U bekijkt pagina: Home » Bedden » Auping

Auping Bedden

Auping Bedden 1 tot 11 van totaal 11
Magnify Spiraalbodem Vlak
Spiraalbodem Vlak
Spiraalbodem Vlak
Bedden
Merk dekbedAuping
bedden > auping bedden > auping spiraalbodems
Geen EAN beschikbaar
De beste basis Ruim 125 jaar geleden bedacht Auping als eerste een spiraalbodem. Waarom? Omdat we het rusten en slapen comfortabeler én hygiënischer wilden maken. De komst van de spiraalbodem was een revolutie en sindsdien hebben we het ontwerp steeds verder verfijnd. Elk detail draagt bij aan comfort. De spiraalbodem van Auping is met zijn open structuur een frisse en goed ventilerende bedbodem. Hij blijft uw lichaam gegarandeerd altijd veerkrachtig ondersteunen met een degelijke levensduur. Ventilatie Van alle bedbodems heeft de spiraalbodem de meest open structuur. 80% van de onderzijde van de matras blijft vrij voor aanvoer van schone, frisse lucht. Goede ventilatie van boven én onder het bed is niet alleen goed voor de hygiëne, maar ook voor de levensduur van de matras. Ondersteuning De spiraalbodem biedt als enige bodem op elke centimeter ondersteuning, vanwege de meer dan 10.000 drukpunten, en veert altijd terug in de originele positie. Verstelbaarheid De spiraalbodem is de ideale verstelbare bodem. Met de matrasklikkers wordt een Auping matras aan de spiraalbodem gehecht waardoor deze nauw aaneengesloten meebuigt. De matras kan niet verschuiven. Auping spiraalbodems kunnen zelfstandig op poten staan of in een bedomranding gelegd worden. Maximale belasting bij normaal gebruik (vlakke toestand, slapen, zitten, liggen) tot maximaal 140 kg gegarandeerd. Levenslange garantie Omdat Auping gelooft in de kwaliteit van de spiraalbodem biedt Auping u een unieke garantie. Op alle spiraalbodems biedt Auping standaard 5 jaar garantie op draad- en framebreuk. Maar als u na aankoop uw spiraalbodem registreert wordt deze garantie omgezet naar een levenslange garantie.
auping bedden
auping spiraalbodems
3 tot 5 weken
Review product
 
Review Winkel
Beste dekbed
 
�295.00
Magnify Auronde Bedpoten
Auronde Bedpoten
Auronde Bedpoten
Bedden
Merk dekbedAuping
bedden > auping bedden > auping auronde
Geen EAN beschikbaar
AUPING AURONDE POTEN Als u op zoek bent naar Auping Auronde poten om uw bed wat hoger te maken, dan bent u hier aan het juiste adres! Dit bed is van zeer hoge kwaliteit en gaat dus erg lang mee. In die tijd kan er dan de wens ontstaan om de hoogte aan te passen of de kleur eens te veranderen. Bij Beste-Dekbed.nl kunt u online een ombouwset bestellen. Deze is erg eenvoudig te plaatsen. LET OP!!! ALS U EEN 2-PERSOONS BED HEEFT EN U WIJZIGT DE HOOGTE, HEEFT U OOK EEN NIEUWE MIDDENBALK NODIG.  OMBOUW SET MET POTEN De ombouwset bestaat uit de Auping Auronde poten en eventueel een middenbalk die aangepast wordt op de poothoogte. Dit is nodig voor een tweepersoonsbed. Voor een eenpersoons omranding is de middenbalk niet nodig. Deze ombouw set kunt u niet combineren met andere bedden. Wilt u een bed anders dan de Auronde aanpassen, neem dan contact met ons op en we bespreken met u de mogelijkheden. KLEUREN POTEN (https://static.webshopapp.com/shops/170474/files/114088865/auronde-kleuren-web.jpg) U kunt kiezen uit alle huidige kleuren in beits of vollak. Ook de twee hoogglans kleuren karmijn rood en wit zijn te leveren. Hou er wel rekening mee dat als uw bed al enige tijd staat, er kleurverschil kan zijn tussen de nieuwe Auping Auronde poten en de rest van de omranding. Als u geen kleurverschil wil, maar een echte eenheid, adviseren wij om voor een nieuwe omranding te kiezen. ORIGINELE KWALITEIT Net als de rest van het bed worden de nieuwe Auping Auronde poten gemaakt uit een 14 laags beuken multiplex. Deze zijn dan ook net zo sterk als het origineel! ONLINE AURONDE POTEN KOPEN Als u uw nieuwe Auping Auronde poten online wil bestellen, is dat erg simpel. Het enige wat u moet weten is welke hoogte u wilt bestellen, de kleur bepalen en aangeven of u een middenbalk onder uw huidige bed heeft. Wacht daarom niet langer en bestel uw Auping Auronde poten nu online bij Beste-Dekbed.nl. De levertijd zal ca. 2 weken bedragen.
auping bedden
auping auronde
3 tot 5 weken
Review product
 
Review Winkel
Beste dekbed
 
�300.00
Magnify Spiraalbodem Handverstelbaar
Spiraalbodem Handverstelbaar
Spiraalbodem Handverstelbaar
Bedden
Merk dekbedAuping
bedden > auping bedden > auping original
Geen EAN beschikbaar
Het rugdeel kan met de hand versteld worden in 13 posities. Het voetendeel is met de hand verstelbaar in 6 posities. Het ruime zitdeel van de spiraalbodem zorgt ervoor dat het matras zich goed kan vormen in verstelling en u comfortabel zit. Verkrijgbaar in verschillende formaten. De beste basis Ruim 125 jaar geleden bedacht Auping als eerste een spiraalbodem. Waarom? Omdat we het rusten en slapen comfortabeler én hygiënischer wilden maken. De komst van de spiraalbodem was een revolutie en sindsdien hebben we het ontwerp steeds verder verfijnd. Elk detail draagt bij aan comfort. De spiraalbodem van Auping is met zijn open structuur een frisse en goed ventilerende bedbodem. Hij blijft uw lichaam gegarandeerd altijd veerkrachtig ondersteunen met een degelijke levensduur. Ventilatie Van alle bedbodems heeft de spiraalbodem de meest open structuur. 80% van de onderzijde van de matras blijft vrij voor aanvoer van schone, frisse lucht. Goede ventilatie van boven én onder het bed is niet alleen goed voor de hygiëne, maar ook voor de levensduur van de matras. Ondersteuning De spiraalbodem biedt als enige bodem op elke centimeter ondersteuning, vanwege de meer dan 10.000 drukpunten, en veert altijd terug in de originele positie. Verstelbaarheid De spiraalbodem is de ideale verstelbare bodem. Met de matrasklikkers wordt een Auping matras aan de spiraalbodem gehecht waardoor deze nauw aaneengesloten meebuigt. De matras kan niet verschuiven. Auping spiraalbodems kunnen zelfstandig op poten staan of in een bedomranding gelegd worden. Maximale belasting bij normaal gebruik (vlakke toestand, slapen, zitten, liggen) tot maximaal 140 kg gegarandeerd. Levenslange garantie Omdat Auping gelooft in de kwaliteit van de spiraalbodem biedt Auping u een unieke garantie. Op alle spiraalbodems biedt Auping standaard 5 jaar garantie op draad- en framebreuk. Maar als u na aankoop uw spiraalbodem registreert wordt deze garantie omgezet naar een levenslange garantie.
auping bedden
auping original
3 tot 5 weken
Review product
 
Review Winkel
Beste dekbed
 
�495.00
Magnify Auronde Element
Auronde Element
Auronde Element
Bedden
Merk dekbedAuping
bedden > auping bedden > auping auronde
Geen EAN beschikbaar
Het achterelement geeft het bed een extra aanvulling. Op een bescheiden manier geeft het de Auronde een stijlvolle uitstraling. Uiteraard is dit achterelement verkrijgbaar in de verschillende hoogtes en kleuren.
auping bedden
auping auronde
3 tot 5 weken
Review product
 
Review Winkel
Beste dekbed
 
�525.00
Magnify Spiraalbodem 1-motorig
Spiraalbodem 1-motorig
Spiraalbodem 1-motorig
Bedden
Merk dekbedAuping
bedden > auping bedden > auping spiraalbodems
Geen EAN beschikbaar
De 1-motorige spiraalbodem is een spiraalbodem waarbij het rugdeel elektronisch te bedienen is door middel van een draadloze handset en het voetendeel met de hand kan worden versteld. Het ruime zitdeel van de spiraalbodem zorgt ervoor dat het matras zich goed kan vormen in verstelling en u comfortabel zit. Verkrijgbaar in verschillende formaten. De beste basis Ruim 125 jaar geleden bedacht Auping als eerste een spiraalbodem. Waarom? Omdat we het rusten en slapen comfortabeler én hygiënischer wilden maken. De komst van de spiraalbodem was een revolutie en sindsdien hebben we het ontwerp steeds verder verfijnd. Elk detail draagt bij aan comfort. De spiraalbodem van Auping is met zijn open structuur een frisse en goed ventilerende bedbodem. Hij blijft uw lichaam gegarandeerd altijd veerkrachtig ondersteunen met een degelijke levensduur. Ventilatie Van alle bedbodems heeft de spiraalbodem de meest open structuur. 80% van de onderzijde van de matras blijft vrij voor aanvoer van schone, frisse lucht. Goede ventilatie van boven én onder het bed is niet alleen goed voor de hygiëne, maar ook voor de levensduur van de matras. Ondersteuning De spiraalbodem biedt als enige bodem op elke centimeter ondersteuning, vanwege de meer dan 10.000 drukpunten, en veert altijd terug in de originele positie. Verstelbaarheid De spiraalbodem is de ideale verstelbare bodem. Met de matrasklikkers wordt een Auping matras aan de spiraalbodem gehecht waardoor deze nauw aaneengesloten meebuigt. De matras kan niet verschuiven. Auping spiraalbodems kunnen zelfstandig op poten staan of in een bedomranding gelegd worden. Maximale belasting bij normaal gebruik (vlakke toestand, slapen, zitten, liggen) tot maximaal 140 kg gegarandeerd. Levenslange garantie Omdat Auping gelooft in de kwaliteit van de spiraalbodem biedt Auping u een unieke garantie. Op alle spiraalbodems biedt Auping standaard 5 jaar garantie op draad- en framebreuk. Maar als u na aankoop uw spiraalbodem registreert wordt deze garantie omgezet naar een levenslange garantie.
auping bedden
auping spiraalbodems
3 tot 5 weken
Review product
 
Review Winkel
Beste dekbed
 
�695.00
Magnify Auronde 1000 Ledikant (laagste Variant)
Auronde 1000 Ledikant (laagste Variant)
Auronde 1000 Ledikant (laagste Variant)
Bedden
Merk dekbedAuping
bedden > auping bedden > auping auronde
Geen EAN beschikbaar
Nederlandse Klassieker De Auping Auronde is een echte designklassieker. Sinds het ontwerp door Frans de la Haye in 1973 gaat deze klassieker met z'n tijd mee. Het bed wordt regelmatig aangepast aan de nieuwste kleurtrends, eisen en inzichten, ook op het gebied van comfort. Dankzij het heldere en strakke lijnenspel komt het eigentijdse design van het bed volledig tot zijn recht. De mooie ronde vormen in de herkenbare Auronde poten voorzien het bed van een comfortabele en tijdloze uitstraling. Zo is het unieke design van de Auronde een verrijking voor menig slaapkamer. Materiaal en kleuren De Auping Auronde is gemaakt van hoogwaardig gelaagd beukenhout. Je kunt kiezen uit maar liefst 13 verschillende kleuren en 2 soorten afwerkingen. Zo kun je kiezen voor matte lak of beits. Bij de gebeitste uitvoering zie je nog de nerven van het hout doorschijnen, bij de matte lak uitvoering zie je geen houtnerven meer. Matte lak in de kleuren: * Pure white (puur wit) * Deep black (diepzwart) * Warm grey (warmgrijs) * Cool grey (koelgrijs) * Ocean blue (oceaanblauw) * Clay (klei) * Forest green (bosgroen) Beits in de kleuren: * Stained white (gebeitst wit) * Natural beech (natuurlijk beuken) * Cherries beech (kersenbruin beuken) * Chestnut beech (kastanjebruin beuken) * Wenge beech (donkerbruin beuken) * Black beech (zwarten beuken) Optioneel: Auronde hoofdbord  Voor de Auping Auronde is er een speciaal hoofdbord ontworpen. Het hoofdbord vormt een stijlvol geheel met de ronde vormen en het heldere strakke lijnenspel van het bed. Dit hoofdbord is 40 cm hoog ten opzichte van de omranding. Uiteraard wordt het hoofdbord geleverd in dezelfde kleur als het ledikant.  In plaats van een hoofdbord kun je ook kiezen voor een Auping Auronde Achterelement (https://www.beste-dekbed.nl/auping-auronde-element.html), waarmee je op een bescheiden manier de Auronde een stijlvolle uitstraling geeft. Of je kiest voor een complete Auping Auronde Achterwand (https://www.beste-dekbed.nl/auping-auronde-achterwand.html) met geïntegreerde roldeurkastjes. Met zijn stijlvolle uitstraling en talloze opbergmogelijkheden, is dit een ideale verrijking van het bed én de slaapkamer.  Losse ombouw: dus zonder spiraalbodem of matras Let op, de Auping Auronde is een losse ombouw en wordt dus standaard geleverd zonder Auping spiraalbodem of matras. Uiteraard kun je ook bij Beste-Dekbed terecht voor een bijpassende spiraalbodem (https://www.beste-dekbed.nl/bedden/auping-bedden/auping-spiraalbodems/) en matras (https://www.beste-dekbed.nl/matrassen/).
auping bedden
auping auronde
3 tot 5 weken
Review product
 
Review Winkel
Beste dekbed
 
�745.00
Magnify Auronde 1500 Ledikant (middelhoge Variant)
Auronde 1500 Ledikant (middelhoge Variant)
Auronde 1500 Ledikant (middelhoge Variant)
Bedden
Merk dekbedAuping
bedden > auping bedden > auping auronde
Geen EAN beschikbaar
Nederlandse Klassieker De Auping Auronde is een echte designklassieker. Sinds het ontwerp door Frans de la Haye in 1973 gaat deze klassieker met z'n tijd mee. Het bed wordt regelmatig aangepast aan de nieuwste kleurtrends, eisen en inzichten, ook op het gebied van comfort. Dankzij het heldere en strakke lijnenspel komt het eigentijdse design van het bed volledig tot zijn recht. De mooie ronde vormen in de herkenbare Auronde poten voorzien het bed van een comfortabele en tijdloze uitstraling. Zo is het unieke design van de Auronde een verrijking voor menig slaapkamer. Materiaal en kleuren De Auping Auronde is gemaakt van hoogwaardig gelaagd beukenhout. Je kunt kiezen uit maar liefst 13 verschillende kleuren en 2 soorten afwerkingen. Zo kun je kiezen voor matte lak of beits. Bij de gebeitste uitvoering zie je nog de nerven van het hout doorschijnen, bij de matte lak uitvoering zie je geen houtnerven meer. Matte lak in de kleuren: * Pure white (puur wit) * Deep black (diepzwart) * Warm grey (warmgrijs) * Cool grey (koelgrijs) * Ocean blue (oceaanblauw) * Clay (klei) * Forest green (bosgroen) Beits in de kleuren: * Stained white (gebeitst wit) * Natural beech (natuurlijk beuken) * Cherries beech (kersenbruin beuken) * Chestnut beech (kastanjebruin beuken) * Wenge beech (donkerbruin beuken) * Black beech (zwarten beuken) Optioneel: Auronde hoofdbord  Voor de Auping Auronde is er een speciaal hoofdbord ontworpen. Het hoofdbord vormt een stijlvol geheel met de ronde vormen en het heldere strakke lijnenspel van het bed. Dit hoofdbord is 40 cm hoog ten opzichte van de omranding. Uiteraard wordt het hoofdbord geleverd in dezelfde kleur als het ledikant.  In plaats van een hoofdbord kun je ook kiezen voor een Auping Auronde Achterelement (https://www.beste-dekbed.nl/auping-auronde-element.html), waarmee je op een bescheiden manier de Auronde een stijlvolle uitstraling geeft. Of je kiest voor een complete Auping Auronde Achterwand (https://www.beste-dekbed.nl/auping-auronde-achterwand.html) met geïntegreerde roldeurkastjes. Met zijn stijlvolle uitstraling en talloze opbergmogelijkheden, is dit een ideale verrijking van het bed én de slaapkamer.  Losse ombouw: dus zonder spiraalbodem of matras Let op, de Auping Auronde is een losse ombouw en wordt dus standaard geleverd zonder Auping spiraalbodem of matras. Uiteraard kun je ook bij Beste-Dekbed terecht voor een bijpassende spiraalbodem (https://www.beste-dekbed.nl/bedden/auping-bedden/auping-spiraalbodems/) en matras (https://www.beste-dekbed.nl/matrassen/).
auping bedden
auping auronde
3 tot 5 weken
Review product
 
Review Winkel
Beste dekbed
 
�845.00
Magnify Auronde 2000 Ledikant (hoogste Variant)
Auronde 2000 Ledikant (hoogste Variant)
Auronde 2000 Ledikant (hoogste Variant)
Bedden
Merk dekbedAuping
bedden > auping bedden > auping auronde
Geen EAN beschikbaar
Nederlandse Klassieker De Auping Auronde is een echte designklassieker. Sinds het ontwerp door Frans de la Haye in 1973 gaat deze klassieker met z'n tijd mee. Het bed wordt regelmatig aangepast aan de nieuwste kleurtrends, eisen en inzichten, ook op het gebied van comfort. Dankzij het heldere en strakke lijnenspel komt het eigentijdse design van het bed volledig tot zijn recht. De mooie ronde vormen in de herkenbare Auronde poten voorzien het bed van een comfortabele en tijdloze uitstraling. Zo is het unieke design van de Auronde een verrijking voor menig slaapkamer. Materiaal en kleuren De Auping Auronde is gemaakt van hoogwaardig gelaagd beukenhout. Je kunt kiezen uit maar liefst 13 verschillende kleuren en 2 soorten afwerkingen. Zo kun je kiezen voor matte lak of beits. Bij de gebeitste uitvoering zie je nog de nerven van het hout doorschijnen, bij de matte lak uitvoering zie je geen houtnerven meer. Matte lak in de kleuren: * Pure white (puur wit) * Deep black (diepzwart) * Warm grey (warmgrijs) * Cool grey (koelgrijs) * Ocean blue (oceaanblauw) * Clay (klei) * Forest green (bosgroen) Beits in de kleuren: * Stained white (gebeitst wit) * Natural beech (natuurlijk beuken) * Cherries beech (kersenbruin beuken) * Chestnut beech (kastanjebruin beuken) * Wenge beech (donkerbruin beuken) * Black beech (zwarten beuken) Optioneel: Auronde hoofdbord  Voor de Auping Auronde is er een speciaal hoofdbord ontworpen. Het hoofdbord vormt een stijlvol geheel met de ronde vormen en het heldere strakke lijnenspel van het bed. Dit hoofdbord is 40 cm hoog ten opzichte van de omranding. Uiteraard wordt het hoofdbord geleverd in dezelfde kleur als het ledikant.  In plaats van een hoofdbord kun je ook kiezen voor een Auping Auronde Achterelement (https://www.beste-dekbed.nl/auping-auronde-element.html), waarmee je op een bescheiden manier de Auronde een stijlvolle uitstraling geeft. Of je kiest voor een complete Auping Auronde Achterwand (https://www.beste-dekbed.nl/auping-auronde-achterwand.html) met geïntegreerde roldeurkastjes. Met zijn stijlvolle uitstraling en talloze opbergmogelijkheden, is dit een ideale verrijking van het bed én de slaapkamer.  Losse ombouw: dus zonder spiraalbodem of matras Let op, de Auping Auronde is een losse ombouw en wordt dus standaard geleverd zonder Auping spiraalbodem of matras. Uiteraard kun je ook bij Beste-Dekbed terecht voor een bijpassende spiraalbodem (https://www.beste-dekbed.nl/bedden/auping-bedden/auping-spiraalbodems/) en matras (https://www.beste-dekbed.nl/matrassen/).
auping bedden
auping auronde
3 tot 5 weken
Review product
 
Review Winkel
Beste dekbed
 
�945.00
Magnify Spiraalbodem 2-motorig
Spiraalbodem 2-motorig
Spiraalbodem 2-motorig
Bedden
Merk dekbedAuping
bedden > auping bedden > auping spiraalbodems
Geen EAN beschikbaar
De 2-motorige spiraalbodem is een spiraalbodem waarbij zowel het rugdeel als voetdeel elektronisch te bedienen zijn door middel van een draadloze handset. Het ruime zitdeel van de spiraalbodem zorgt ervoor dat het matras zich goed kan vormen in verstelling en u comfortabel zit. Verkrijgbaar in verschillende formaten. De beste basis Ruim 125 jaar geleden bedacht Auping als eerste een spiraalbodem. Waarom? Omdat we het rusten en slapen comfortabeler én hygiënischer wilden maken. De komst van de spiraalbodem was een revolutie en sindsdien hebben we het ontwerp steeds verder verfijnd. Elk detail draagt bij aan comfort. De spiraalbodem van Auping is met zijn open structuur een frisse en goed ventilerende bedbodem. Hij blijft uw lichaam gegarandeerd altijd veerkrachtig ondersteunen met een degelijke levensduur. Ventilatie Van alle bedbodems heeft de spiraalbodem de meest open structuur. 80% van de onderzijde van de matras blijft vrij voor aanvoer van schone, frisse lucht. Goede ventilatie van boven én onder het bed is niet alleen goed voor de hygiëne, maar ook voor de levensduur van de matras. Ondersteuning De spiraalbodem biedt als enige bodem op elke centimeter ondersteuning, vanwege de meer dan 10.000 drukpunten, en veert altijd terug in de originele positie. Verstelbaarheid De spiraalbodem is de ideale verstelbare bodem. Met de matrasklikkers wordt een Auping matras aan de spiraalbodem gehecht waardoor deze nauw aaneengesloten meebuigt. De matras kan niet verschuiven. Auping spiraalbodems kunnen zelfstandig op poten staan of in een bedomranding gelegd worden. Maximale belasting bij normaal gebruik (vlakke toestand, slapen, zitten, liggen) tot maximaal 140 kg gegarandeerd. Levenslange garantie Omdat Auping gelooft in de kwaliteit van de spiraalbodem biedt Auping u een unieke garantie. Op alle spiraalbodems biedt Auping standaard 5 jaar garantie op draad- en framebreuk. Maar als u na aankoop uw spiraalbodem registreert wordt deze garantie omgezet naar een levenslange garantie.
auping bedden
auping spiraalbodems
3 tot 5 weken
Review product
 
Review Winkel
Beste dekbed
 
�1095.00
Magnify Spiraalbodem 3-motorig
Spiraalbodem 3-motorig
Spiraalbodem 3-motorig
Bedden
Merk dekbedAuping
bedden > auping bedden > auping spiraalbodems
Geen EAN beschikbaar
De 3-motorige spiraalbodem is een spiraalbodem waarbij zowel het rug-, voetendeel en hoofdsteun elektronisch te bedienen zijn door middel van een draadloze handset. Het ruime zitdeel van de spiraalbodem zorgt ervoor dat het matras zich goed kan vormen in verstelling en u comfortabel zit. Verkrijgbaar in verschillende formaten. De beste basis Ruim 125 jaar geleden bedacht Auping als eerste een spiraalbodem. Waarom? Omdat we het rusten en slapen comfortabeler én hygiënischer wilden maken. De komst van de spiraalbodem was een revolutie en sindsdien hebben we het ontwerp steeds verder verfijnd. Elk detail draagt bij aan comfort. De spiraalbodem van Auping is met zijn open structuur een frisse en goed ventilerende bedbodem. Hij blijft uw lichaam gegarandeerd altijd veerkrachtig ondersteunen met een degelijke levensduur. Ventilatie Van alle bedbodems heeft de spiraalbodem de meest open structuur. 80% van de onderzijde van de matras blijft vrij voor aanvoer van schone, frisse lucht. Goede ventilatie van boven én onder het bed is niet alleen goed voor de hygiëne, maar ook voor de levensduur van de matras. Ondersteuning De spiraalbodem biedt als enige bodem op elke centimeter ondersteuning, vanwege de meer dan 10.000 drukpunten, en veert altijd terug in de originele positie. Verstelbaarheid De spiraalbodem is de ideale verstelbare bodem. Met de matrasklikkers wordt een Auping matras aan de spiraalbodem gehecht waardoor deze nauw aaneengesloten meebuigt. De matras kan niet verschuiven. Auping spiraalbodems kunnen zelfstandig op poten staan of in een bedomranding gelegd worden. Maximale belasting bij normaal gebruik (vlakke toestand, slapen, zitten, liggen) tot maximaal 140 kg gegarandeerd. Levenslange garantie Omdat Auping gelooft in de kwaliteit van de spiraalbodem biedt Auping u een unieke garantie. Op alle spiraalbodems biedt Auping standaard 5 jaar garantie op draad- en framebreuk. Maar als u na aankoop uw spiraalbodem registreert wordt deze garantie omgezet naar een levenslange garantie.
auping bedden
auping spiraalbodems
3 tot 5 weken
Review product
 
Review Winkel
Beste dekbed
 
�1495.00
Magnify Auronde Achterwand
Auronde Achterwand
Auronde Achterwand
Bedden
Merk dekbedAuping
bedden > auping bedden > auping auronde
Geen EAN beschikbaar
Een perfecte aanvulling op de Auping Auronde, is de bijpassende achterwand met geïntegreerde roldeurkastjes. Met zijn stijlvolle uitstraling en talloze opbergmogelijkheden, is dit een ideale verrijking van het bed én de slaapkamer. in 13 verschillende kleuren De Auping Auronde Achterwand is gemaakt van hoogwaardig gelaagd beukenhout. Je kunt kiezen uit maar liefst 13 verschillende kleuren en 2 soorten afwerkingen. Zo kun je kiezen voor matte lak of beits. Bij de gebeitste uitvoering zie je nog de nerven van het hout doorschijnen, bij de matte lak uitvoering zie je geen houtnerven meer. Matte lak in de kleuren: * Pure white (puur wit) * Deep black (diepzwart) * Warm grey (warmgrijs) * Cool grey (koelgrijs) * Ocean blue (oceaanblauw) * Clay (klei) * Forest green (bosgroen) Beits in de kleuren: * Stained white (gebeitst wit) * Natural beech (natuurlijk beuken) * Cherries beech (kersenbruin beuken) * Chestnut beech (kastanjebruin beuken) * Wenge beech (donkerbruin beuken) * Black beech (zwarten beuken)
auping bedden
auping auronde
3 tot 5 weken
Review product
 
Review Winkel
Beste dekbed
 
�1500.00
Auping Bedden 1 tot 11 van totaal 11

Geschiedenis

 • Opgeslagen
 • None
 • Recent bekeken
 • None
 • Mijn recente zoekopdrachten
 • None

Laatste nieuws

 • Meubels-online meubelen vergeleken
  (24 March 2018)
  Meubels-online meubelen vergeleken Zoekopdrachten door bezoekers Tv Meubel (3) Tobi (2) Rennes Le Chateau (2) Salontafel (2) Loung...
 • Meubels gezocht online
  (21 November 2017)
  Zoekopdrachten door bezoekers Waar Wilt U Naar Zoeken (3) Tv Meubel (2) Loungestoel (1) Rebecca Tv Kast (1) Brugkasten (1) Gaston (...
 • Meubels online
  (24 August 2017)
  Meubels-online.eu online Met de start van Meubels-online.eu is het een nieuwe plek voor u en jou om rustig de meubels die u zoekt te vergelijken. N...
 • Alle nieuwsberichten »