetkamerstoel Lucca witAfmetingen:Breedte: 137 cm Hoogte: 79 cmDiepte: 90 cmMateriaal:- Hoogwaardig spaanplaat- Melaminehars coatingMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!Woonserie Sky bevat ook een Dressoir, Tv meubel, Opbergkast, Vitrinekast, Salontafel en een Eettafel. Om meer meubels te te bekijken uit deze Serie kunt u hieronder kijken.
Eetkamer>Eetkamertafels>Eettafels
Wit
Review product
 
Review Winkel
Meubels online
 
�249.00
Magnify Eettafel Sky 137 Cm Breed - Cognac Bruin
Eettafel Sky 137 Cm Breed - Cognac Bruin
Eettafel Sky 137 Cm Breed - Cognac Bruin
Eetkamer
Pesaro Mobilia
Eettafel SKY van 137 cm breed in Cognac bruinEettafel SKY is mooi afgewerkt in de kleur Cognac bruin. Het meubel komt uit de Woonprogramma SKY. Deze serie bestaat uit Wit, wit met grijs beton, wit met cognac bruin, cognac bruin, gestreept wit en wit met eiken meubels die je interieur een moderne en warme uitstraling geeft. Zo is deze serie een uitgebreid programma voor liefhebbers van Cognac bruin, grijs beton en eiken kleuren, een ware aanwinst voor uw woonkamer of eetkamer. Deze meubel is verkrijgbaar in verschillende kleuren zodat het makkelijk te combineren is met de bestaande meubels in je woonkamer. Uiteraard moeten de meubels ook passen bij de rest van uw interieur. U vindt in onze webshop een hele collectie design meubels, die zeer zeker ook in uw interieur perfect passen.Eettafel Sky is een nieuw modern tafel voor in de eetkamer of woonkamer. Zo kunt u met deze geweldige tafel heerlijk uitgebreid dineren en ontbijten met uw hele familie en vrienden, ideaal voor de feestdagen en speciale gelegenheden.Woonserie Sky bevat ook een Dressoir, Tv meubel, Opbergkast, Vitrinekast, Salontafel en een Eettafel. Om meer meubels te te bekijken uit deze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- UIt de woonprogramma SKY- Krasbestendig- Handleiding bijgevoegd- Eenvoudig te onderhouden oppervlakte- Leverbaar in 137 en 180 cm breed- Optioneel eetkamerstoel SKY Afmetingen:Breedte: 137 cm Hoogte: 79 cmDiepte: 90 cmKleur: Cognac bruinMateriaal:- Hoogwaardig spaanplaat- Melaminehars coatingMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Eetkamer>Eetkamertafels>Eettafels
Donker eiken,Bruin,Donker bruin
Review product
 
Review Winkel
Meubels online
 
�259.00
Magnify Eettafel Rustica 160 Cm Breed - Eiken
Eettafel Rustica 160 Cm Breed - Eiken
Eettafel Rustica 160 Cm Breed - Eiken
Eetkamer
Pesaro Mobilia
Eettafel Rustica van 160 cm breed in EikenWoonprogramma Rustica is een verzameling van moderne woonkamer en eetkamer meubels. Het assortiment is afgewerkt in hout Eiken effect die strak en stijlvol sfeer geeft in uw woonkamer of eetkamer.Eettafel Rustica is een nieuw modern tafel voor in de eetkamer of woonkamer. afmetingen van het eettafels zijn 160 lang breed, 79 cm hoog en 90 diep en is ook te verkrijgen in de lengte van 180 lang . Zo kunt u met deze geweldige tafel heerlijk uitgebreid dineren en ontbijten met uw hele familie en vrienden, ideaal voor de feestdagen en speciale gelegenheden. Geschikt voor 4 tot wel 10 personen. Woonprogramma Rustica bevat ook een Tv-meubel, Opbergkast, salontafel, eettafelstoel, eettafel en dressoir. Om meer stukken te bekijken van onze Serie kunt u hieronder bekijken.Kenmerken:- Uitgevoerd in Eiken decor- Eenvoudig te onderhouden oppervlakteAfmetingen:Breedte: 160 cm Hoogte: 79 cmDiepte: 90 cmKleur: EikenMateriaal: Hoogwaardig SpaanplaatMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Eetkamer>Eetkamertafels>Eettafels
Eiken
Review product
 
Review Winkel
Meubels online
 
�259.00
Magnify Eettafel Sky 180 Cm Breed - Cognac Bruin
Eettafel Sky 180 Cm Breed - Cognac Bruin
Eettafel Sky 180 Cm Breed - Cognac Bruin
Eetkamer
Pesaro Mobilia
Eettafel SKY van 180 cm breed in Cognac bruinEettafel SKY is mooi afgewerkt in de kleur Cognac bruin. Het meubel komt uit de Woonprogramma SKY. Deze serie bestaat uit Wit, wit met grijs beton, wit met cognac bruin, cognac bruin, gestreept wit en wit met eiken meubels die je interieur een moderne en warme uitstraling geeft. Zo is deze serie een uitgebreid programma voor liefhebbers van Cognac bruin, grijs beton en eiken kleuren, een ware aanwinst voor uw woonkamer of eetkamer. Deze meubel is verkrijgbaar in verschillende kleuren zodat het makkelijk te combineren is met de bestaande meubels in je woonkamer. Uiteraard moeten de meubels ook passen bij de rest van uw interieur. U vindt in onze webshop een hele collectie design meubels, die zeer zeker ook in uw interieur perfect passen.Eettafel Sky is een nieuw modern tafel voor in de eetkamer of woonkamer. Zo kunt u met deze geweldige tafel heerlijk uitgebreid dineren en ontbijten met uw hele familie en vrienden, ideaal voor de feestdagen en speciale gelegenheden.Woonserie Sky bevat ook een Dressoir, Tv meubel, Opbergkast, Vitrinekast, Salontafel en een Eettafel. Om meer meubels te te bekijken uit deze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- UIt de woonprogramma SKY- Krasbestendig- Handleiding bijgevoegd- Eenvoudig te onderhouden oppervlakte- Leverbaar in 137 en 180 cm breed- Optioneel eetkamerstoel SKY Afmetingen:Breedte: 180 cm Hoogte: 79 cmDiepte: 90 cmKleur: Cognac bruinMateriaal:- Hoogwaardig spaanplaat- Melaminehars coatingMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Eetkamer>Eetkamertafels>Eettafels
Donker eiken,Bruin,Donker bruin
Review product
 
Review Winkel
Meubels online
 
�269.00
Magnify Eettafel Esso Van 160 Cm Breed - Eiken
Eettafel Esso Van 160 Cm Breed - Eiken
Eettafel Esso Van 160 Cm Breed - Eiken
Eetkamer
Pesaro Mobilia
Eettafel Esso van 160 cm breed en 90 cm diep in eikenDe Woonprogramma Esso is een verzameling van moderne woonkamer en eetkamer meubels. Het assortiment is afgewerkt in hout Eiken effect die strak en stijlvol sfeer geeft in uw woonkamer of eetkamer. De Woonprogramma Esso is ook verkrijgbaar in hoogglans Wit..Design eettafel Esso is een nieuw modern tafel in Eiken voor in de eetkamer of woonkamer. afmetingen van het eettafel zijn 160 lang breed, 79 cm hoog en 90 diep. Zo kunt u met deze geweldige tafel heerlijk uitgebreid dineren en ontbijten met uw hele familie en vrienden, ideaal voor de feestdagen en speciale gelegenheden. Geschikt voor 4 tot wel 10 personen.De Woonprogramma Esso bevat ook een Tv-meubel, muur opslagsysteem, salontafel, eettafelstoel, eettafel en dressoir. Om meer stukken te bekijken van onze Serie kunt u hieronder bekijken.Tv meubel Esso Eiken is ook verkrijgbaar in Hoogglans witAfmetingen:Breedte: 160 cm Hoogte: 79 cmDiepte: 90 cmAfmetingen:Breedte: 180 cm Hoogte: 79 cmDiepte: 90 cmKenmerken:Uitgevoerd in Eiken decorOok verkrijgbaar in hoogglans witEenvoudig te onderhouden oppervlakteKleur: Eiken decorMateriaal: Hoogwaardig SpaanplaatMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Eetkamer>Eetkamertafels>Eettafels
Eiken
Review product
 
Review Winkel
Meubels online
 
�279.00
Magnify Eettafel Dama 180 Cm Breed - Hoogglans Wit
Eettafel Dama 180 Cm Breed - Hoogglans Wit
Eettafel Dama 180 Cm Breed - Hoogglans Wit
Eetkamer
Pesaro Mobilia
Eettafel Dama 180 cm breed - Hoogglans witDeze eettafel Dama is een nieuw modern tafel die afgewerkt is in de kleur Hoogglans wit. Het meubel is uitgevoerd uit melamine en MDF hout. Afmetingen van het eettafels zijn 180 breed, 88 cm hoog en 90 diep en is ook te verkrijgen in 180 cm breed. Zo kunt u met deze geweldige tafel heerlijk uitgebreid dineren en ontbijten met uw hele familie en vrienden, ideaal voor de feestdagen en speciale gelegenheden.Kenmerken:- Woonprogramma Dama- FSC gecertificeerd houtmateriaal- Italiaans design- Eenvoudig te monteren- Verkrijgbaar in 2 verschillende afmetingen- Optioneel eetkamerstoelen Lucca witAfmetingen:Breedte: 180 cmHoogte: 88 cmDiepte: 90 cmMateriaal:- Hoogwaardig Kwalitatief hout- Melaminehars coating- MDF houtMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!De Woonprogramma Dama bevat ook een Tv wandmeubel, Dressoir, Opbergkast, Vitrinekast, Salontafel, eettafel 165 en 189 cm breed en een Tv meubel. Om meer Meubels te bekijken van onze Serie kunt u hieronder bekijken.
Eetkamer>Eetkamertafels>Eettafels
Hoogglans wit,Wit
Review product
 
Review Winkel
Meubels online
 
�279.00
Magnify Eettafel Esso 160 Cm Breed - Hoogglans Wit
Eettafel Esso 160 Cm Breed - Hoogglans Wit
Eettafel Esso 160 Cm Breed - Hoogglans Wit
Eetkamer
Pesaro Mobilia
Eettafel Esso van 160 cm breed in hoogglans witDesign eettafel Esso is een nieuw modern tafel voor in de eetkamer of woonkamer. afmetingen van het eettafel zijn 160 lang breed, 79 cm hoog en 90 diep. Zo kunt u met deze geweldige tafel heerlijk uitgebreid dineren en ontbijten met uw hele familie en vrienden, ideaal voor de feestdagen en speciale gelegenheden. Geschikt voor 4 tot wel 10 personen. De Woonprogramma Esso bevat ook een Tv-meubel, muur opslagsysteem, salontafel, eettafelstoel, eettafel en dressoir. Om meer stukken te bekijken van onze Serie kunt u hieronder bekijken.Kenmerken:- Uitgevoerd in Hoogglans wit- Ook verkrijgbaar in Eiken- Eenvoudig te onderhouden oppervlakte- Optioneel eettafel Esso 180 cm breedAfmetingen:Breedte: 160 cm Hoogte: 79 cmDiepte: 90 cmMateriaal: Hoogwaardig SpaanplaatMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Eetkamer>Eetkamertafels>Eettafels
Hoogglans wit,Wit
Review product
 
Review Winkel
Meubels online
 
�279.00
Magnify Uitschuifbare Eettafel Malifi - Hoogglans Wit
Uitschuifbare Eettafel Malifi - Hoogglans Wit
Uitschuifbare Eettafel Malifi - Hoogglans Wit
Eetkamer
Pesaro Mobilia
uitschuifbare Eettafel Malifi - Hoogglans Wit De woonprogramma Malifi is een moderne serie met een sterk karakter die zich onderscheidt door zijn Hoogglans Design, Deze serie bestaat uit hoogglans wit meubels die je interieur een moderne uitstraling geeft. Zo is de malifi serie een uitgebreid programma voor liefhebbers van Hoogglans meubels, een ware aanwinst voor in uw woonkamer of eetkamer. uitschuifbare eettafel Malifi is een nieuw modern groot tafel in hoogglans wit voor in de woonkamer of eetkamer. De tafelblad is verlengbaar met een aanzetblad die verlengd kan worden met twee extra bladen van 160cm breed naar 240cm lengte. Zo kunt u met deze geweldige tafel heerlijk uitgebreid dineren en ontbijten met uw hele familie en vrienden, ideaal voor de feestdagen en speciale gelegenheden. Geschikt voor 4 tot wel 14 personen. De Woonprogramma Malifi bevat ook een tv-meubel, muur opslagsysteem, eettafel, salontafel en dressoir. Om meer stukken te bekijken van onze Serie kunt u hieronder bekijken.Eettafel is gemaakt van Spaanplaat van kwaliteitsklasse E1, en de nauwkeurige afwerking garandeert een lange levensduur. Modern en origineel design creëren een ideale combinatie voor zelfs de meest veeleisende gebruikers. Deze uitschuifbare  eettafel Malifi is verkrijgbaar in de volgende afmetingen:Afmetingen: Breedte: 160 t/m 240 cm  Hoogte: 76 cm Diepte: 90 cm Afmetingen: Breedte: 180 t/m 260 cm  Hoogte: 76 cm Diepte: 90 cm Afmetingen: Breedte: 200 t/m 280 cm  Hoogte: 76 cm Diepte: 90 cm Kleur: Hoogglans Wit Materiaal: Hoogwaardig Spaanplaat Montage: Zelf montage, wordt geleverd in onderdelen met een handig duidelijk montage-instructies!
Eetkamer>Eetkamertafels>Eettafels
Hoogglans wit,Wit
Review product
 
Review Winkel
Meubels online
 
�279.00
Magnify Eettafel Belma 160 Cm Breed - Grijs Eiken
Eettafel Belma 160 Cm Breed - Grijs Eiken
Eettafel Belma 160 Cm Breed - Grijs Eiken
Eetkamer
Pesaro Mobilia
Eettafel Belma van 160 cm breed in de kleur grijs eikenEettafel Belma is een nieuw modern groot tafel in Eiken Grijs voor in de eetkamer of woonkamer. is een zeer strak en modern tafel voor in uw eetkamer die genoeg ruimte biedt om heerlijk uitgebreid te dineren of te ontbijten met het hele gezin of kennissen en vrienden op een bijzonder stijlvol manier. Groot tafels geschikt voor 4 personen, 6 personen of 8 personen en meer. De stijlvolle eettafel is een pure aanwinst voor liefhebbers van Eiken decor.De Woonprogramma Belma bevat ook een tv-meubel, muur opslagsysteem, salontafel, eettafelstoel, eettafel en dressoir. Om meer stukken te bekijken van onze Serie kunt u hieronder bekijken.Kenmerken:- Uitgevoerd in eiken grijs- Verkrijgbaar in 180 cm- Eenvoudig te onderhouden oppervlakte- Optioneel eettafel Belma 180 cm breedAfmetingen:Breedte: 160 cm Hoogte: 76 cmDiepte: 90 cmMateriaal: Hoogwaardig SpaanplaatMontage Eettafel: Zelf montage, wordt geleverd in onderdelen met een handig duidelijk montage-instructies!
Eetkamer>Eetkamertafels>Eettafels
Eiken,Grijs
Review product
 
Review Winkel
Meubels online
 
�299.00
Magnify Eettafel Lars 180 Cm Breed - Hoogglans Wit Met Grijs Eiken
Eettafel Lars 180 Cm Breed - Hoogglans Wit Met Grijs Eiken
Eettafel Lars 180 Cm Breed - Hoogglans Wit Met Grijs Eiken
Eetkamer
Pesaro Mobilia
Eettafel Lars van 180 cm breed in Hoogglans wit met grijs eikenWoonprogramma Lars is een verzameling van moderne woonkamer en eetkamer meubels. Het assortiment is afgewerkt in Hoogglans wit met Grijs eiken effect en die strak en stijlvol sfeer geeft in uw woonkamer of eetkamer. De stijlvolle dressoir is een pure aanwinst voor liefhebbers van hoogglans met eiken van zeer hoog kwaliteit.De Lars Eettafel van 180 cm breed en 90 cm diep is een modern eetttafel geheel uitgevoerd in kwaliteit Hoogwaardig Spaanplaat. Stijlvol eettafel voor liefhebbers van grijs eiken met hoogglans, combineer uw woning samen met de overige modellen uit deze prachtige woonprogramma om uw woonkamer of eetkamer compleet te maken.De Woonprogramma Lars bevat ook een tv-meubel, spiegel, opbergkast, salontafel en dressoir. Om meer stukken te bekijken van onze Serie kunt u hieronder bekijken.Kenmerken:- Uitgevoerd in hoogglans met eiken- Krasbestendige toplaag- L180 x H80cm x D90Afmetingen:Breedte: 180 cmHoogte: 80 cmDiepte: 90 cmKleur: Hoogglans wit met grijs eikenMateriaal: Hoogwaardig SpaanplaatMontage: Zelf montage, Wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Eetkamer>Eetkamertafels>Eettafels
Eiken,Grijs,Hoogglans wit,Wit
Review product
 
Review Winkel
Meubels online
 
�299.00
Magnify Eettafel Vectra 168 Cm Breed - Eiken
Eettafel Vectra 168 Cm Breed - Eiken
Eettafel Vectra 168 Cm Breed - Eiken
Eetkamer
Pesaro Mobilia
Eettafel Vectra 168 cm breed in EikenDesign eettafel Vectra is een nieuw modern tafel voor in de eetkamer of woonkamer. afmetingen van het eettafels zijn 168 lang breed, 78 cm hoog en 88 diep en is ook te verkrijgen in de lengte van 189 lang . Zo kunt u met deze geweldige tafel heerlijk uitgebreid dineren en ontbijten met uw hele familie en vrienden, ideaal voor de feestdagen en speciale gelegenheden. Geschikt voor 4 tot wel 10 personen. De Woonprogramma Vectra bevat ook een Dressoir, Opbergkast, Vitrinekast en, Salontafel, eettafel en een Tv meubel. Om meer Meubels te bekijken van onze Serie kunt u hieronder bekijken.Kenmerken:- Retro eettafel- Uitgevoerd in Eiken decor- Metalen poten- Ook verkrijgbaar in Walnoot- Eenvoudig te onderhouden oppervlakte- Optioneel eettafel Vectra 189 cm breedAfmetingen:Breedte: 168 cm Hoogte: 78 cmDiepte: 88 cmMateriaal:- Hoogwaardig Kwalitatief hout- Melaminehars coating- Metalen potenMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Eetkamer>Eetkamertafels>Eettafels
Eiken
Review product
 
Review Winkel
Meubels online
 
�299.00
Magnify Eettafel Vectra 168 Cm Breed - Walnoot
Eettafel Vectra 168 Cm Breed - Walnoot
Eettafel Vectra 168 Cm Breed - Walnoot
Eetkamer
Pesaro Mobilia
Eettafel Vectra 168 cm breed in WalnootDesign eettafel Vectra is een nieuw modern tafel voor in de eetkamer of woonkamer. afmetingen van het eettafels zijn 168 lang breed, 78 cm hoog en 88 diep en is ook te verkrijgen in de lengte van 189 lang. Zo kunt u met deze geweldige tafel heerlijk uitgebreid dineren en ontbijten met uw hele familie en vrienden, ideaal voor de feestdagen en speciale gelegenheden. Geschikt voor 4 tot wel 10 personen. De Woonprogramma Vectra bevat ook een Dressoir, Opbergkast, Vitrinekast en, Salontafel, eettafel en een Tv meubel. Om meer Meubels te bekijken van onze Serie kunt u hieronder bekijken.Kenmerken:- Retro eettafel- Uitgevoerd in Walnoot decor- Metalen poten- Ook verkrijgbaar in Eiken- Eenvoudig te onderhouden oppervlakte- Optioneel eettafel Vectra 189 cm breedAfmetingen:Breedte: 168 cm Hoogte: 78 cmDiepte: 88 cmMateriaal:- Hoogwaardig Kwalitatief hout- Melaminehars coating- Metalen potenMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Eetkamer>Eetkamertafels>Eettafels
Walnoot
Review product
 
Review Winkel
Meubels online
 
�299.00
Magnify Eettafel Vectra 137 Cm Breed - Walnoot
Eettafel Vectra 137 Cm Breed - Walnoot
Eettafel Vectra 137 Cm Breed - Walnoot
Eetkamer
Pesaro Mobilia
Eettafel Vectra 137 cm breed in walnootDesign eettafel Vectra is een nieuw modern tafel voor in de eetkamer of woonkamer. afmetingen van het eettafels zijn 137 lang breed, 79 cm hoog en 90 diep en is ook te verkrijgen in de lengte van 180 lang . Zo kunt u met deze geweldige tafel heerlijk uitgebreid dineren en ontbijten met uw hele familie en vrienden, ideaal voor de feestdagen en speciale gelegenheden. Geschikt voor 4 tot wel 10 personen. De Woonprogramma Vectra bevat ook een Dressoir, Opbergkast, Vitrinekast en, Salontafel, eettafel en een Tv meubel. Om meer Meubels te bekijken van onze Serie kunt u hieronder bekijken.Kenmerken:- Uitgevoerd in Walnoot decor- Ook verkrijgbaar in Eiken- Eenvoudig te onderhouden oppervlakte- Leverbaar in 137cm en 180cm lang- Optioneel Eettafel Vectra 180 cm breedAfmetingen:Breedte: 137 cmHoogte: 79 cmDiepte: 90 cmMateriaal: Hoogwaardig SpaanplaatMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Eetkamer>Eetkamertafels>Eettafels
Walnoot
Review product
 
Review Winkel
Meubels online
 
�299.00
Magnify Eettafel Vectra 137 Cm Breed - Eiken
Eettafel Vectra 137 Cm Breed - Eiken
Eettafel Vectra 137 Cm Breed - Eiken
Eetkamer
Pesaro Mobilia
Eettafel Vectra 137 cm breed in eikenDesign eettafel Vectra is een nieuw modern tafel voor in de eetkamer of woonkamer. afmetingen van het eettafels zijn 137 lang breed, 79 cm hoog en 90 diep en is ook te verkrijgen in de lengte van 180 lang . Zo kunt u met deze geweldige tafel heerlijk uitgebreid dineren en ontbijten met uw hele familie en vrienden, ideaal voor de feestdagen en speciale gelegenheden. Geschikt voor 4 tot wel 10 personen.De Woonprogramma Vectra bevat ook een Dressoir, Opbergkast, Vitrinekast en, Salontafel, eettafel en een Tv meubel. Om meer Meubels te bekijken van onze Serie kunt u hieronder bekijken.Kenmerken:- Uitgevoerd in Eiken decor- Ook verkrijgbaar in Eiken- Eenvoudig te onderhouden oppervlakte- Optioneel eettafel 180 cm breed Afmetingen:Breedte: 137 cmHoogte: 79 cmDiepte: 90 cmMateriaal: Hoogwaardig SpaanplaatMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Eetkamer>Eetkamertafels>Eettafels
Eiken
Review product
 
Review Winkel
Meubels online
 
�299.00
Magnify Eettafel Mimosa 140 Cm Breed - Rustiek Eiken
Eettafel Mimosa 140 Cm Breed - Rustiek Eiken
Eettafel Mimosa 140 Cm Breed - Rustiek Eiken
Eetkamer
Pesaro Mobilia
Eettafel Mimosa 140 cm breed in rustiek eikenDe Woonprogramma Mimosa is een verzameling van moderne woonkamer en eetkamer meubels. Het assortiment is afgewerkt in Rustiek eiken effect die strak en stijlvol sfeer geeft in uw woonkamer of eetkamer. Eettafel Mimosa is een nieuw modern groot tafel in Eiken Grijs voor in de eetkamer of woonkamer. is een zeer strak en modern tafel voor in uw eetkamer die genoeg ruimte biedt om heerlijk uitgebreid te dineren of te ontbijten met het hele gezin of kennissen en vrienden op een bijzonder stijlvol manier. Deze eettafel is gemaakt van hoogwaardig gelamineerd plaatmateriaal afgewerkt met een extra krasbestendige toplaag voorzien van voelbare houtnerven uitgevoerd in de kleur Rustiek eiken.Deze eettafel is optioneel tegen meerprijs ook verkrijgbaar in lengte 180 cm.De Woonprogramma Mimosa bevat ook een Tv-meubel, Opbergkast, Eettafel, Salontafel en Dressoir. Om meer modellen te bekijken van onze Serie kunt u hieronder bekijken. Afmetingen:Breedte: 140 cm Hoogte: 76 cmDiepte: 90 cmKenmerken:- Uitgevoerd in Rustiek eiken decor- Italiaans design- Krasbestendige toplaag- Verkrijgbaar in 180 cmMateriaal: Hoogwaardig SpaanplaatMontage: Zelf montage, Wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Eetkamer>Eetkamertafels>Eettafels
Eiken
Review product
 
Review Winkel
Meubels online
 
�349.00
Magnify Eettafel Palmira Light 165 Cm Breed - Licht Eiken
Eettafel Palmira Light 165 Cm Breed - Licht Eiken
Eettafel Palmira Light 165 Cm Breed - Licht Eiken
Eetkamer
Pesaro Mobilia
Eettafel Palmira Light 165 cm breed in Licht eikenDeze eettafel Palmira Light is een nieuw modern tafel die mooi afgewerkt is in de kleur Licht eiken. Afmetingen van het eettafels zijn 165 breed, 76 cm hoog en 88 diep en is ook te verkrijgen in de lengte van 189 lang of uitschuifbare eettafel van 140 tot 220 cm breed . Zo kunt u met deze geweldige tafel heerlijk uitgebreid dineren en ontbijten met uw hele familie en vrienden, ideaal voor de feestdagen en speciale gelegenheden.De Woonprogramma Palmira Light bevat ook een Dressoir, Opbergkast, Vitrinekast en, Salontafel, eettafel en een Tv meubel. Om meer Meubels te bekijken van onze Serie kunt u hieronder bekijken.Kenmerken:- Woonprogramma Palmira Light- Eenvoudig te onderhouden oppervlakte- Eenvoudig te monteren- Licht eikenkleurige afwerking- Verkrijgbaar in 3 verschillende afmetingen- Optioneel eetkamerstoel Lucca Licht bruinAfmetingen:Breedte: 165 cmHoogte: 76 cmDiepte: 88 cmMateriaal:- Hoogwaardig Kwalitatief hout- Melaminehars coatingMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Eetkamer>Eetkamertafels>Eettafels
Eiken,Licht eiken
Review product
 
Review Winkel
Meubels online
 
�379.00
Magnify Eettafel Palmira Light 189 Cm Breed - Licht Eiken
Eettafel Palmira Light 189 Cm Breed - Licht Eiken
Eettafel Palmira Light 189 Cm Breed - Licht Eiken
Eetkamer
Pesaro Mobilia
Eettafel Palmira Light 189 cm breed in Licht eikenDeze eettafel Palmira Light is een nieuw modern tafel die mooi afgewerkt is in de kleur Licht eiken. Afmetingen van het eettafels zijn 189 breed, 76 cm hoog en 88 diep en is ook te verkrijgen in de lengte van 189 lang of uitschuifbare eettafel van 140 tot 220 cm breed . Zo kunt u met deze geweldige tafel heerlijk uitgebreid dineren en ontbijten met uw hele familie en vrienden, ideaal voor de feestdagen en speciale gelegenheden.De Woonprogramma Palmira Light bevat ook een Dressoir, Opbergkast, Vitrinekast en, Salontafel, eettafel en een Tv meubel. Om meer Meubels te bekijken van onze Serie kunt u hieronder bekijken.Kenmerken:- Woonprogramma Palmira Light- Licht eikenkleurige afwerking- Eenvoudig te onderhouden oppervlakte- Eenvoudig te monteren- Verkrijgbaar in 3 verschillende afmetingen- Optioneel eetkamerstoel Lucca Licht bruinAfmetingen:Breedte: 189 cmHoogte: 76 cmDiepte: 88 cmMateriaal:- Hoogwaardig Kwalitatief hout- Melaminehars coatingMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Eetkamer>Eetkamertafels>Eettafels
Eiken,Licht eiken
Review product
 
Review Winkel
Meubels online
 
�399.00
Magnify Eettafel Aladin 180 Cm Breed - Wit
Eettafel Aladin 180 Cm Breed - Wit
Eettafel Aladin 180 Cm Breed - Wit
Eetkamer
Pesaro Mobilia
Eettafel Aladin van 180 cm breed in WitDeze Eettafel Aladin is mooi afgewerkt in de kleur Wit. Ook de poten zijn afgewerkt met mat witte lak. Eettafel is gemaakt van hoogwaardig spaanplaat met melamine coating en de poten van metaal. Zo is deze serie een uitgebreid programma voor liefhebbers van mat witte meubels een ware aanwinst voor uw woonkamer of eetkamer. Bij deze tafel kunt u ook Optioneel eetkamer stoelen Lucca bij bestellen dat zijn de stoelen die u ziet op de sfeer foto's. u kunt ze kiezen uit onze keuze menu. Woonserie Aladin bevat ook een Dressoir, Tv meubel, Opbergkast, Vitrinekast, Salontafel eetkamerstoelen en een Eettafel. Om meer meubels te te bekijken uit deze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- Woonprogramma Aladin- Metalen poten- Eenvoudig te onderhouden oppervlakte- Optioneel eetkamerstoel LuccaAfmetingen:Breedte: 180 cm Hoogte: 76 cmDiepte: 90 cmMateriaal:- Hoogwaardig spaanplaat- Melaminehars coating- MetaalMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Eetkamer>Eetkamertafels>Eettafels
Wit
Review product
 
Review Winkel
Meubels online
 
�419.00
Magnify Eettafel Palmira Olmo 165 Cm Breed - Beige Eiken
Eettafel Palmira Olmo 165 Cm Breed - Beige Eiken
Eettafel Palmira Olmo 165 Cm Breed - Beige Eiken
Eetkamer
Pesaro Mobilia
Eettafel Palmira Olmo 165 cm breed in Beige eikenDeze eettafel Palmira Olmo is een nieuw modern tafel die mooi afgewerkt is in de kleur Beige eiken. Afmetingen van het eettafels zijn 165 breed, 76 cm hoog en 88 diep en is ook te verkrijgen in de lengte van 189 lang of uitschuifbare eettafel van 140 tot 220 cm breed . Zo kunt u met deze geweldige tafel heerlijk uitgebreid dineren en ontbijten met uw hele familie en vrienden, ideaal voor de feestdagen en speciale gelegenheden.Kenmerken:- Woonprogramma Palmira Olmo- Eenvoudig te onderhouden oppervlakte- Eenvoudig te monteren- Verkrijgbaar in 3 verschillende afmetingen- Optioneel stoel Palmira Olmo BeigeAfmetingen:Breedte: 165 cmHoogte: 76 cmDiepte: 88 cmMateriaal:- Hoogwaardig Kwalitatief hout- Melaminehars coatingMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!De Woonprogramma Palmira Olmo bevat ook een Dressoir, Vitrinekast, Opbergkast, boekenkast, Salontafel, eettafel en een Tv meubel. Om meer Meubels te bekijken van onze Serie kunt u hieronder bekijken.
Eetkamer>Eetkamertafels>Eettafels
Beige,Beige eiken
Review product
 
Review Winkel
Meubels online
 
�469.00
Magnify Eettafel Palmira Olmo 165 Cm Breed - Canyon Eiken
Eettafel Palmira Olmo 165 Cm Breed - Canyon Eiken
Eettafel Palmira Olmo 165 Cm Breed - Canyon Eiken
Eetkamer
Pesaro Mobilia
Eettafel Palmira Olmo 165 cm breed in Canyon eikenDeze eettafel Palmira Olmo is een nieuw modern tafel die mooi afgewerkt is in de kleur Canyon eiken. Afmetingen van het eettafels zijn 165 breed, 76 cm hoog en 88 diep en is ook te verkrijgen in de lengte van 189 lang of uitschuifbare eettafel van 140 tot 220 cm breed . Zo kunt u met deze geweldige tafel heerlijk uitgebreid dineren en ontbijten met uw hele familie en vrienden, ideaal voor de feestdagen en speciale gelegenheden.De Woonprogramma Palmira Olmo bevat ook een Tv wandmeubel, Dressoir, Opbergkast, Vitrinekast, Salontafel, eettafel 165 en 189 cm breed en een Tv meubel. Om meer Meubels te bekijken van onze Serie kunt u hieronder bekijken.Kenmerken:- Woonprogramma Palmira Olmo- Eenvoudig te onderhouden oppervlakte- Eenvoudig te monteren- Verkrijgbaar in 3 verschillende afmetingen- Optioneel eetkamerstoel Lucca licht bruinAfmetingen:Breedte: 165 cmHoogte: 76 cmDiepte: 88 cmMateriaal:- Hoogwaardig Kwalitatief hout- Melaminehars coatingMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Eetkamer>Eetkamertafels>Eettafels
Eiken,Canyon eiken
Review product
 
Review Winkel
Meubels online
 
�469.00
Magnify Eettafel Palmira Olmo 189 Cm Breed - Canyon Eiken
Eettafel Palmira Olmo 189 Cm Breed - Canyon Eiken
Eettafel Palmira Olmo 189 Cm Breed - Canyon Eiken
Eetkamer
Pesaro Mobilia
Eettafel Palmira Olmo 189 cm breed in Canyon eikenDeze eettafel Palmira Olmo is een nieuw modern tafel die mooi afgewerkt is in de kleur Canyon eiken. Afmetingen van het eettafels zijn 189 breed, 76 cm hoog en 88 diep en is ook te verkrijgen in de lengte van 189 lang of uitschuifbare eettafel van 140 tot 220 cm breed . Zo kunt u met deze geweldige tafel heerlijk uitgebreid dineren en ontbijten met uw hele familie en vrienden, ideaal voor de feestdagen en speciale gelegenheden.De Woonprogramma Palmira Olmo bevat ook een Tv wandmeubel, Dressoir, Opbergkast, Vitrinekast, Salontafel, eettafel 165 en 189 cm breed en een Tv meubel. Om meer Meubels te bekijken van onze Serie kunt u hieronder bekijken.Kenmerken:- Woonprogramma Palmira Olmo- Eenvoudig te onderhouden oppervlakte- Eenvoudig te monteren- Verkrijgbaar in 3 verschillende afmetingen- Optioneel eetkamerstoel Lucca licht bruinAfmetingen:Breedte: 189 cmHoogte: 76 cmDiepte: 88 cmMateriaal:- Hoogwaardig Kwalitatief hout- Melaminehars coatingMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Eetkamer>Eetkamertafels>Eettafels
Eiken,Canyon eiken
Review product
 
Review Winkel
Meubels online
 
�469.00
Magnify Eettafel Palmira Olmo 189 Cm Breed - Beige Eiken
Eettafel Palmira Olmo 189 Cm Breed - Beige Eiken
Eettafel Palmira Olmo 189 Cm Breed - Beige Eiken
Eetkamer
Pesaro Mobilia
Eettafel Palmira Olmo 189 cm breed in Beige eikenDeze eettafel Palmira Olmo is een nieuw modern tafel die mooi afgewerkt is in de kleur Beige eiken. Afmetingen van het eettafels zijn 189 breed, 76 cm hoog en 88 diep en is ook te verkrijgen in de lengte van 189 lang of uitschuifbare eettafel van 140 tot 220 cm breed . Zo kunt u met deze geweldige tafel heerlijk uitgebreid dineren en ontbijten met uw hele familie en vrienden, ideaal voor de feestdagen en speciale gelegenheden.Kenmerken:- Woonprogramma Palmira Olmo- Eenvoudig te onderhouden oppervlakte- Eenvoudig te monteren- Verkrijgbaar in 3 verschillende afmetingen- Optioneel stoel Palmira Olmo BeigeAfmetingen:Breedte: 189 cmHoogte: 76 cmDiepte: 88 cmMateriaal:- Hoogwaardig Kwalitatief hout- Melaminehars coatingMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!De Woonprogramma Palmira Olmo bevat ook een Dressoir, Vitrinekast, Opbergkast, boekenkast, Salontafel, eettafel en een Tv meubel. Om meer Meubels te bekijken van onze Serie kunt u hieronder bekijken.
Eetkamer>Eetkamertafels>Eettafels
Beige,Beige eiken
Review product
 
Review Winkel
Meubels online
 
�499.00
Magnify Eettafel Vespa 180 Cm Breed - Mat Wit
Eettafel Vespa 180 Cm Breed - Mat Wit
Eettafel Vespa 180 Cm Breed - Mat Wit
Eetkamer
Pesaro Mobilia
Eettafel Vespa van 180 cm breed in Mat witEen eetkamertafel uit de woonprogramma Vespa collectie. Een moderne eetkamertafel volledig afgewerkt in het Mat wit. Het eetkamertafel is voorzien van metalen poten met MDF tafelblad. De eettafel biedt voldoende plek om heerlijk met elkaar aan te tafelen. De combinatie van hoogwaardige materialen en de mat witte afwerking, geeft de eettafel een eigentijdse en trendy uiterlijk waardoor deze zodoende past in meerdere inrichtingen. De eettafel garandeert een moderne maar tevens klassieke uitstraling van de eetkamer. Maak uw inrichting compleet met een salontafel, tv-meubel en vitrinekast uit de Vespa woonserie!Vespa serie is verkrijgbaar in Mat wit en mat grijs.Woonprogramma Vespa bevat ook een Dressoir, Tv meubel, Eettafel, Vitrinekast en een opbergkast. Om meer meubels te bekijken van onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- Wit metalen poten- Volledig mat wit- MDF tafelblad- 2 kleuren verkrijgbaarAfmetingen:Breedte: 180 cmHoogte: 76 cmDiepte: 90 cmAfmeting stoel: 57.50 x 55 x 77 cmKleur: Mat witMateriaal: MDF hout met metaalMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Eetkamer>Eetkamertafels>Eettafels
Mat wit,Wit
Review product
 
Review Winkel
Meubels online
 
�569.00
Magnify Eettafel Vespa 180 Cm Breed - Mat Grijs
Eettafel Vespa 180 Cm Breed - Mat Grijs
Eettafel Vespa 180 Cm Breed - Mat Grijs
Eetkamer
Pesaro Mobilia
Eettafel Vespa van 180 cm breed in Mat GrijsEen eetkamertafel uit de woonprogramma Vespa collectie. Een moderne eetkamertafel volledig afgewerkt in het Mat Grijs. Het eetkamertafel is voorzien van metalen poten met MDF tafelblad. De eettafel biedt voldoende plek om heerlijk met elkaar aan te tafelen. De combinatie van hoogwaardige materialen en de mat Grijs afwerking, geeft de eettafel een eigentijdse en trendy uiterlijk waardoor deze zodoende past in meerdere inrichtingen. De eettafel garandeert een moderne maar tevens klassieke uitstraling van de eetkamer. Maak uw inrichting compleet met een salontafel, tv-meubel en vitrinekast uit de Vespa woonserie!Vespa serie is verkrijgbaar in de kleuren Mat wit en mat grijs.Woonprogramma Vespa bevat ook een Dressoir, Tv meubel, Eettafel, Vitrinekast en een opbergkast. Om meer meubels te bekijken van onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- Mat Grijs metalen poten- Volledig mat Grijs- MDF tafelblad- 2 kleuren verkrijgbaarAfmetingen:Breedte: 180 cmHoogte: 76 cmDiepte: 90 cmAfmeting stoel: 57.50 x 55 x 77 cmKleur: Mat GrijsMateriaal: MDF hout met metaalMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Eetkamer>Eetkamertafels>Eettafels
Grijs,Mat grijs
Review product
 
Review Winkel
Meubels online
 
�569.00
Pesaro Mobilia Eetkamer 1 tot 27 van totaal 27

Geschiedenis

 • Opgeslagen
 • None
 • Recent bekeken
 • None
 • Mijn recente zoekopdrachten
 • None

Laatste nieuws

 • Meubels-online meubelen vergeleken
  (24 March 2018)
  Meubels-online meubelen vergeleken Zoekopdrachten door bezoekers Tv Meubel (3) Tobi (2) Rennes Le Chateau (2) Salontafel (2) Loung...
 • Meubels gezocht online
  (21 November 2017)
  Zoekopdrachten door bezoekers Waar Wilt U Naar Zoeken (3) Tv Meubel (2) Loungestoel (1) Rebecca Tv Kast (1) Brugkasten (1) Gaston (...
 • Meubels online
  (24 August 2017)
  Meubels-online.eu online Met de start van Meubels-online.eu is het een nieuwe plek voor u en jou om rustig de meubels die u zoekt te vergelijken. N...
 • Alle nieuwsberichten »